Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-06-2006, 17:43
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Ilyen esetben pl. nem érzem feleslegesnek az adott munkát.
Ha temrleni mennek fel, és leszabiznak, annka sok értelme nincs, szóval tök fölösleges nekik annyi föld Ha termelni akr, akkor ne menjen szabira..
Sponsored Links
Old 09-06-2006, 18:01
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Lama, en banyagyujtes szempontjabol a kovetkezo szintre irtam a felfedezeses dolgot, nem pedig termeles celjabol
Monro, igen, vegulis nem eri meg jatszani vele Egy uzit azert majd celszeru lesz kuldeni minden szabis orinak viszont akik ez idoben szabin lesznek es a hektarszam felett vannak, ha visszajon szabirol, akkor tudjon merlegelni, erdemes e visszamennie szabadsagra es vesztenie min. 72 hekit
Old 09-06-2006, 18:02
Tibi22_SKCS's Avatar
Tibi22_SKCS Tibi22_SKCS is offline
Junior Member

Default kérdés

Engem az érdekelne, hogy nekem a szintlépési heki felett csak anarchistában van orim. És, ha ott szabizok felette mondjuk a suli miatt megint egy fél évre az ottani orim érinteni fogja az amit itt beszélek?
És még valami a normálban a szintlépési heki alatt nem a topban leszabizott oriim amik, akkár 1 éves szabin lesznek hamarosan azokat érinti? (persze a azonosítani fogom oktoberben mikor küldik a számot)
Mert, ha igen akkor én ellene vagyok.
Old 09-06-2006, 18:03
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Tibi22_SKCS View Post
Engem az érdekelne, hogy nekem a szintlépési heki felett csak anarchistában van orim. És, ha ott szabizok felette mondjuk a suli miatt megint egy fél évre az ottani orim érinteni fogja az amit itt beszélek?
És még valami a normálban a szintlépési heki alatt nem a topban leszabizott oriim amik, akkár 1 éves szabin lesznek hamarosan azokat érinti? (persze a azonosítani fogom oktoberben mikor küldik a számot)
Mert, ha igen akkor én ellene vagyok.

Az eddig beszéltek alapján ezek egyikét se érinti.
Old 09-06-2006, 21:23
Tibi22_SKCS's Avatar
Tibi22_SKCS Tibi22_SKCS is offline
Junior Member

jah szerintem az olyasmi változásokat, amik a szabisokat is érinti azt, akkor kéne beiktatni mikor van az azonosítás, akkor a mailhoz írni vagy üziben minden orinak elküldeni, mivel sok szabis, aki szabin van akkor ugy is belép, hogy azonosítsa az orit és, akkor szmbesülne a tényel, hogy vagy nem tudom hány hekije elment és nem is tudta, hogy miért...? Már ha előtte életbe lépne. Szerintem.
Old 09-06-2006, 21:32
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Tibi22_SKCS View Post
jah szerintem az olyasmi változásokat, amik a szabisokat is érinti azt, akkor kéne beiktatni mikor van az azonosítás, akkor a mailhoz írni vagy üziben minden orinak elküldeni, mivel sok szabis, aki szabin van akkor ugy is belép, hogy azonosítsa az orit és, akkor szmbesülne a tényel, hogy vagy nem tudom hány hekije elment és nem is tudta, hogy miért...? Már ha előtte életbe lépne. Szerintem.
Lassan szeptember közepe, az azonosítás október legelején lesz. És igazából ennek a megbeszélésében még sehol se vagyunk. Addigra el kéne jutni addig legalább, hogy fix legyen, hogy mi lesz. Bár ettől talán olyan nagyon nem vagyunk messze. Mindenesetre az ezt követő időszak ideális lehet az ilyen nagyobb mértékű változások bevezetésére. A nagyobb mérték alatt nem a szabis országokat értem, hiszen igen kevés embert érint ez igazából ténylegesen. Sokkal inkább a top30% módosulására gondolok.
Old 09-07-2006, 21:28
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Nem akarlak megbántani, de ilyen hozzáállással miért játszol? Mire 9 személyiséged lesz több évet fogsz még játszani, lehet hogy a 9 személyiség nem akkora előny, de a több évi tapasztalat, ezalatt szerzett ismerősök, sokat segíthetnek a dolgon. Ne abból indulj ki, hogy most mi a helyzet.
Talán azért, mert ez egyike azon kevés játéknak, ahol nem csak egyetlen cél létezhet a játékosok előtt. Az én kedvenc célom a puszta túlélés, és ezt azért ne becsüld le: ha túléled az ellenfeled, az minimum azt jelenti, hogy nem tudott legyőzni! E játék egyik erőssége, hogy ettől még mindig kikaphattál tőlle...

Azért még úgy gondolok magamra, mint az erősebb játékosok egyikére, talán nem is alaptalanul: legutobb MF hadiként küzdöttem be magam a 2/B top15%-ába. Felfedezéssel talán mehettem volna tovább is (sőt, még egyszer ütehettem is volna...), csak már vártak az A-ban, menni kellet. Csak nem tudok itt lenni annyit, hogy a tudásomat/képességeimet rendesen kihasználhassam... (Kizárólag munkahelyről netezem, emiatt rendszeres, hogy napokig(!) nem vagyok...)

És nekem egyetlen személyiség összeszedése is évekbe telik, nem véletlen, hogy még csak 2 van nekem, a 3. szinten lévő orimnak. :-/

És, hogy ne csak offoljak: tettem egy javaslatot, kifejezetten az A csopiban lévő országra! Amely nem biztos, hogy megvalósítható, de szerintem, ha be lesz vezetve a nagyobb személyiség - magasabb top-helyezés, akkor feltétlenül szükséges. Ami pedig a szabi alatt elvesző területet illeti, ha az ori a fellépési limit felett van: nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!
Old 09-07-2006, 21:36
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!

Nem a fellépés sürgetése a cél, az egész javaslat nem erről szól. A cél, hogy a többszemélyiségű országoknak ne csak top30%-ba kelljen bejutni, hanem ennél magasabbra, hiszen nem kezdő játékosok, bizonyítsák jobban a rátermettségüket.

A top lehúzása csak ennek a megkönnyítése, hogy a topban feleslegesen szabizó országok ne a tényleges top helyeket foglalják el.

Anarchban egész más a helyzet, ott meg tudod oldani a feljutást így is, hiszen rengeteg saját "táp"országod lehet ennek segítésére.
Old 09-07-2006, 21:40
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
[color="Wheat"]Ami pedig a szabi alatt elvesző területet illeti, ha az ori a fellépési limit felett van: nem értem, az anarchban miért ne lehetne ezt bevezetni (kivéve 2/D). A cél a feljebblépés sürgetése, és ez ott is ugyanúgy cél!
Én még nem játszottam az anarchban ....lehet éppen ezért, de "külsősként" teljesen egyetértek Életfával. Lehethogy a fellépési limit alacsonyabban van,mint a top30%, de ez csak időkérdése és megváltozna.

Persze én sem szeretem ha "külsősök" osztják az észt ugyhogy ez volt az első és egyben utcsó megjegyzésem az anarch-al kapcsolatban
Old 09-07-2006, 21:42
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Én még nem játszottam az anarchban ....lehet éppen ezért, de "külsősként" teljesen egyetértek Életfával. Lehethogy a fellépési limit alacsonyabban van,mint a top30%, de ez csak időkérdése és megváltozna.
Azt azért ne felejtsük el, hogy anarchba simán ÉRKEZNEK 3000 hektáros, vagy e fölött levő országok is akár. Nem csak 200 hektáros országgal lehet oda bekerülni.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules