Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-27-2006, 13:58
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

En csak boroskolaban tudnek nevezni
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-27-2006, 13:58
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Alkohollal én bármit elviselek. Legfeljebb egy-két dologhoz több kell belőle.
Harcosokhoz csont nélkül viszem a 15 sört
huuuh gondoljatok bele Harcosok egy sör reklám lenne Asszem lennék annak a sörgyárnak a tulaja
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:08
Alba Alba is offline
Member

Csak mert egy ilyen parbajban marha nehez megallitani a moralt képezni tekit irni és meg azert tartalékot is képezni.

Ha ő 2. parbajára mar a legjobb volt akkor minden elismereésem.De a végén is olyna gömböt láttam ami nem azt engedi feltétezni hogy valaha is jo volt a moralja....
Főleg hogy meg azt is beirta hogy nem épitett bankot.Na az meg még érdekesebbé teszi
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:12
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Meg azert kicsit en is sokkaltam, hogy 400 varit kellett kepeznem meg 320 tolit...olyan 50 tolinal meg 300 varinal biztos nem kepeztem volna tobbet Igy +270 lovam lett volna, amivel valoszinuleg bevertem volna Harcosokat...de igy?!
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:19
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

na ugyérzem én szuper voltam

2. adoztatos párbajom volt

Összefoglalom gyorsab ez egészet:
15perc késéssel kezdte el egy ismi
Én 1ora után érkeztem pár hiba ami az ismi ejtett:0ij,1db templom,0bank
50%lakossági moráll...
és ekkor volt 130k arany az oriba
Akkor az ismit egy kicsit lehordtam(mégegyszer bocsi) és ugyálltam neki mostmár végigjátszom bár top3 tuti nem lesz...
Utána megépítettem amit kellett adtama népnek alig maradt valamim és mgé egységet is lökni kellett...
Aztán egyre jobban zárkoztam fel Drag-t szétloptam népre
A pénzem éppen elég volt,hogy mindig tudjak képezniTekiirás ilyesmi csaka végén...Közbe szecsa rengtett stb stb
Ja és nem azért nem volt pénzem mert hülye vagyok az adoztatáshoz hanem azért,hogy folyamatosan tudjak képezni....Mert nektek már 1ora után volt bőven pénzetek de nekem semmi nem volt szinte

4.5óra után ugy határoztam beállok nagyban varizni és rengeteg népet probálok a végére nyomniÉs így talán szecsát lerengetve beelözöm
Bár eza remény azután szertefoszlott,hogy vagy 800értéket szerzett szecsa egy üres ori beütésen
A végén meg jött rám egy óriási sereg(amit szerintem senki se fogott volna meg még szecsa se te mivel támado ellened nem ment )
Így leestem 500néppel +12beépített hekivel

A végén meg szecsa meglátta,hogy én vagyok ott +dragon és tudta eldönheti ki legyen a 2.
Ugy döntött,hogy drag....Bár ez elégé szemétség mivel őt már ugyse befolyásoltuk jobb lett volna hagyja,hogy mi döntsük el...
Én ezt szoktam tenni lásd arénát anno uccso 5napban ki nem támadtam

És ugyanannyi értéken lettem mint drag.A jobb sorszám miatt ö került elörébb
De a vippet tuti jobban is érdemelte azért mert ő rendezte és sokat bukott vele
De 2db 2. helyezet lett

Ja meg szerintem a fedezés sem elitélendöbb dolog mint üres orikat beütni

Szuper vltam 2. adoztatos párbajraFöleg így,hogy az elejét lekéstem és az ismi se jött aztán meg az ismi hibázott

Igaz sosem volt több mint 200k aranyam de én élveztem a játékot
Ja és amikor megjöttem utána már mindneki tudta ki vagyok
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 11-27-2006 at 14:25..
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:22
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Csak mert egy ilyen parbajban marha nehez megallitani a moralt képezni tekit irni és meg azert tartalékot is képezni.

Ha ő 2. parbajára mar a legjobb volt akkor minden elismereésem.De a végén is olyna gömböt láttam ami nem azt engedi feltétezni hogy valaha is jo volt a moralja....
Főleg hogy meg azt is beirta hogy nem épitett bankot.Na az meg még érdekesebbé teszi
nem én nem építettem hanem az ismim
Legjobb morálom 75 volt igaz
Nép 8600 volt a legjobbam
Tekit irni csaka végén birtam
Ja és az első ora hibái miatt végig csoró voltam végig aranyalmáztam
PÉnzem nem is lett volna annyi ,hogy lovat képezzek
ja meg a végén majdnem éhen haltamDE sikerült lopni kaját
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:23
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Meg azert kicsit en is sokkaltam, hogy 400 varit kellett kepeznem meg 320 tolit...olyan 50 tolinal meg 300 varinal biztos nem kepeztem volna tobbet Igy +270 lovam lett volna, amivel valoszinuleg bevertem volna Harcosokat...de igy?!
Én csak miattad képeztem sokat
Mivel nem ment a gömb ezért nyomtam mégtöbb varit
ja és téged össz 1x rengettelek
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:28
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Csak tudnám Szecsa hogy befolyásolta hogy 2.-ik legyek sztem D (nem tudom ki volt) jobban befolyásolta azzal hogy 2 sereggel beütöttem
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:30
Harcosok's Avatar
Member

Ja meg szecsa kezdjük akkor a Ha sort
Ha én kezdem stb stb akkor én nyeek mert akkor 2000-el kevesebb varit gyártok
Ha nem kis 100ijjas orikat ütsz+üreseket akkor megint én nyerek
Ha 20000hekit feltudtam volna fedezni megint én nyerek
Nem volt neked több mint 450lovad szerintema 100ijjas orikat ütötted amugy csakSzerintme az se jobb mint ha fedez valaki:P

Ha nem indul el sneki csak én akkor is én nyerek
Ha mindenki ugyanolyna helyzetböl indult volna 1ora után mint én akkor megint nem ilyen lenne a helyzet
Reply With Quote
Old 11-27-2006, 14:31
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Csak tudnám Szecsa hogy befolyásolta hogy 2.-ik legyek sztem D (nem tudom ki volt) jobban befolyásolta azzal hogy 2 sereggel beütöttem
Tudod,hogy:
Ugy ,hogy ugy az látta,hogy őt már senki nem hagyhatja le de azért még engem lefokozás után lerengetettVagy 200értéket
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules