Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
Igen 28 35.44%
Nem, maradjon. 26 32.91%
Nekem mindegy. 9 11.39%
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel. 16 20.25%
Voters: 79. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-09-2007, 17:07
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Ha jól megnézed a Vip hétvégi egy az egyben olyan mint a nagy hód csak 5 perces körökkel iszonyatosan pörgős nagy élmény annak aki szereti a Hódítót és nem látom azt a hozzáállást részetekről hogy javítani akarnátok rajta:most a katonapiac szünjön meg mert csalásra használják aztán majd a teki és a nyerspiac is szünjön meg mert csalásra használják aztán szüntessük meg a Vip hétvégit mert még mindig csalnak...ezt szeretnéd?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-09-2007, 17:10
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Ha jól megnézed a Vip hétvégi egy az egyben olyan mint a nagy hód csak 5 perces körökkel iszonyatosan pörgős nagy élmény annak aki szereti a Hódítót és nem látom azt a hozzáállást részetekről hogy javítani akarnátok rajta:most a katonapiac szünjön meg mert csalásra használják aztán majd a teki és a nyerspiac is szünjön meg mert csalásra használják aztán szüntessük meg a Vip hétvégit mert még mindig csalnak...ezt szeretnéd?
egyáltalán nem De Serg nem értessz valamit itt nem azokkal van a baj akik rendesen tisztességesen csalás mentessen végig játsszák hanem azokkal akik csak azért jelentkeznek vip hv-ra hogy a havernak termeljék a katincsot szerinted ez így jó ? sima hv-ba ilyen probléma nincsen És egyáltalán nem ront a játék szintjén hogy nincs katona piac
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:14
Serg Serg is offline
Member

Ugy látom nem érted a katonapiac megszüntetése nem oldja meg a problémátokat mert nem is az generálja
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:15
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Ugy látom nem érted a katonapiac megszüntetése nem oldja meg a problémátokat mert nem is az generálja
ha nem értem magyarázd el! néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:28
Serg Serg is offline
Member

A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:31
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet(
Szöviben bukta a hvg, egyéniben meg (ahogy te is mondod) ugyanolyan csalókká válnának maguk is.
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 17:45
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
akik megindokolták hogy ne maradjon:Tami, Pool, Iron, Szecsa, Harcosok, Taszi, Lezúziusz, Skiti, Bobi, Dath, Cece, Smith, én

Ellene: Serg (gyenge érvvel de fogjuk rá), totya973, Beelord

ők azok akik valamilyen érvet felhoztak nem mondom hogy meggyőző érvet de felhoztak így is látszik a különbség
Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?
Most akkor melyik is a baj? Sapkában vagy anélkül? Én azért nem indokoltam a szavazatomat, mert az előttem szólókat ismételgetném, és azt nem szerettem volna, de úgy látom hogy mégis meg kell szólaljak.

Quote:
A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi
Tessék. Egészen jól összefoglalja a véleményemet.
Ez a piacbeszüntetés olyan lenne, mintha a földleadások ellen a katonai akciókat szeretnétek megtiltani.
Old 02-09-2007, 18:33
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Én már komolyan kezdem azt érezni,hogy itt védik páran olyanok a kati piacot akik használják is az utalást...
Mert nem ad akkora elönyt a piaci taktikázás,mint amekkora hátrányt csinál a sok utalás
A 45k egységröl:
a pénzt ugyis elötudják állítani...
egyszer kell megoldaniuk vagy 30millát(amit nem annyira nehéz összehozni) utána azt a hv végéig egymás közt adogathatják
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 18:35
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet
Ezzel hol oldodik meg a probléma?
Te ugy takarítsz,hogy a szönyeg alá sepred a koszt?
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 02-09-2007, 18:55
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ezzel hol oldodik meg a probléma?
Te ugy takarítsz,hogy a szönyeg alá sepred a koszt?
Hmmm hoztad a formádat a saját topikodból.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules