|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-13-2007, 21:20
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Halkan megjegyzem hogy ha békésiteni akarjuk az elfet akkor inkább a haszonszerző akciókra kellene tenni a maluszt. természetesen a haszonszerzőkre, meg fentartások nélkül el lehet fogadni a 80%-ot szerintem. Mert ha békében akar élni akkor van lehetősége békés termeléssel gyarapodni. Ellenben ha békés mivolta ellenére még is megtámadják, lenne lehetősége a varázslók és tolvajok segitségével is védekezni.
A minden ok nélkül csak passzióbol gyujtogatók meg szerintem bele férnek a más játékának szándékos tönkretételébe, amiért ugye röppentyü az 5/Y-ba.
|
Ezt a hozzászólást semmiképp nem hagynám figyelmen kívül, bár az eddigiekhez képest határozottan újszerű megközelítést jelent. Még kiderülhet róla, hogy hülyeség, de nekem tetszik. Télleg ez vezetne az elf békés fajjá tételéhez, nem az ha gyengítjük a védekező képességeit.
|

05-13-2007, 22:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
10-es pont nagyon szimpatikus, emberlopás, tolifelfedés és kapunyitás retorzió-mentesítése 
/5szörös rúna gondolom élne, csak a 3%-os készütöbblet nem/
Torony terület%-os vagy torony-barakk%-os értékes befolyásoló tényezője megfogott, nem tartom túl bonyolultnak se, hogy elf sajátmaga kiszámítsa, de tényleg épp az ellenfél kapna az elfről még több információt az elf sikeressége alapján... márpedig elf arról híres, hogyha jól csinálja, szinte semmit nem lehet róla megtudni...
Támadó toliakciókra kapjon egyszerűen általánosan 50%-os maluszt, azzal még mindig elég nagy handycappel rohangál, lásd óriást se túl egyszerű gyújtani, pedig "csak" 50%-osan védi a szieszta, viszont már "szinte" vissza tud vágni ennyivel egy gnóm varisnak, ha az ártózgatja 
Satovári Klán (#327287)
|

05-13-2007, 23:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
10-es pont nagyon szimpatikus, emberlopás, tolifelfedés és kapunyitás retorzió-mentesítése 
Torony terület%-os vagy torony-barakk%-os értékes befolyásoló tényezője megfogott, nem tartom túl bonyolultnak se, hogy elf sajátmaga kiszámítsa, de tényleg épp az ellenfél kapna az elfről még több információt az elf sikeressége alapján... márpedig elf arról híres, hogyha jól csinálja, szinte semmit nem lehet róla megtudni...
|
a 10espontot mindenkép szeretnénk mondhatni minden olyan javaslatb amiben szerepel a malusz. viszont a tornyos javaslatra még mindig azt mondom, hogy nehéz számolni éplista nélkül az ellennek...

05-13-2007, 23:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
|
Hm? most vagy buntessuk, vagy ne :P

05-13-2007, 23:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
viszont a tornyos javaslatra még mindig azt mondom, hogy nehéz számolni éplista nélkül az ellennek...
|
Na igen, kiváncsi vagyok, hány ember tudná megmondani mondjuk egy x eredményességű varigyilokból, hogy az elfnek mekkora malusza van.
Éplista hiányában egy esetben lehet számolni, ha a szövi igen élezett tolija nem tudja megszerezni. Ebből meg következik hogy sok a kocsma -> nincs bunkerben.
|

05-13-2007, 23:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
|
|
Sziasztok ... bár kihagytam két napot,a visszaolvasás után meg kell mondjam kicsit szomorú vagyok  Bár már nagyon dolgozzátok a részleteket a tornyos meg a "Tékásfelfedős" javaslaton,mindezt azért,mert Ati látott benne fantáziát ...a többiben pedig nem igazán ... Ha lettem volna akkor,mikor ki lett mondva,hogy pl a 8-as javaslat 'felejtős',hogy klasszikustól idézzek,akkor én biza akkor és ott nem hagytam volna annyiban ...megfelelő kidolgozással szerintem biztosan találtunk volna egy olyan megoldást a dologra,hogy mindenknek jó legyen,ne lehessen összekavarni,hogy kire mikor érvényesek a malluszok és ki támadott mikor és hogy ...És szerintem a súgóban ehhez lehetett volna a legjobb,legvalósághűbb és legegyszerűbb mesét kitalálni,hogy mit miért és hogyan reagál le egy elf... Kicsit túl hamar kukába lett dobva az ötlet ... mindegy is... jobb híján a 10-est támogatom,a "tékáfelfedőset" 
|

05-13-2007, 23:53
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Na igen, kiváncsi vagyok, hány ember tudná megmondani mondjuk egy x eredményességű varigyilokból, hogy az elfnek mekkora malusza van.
Éplista hiányában egy esetben lehet számolni, ha a szövi igen élezett tolija nem tudja megszerezni. Ebből meg következik hogy sok a kocsma -> nincs bunkerben.
|
Van szerencsém ismerni pár igen jó játékost,akiknek az ilyeshfajta számolás nem okozna gondot .. 
|

05-13-2007, 23:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
|
pl egy tüzgömbiből rögtön kiderül hogy full ijas-es vagy ijj/pacis, esetleg full elites(ilyet is láttam már 4 topban is...) de a tüzgömbi arányaiból meglehet azért saccolni a seregek arányát.... ha meg főleg íjj hulik akkor illik feltételezni magas torony %-ot is...

05-13-2007, 23:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
pl egy tüzgömbiből rögtön kiderül hogy full ijas-es vagy ijj/pacis, esetleg full elites(ilyet is láttam már 4 topban is...) de a tüzgömbi arányaiból meglehet azért saccolni a seregek arányát.... ha meg főleg íjj hulik akkor illik feltételezni magas torony %-ot is...
|
Vagy ha belefér,akkor rengetni egyet 
|

05-13-2007, 23:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Halkan megjegyzem hogy ha békésiteni akarjuk az elfet akkor inkább a haszonszerző akciókra kellene tenni a maluszt. természetesen a haszonszerzőkre, meg fentartások nélkül el lehet fogadni a 80%-ot szerintem. Mert ha békében akar élni akkor van lehetősége békés termeléssel gyarapodni. Ellenben ha békés mivolta ellenére még is megtámadják, lenne lehetősége a varázslók és tolvajok segitségével is védekezni.
A minden ok nélkül csak passzióbol gyujtogatók meg szerintem bele férnek a más játékának szándékos tönkretételébe, amiért ugye röppentyü az 5/Y-ba.
|
Van igazság benne! Ha én békés ország vagyok, akkor miért a szomszéd terméséből éljek? A konfliktusok legtöbbször szerintem tekizéssel kezdődnek. Ha viszont a békés elfet beütik földre, vagy elkezdik ártózni hogy üthető legyen, akkor erre már had reagálhasson. Viszont ez akkor lenne járható, ha a bányamalusza megszűnne szerintem.
Aki meg azért gyújtogat mert unatkozik, szerintem is mehet anarchba!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|