Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-26-2006, 08:46
Mephisto Mephisto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Amikor először láttam ezt a topicot, azt hittem, hogy ez egy vicc..
Aztán elolvastam az egész topicot és rájöttem, hogy ez tényleg egy vicc..
Amikor először beleolvastam a topicba azt mondtam, hogy ennyire kegyetlenek nem lehettek Harcossal..
Aztán amikor végigolvastam a topicot már nem csodálkoztam annyira a dolgokon..

Egyedül egy dolgot nem értek.. Ez a topic azért jött létre, hogy minél többet olvashassuk Harcosok hőstetteiről szóló meséket? Vagy, hogy mindenki minél többet mozizhasson a monitor előtt ülve, néha le-ledőlve a székről a nagy nevetéstől ?
Szeintem mind két eset igaz. Röhögök is, és közben dühöngök is. Az indokokat gondolom nem kell ecsetelnem...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-26-2006, 08:48
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
spec szerintem Csokibá elég csúnyán elkalapálna bármilyen normál csoportban, a párbajozási szokásairól viszont semmit nem tudok. És nem nem mer kiállni, hanem egy darab aktív országa nincs a hódítóban egy ideje, max néha benéz fórumra írni, így pont te nem fogod tudni rávenni hogy még pénzt is áldozzon rád.

remélem nem baj Csokibá, hogy kicsit elkotyogtam rólad
Szerintem eleg sokan elkalapalnank errol a forumrol

(A nem, en nem, en nem is tudok jatszani es asse tudom miaza parbaj meg hogy kell katonat kepezni, nekem ne is irj harcosok!)

Na amugy meg csak az akartam irni, hogy ez az egesz topic itten tokre nevetseges, es gyerekes. Rendben van, hogy harcosok ert vmennyire a hodhoz. De egyaltalan nem annyira, amennyire gondolja magarol. Es teveszmei is vannak. Nem minden rossz, amit ir, de tanitonak senki sem alkalmazna. Nagyon specifikus eseteket ugy ir le, mintha mindig igazak lennenek. Es vmiert azt hiszi, hogy mindig neki van igaza. Az eszervekre egyaltalan nem hallgat, csak a maga velt igazat hajtogatja. Amikor kifogyott az ervekbol, eloveszi a "gyere allj ki ellenem parbajban vagy arenaban" cimu bugocsigajat, es azt hasznalja ervkent. Vegyuk eszre, hogy ez teljesen nevetseges, es semmit nem bizonyitana. Persze mi jot nevetunk rajta. De szegenynek eleg lehet, hogy raomlik az egesz hod "kremje", es mindenki ellene van.
Es mivel ezt o az eletben nem fogja eszrevenni, hogy esetleg nem mindenki hulye, hanem o megy szembe a forgalommal, nekunk kellene tenni vmit.
Szerintem eleg akkor piszkalni, ha felrevezet masokat, gondolom nem szandekosan.
Harcosok: toled annyit kernek, hogy arcbol kicsit vegyel vissza, neha szamolj el 10ig mielott irsz vmit, probald is ki azt, amirol velemenyt formalsz. Ezenkivul a kezdoknek valo topicot szerintem jobb ha hanyagolod, mert tenyleg felrevezeted szegenyeket, es lehet miattad hagyjak abba a jatekot, mert tonkrevertek a "harcosok fele szuper" orijukat.

Ez kicsit hosszu lett, de probaltam summazni a gondolataim errol az egeszrol.
Old 10-26-2006, 08:56
Szecsa
Guest

Longevity: 0%
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Hamilkár View Post
Hali!
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék!
Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem!
Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!
Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából!
De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....
A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325)
Ehhez en is csatlakozom, szivesen finanszirozom barkinek is a vipjeit Bar en szivesen jatszanek szovihaborut Harcosok es szovetsege ellen, hisz akkor meglatnank, hogy megis Harcosok normal jatekban tud e barmit is alkotni.

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
30.nap után beszöviztem kitámadt goo land hirtelen szerzett rengeteg lovat és lesöpörte az egész szövit
Goo az kepes volt arra, hogy felkeljen ejszaka is, ujrakepezni a varijait, hogy 3* annyi varija legyen, mint amennyi elfér.

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Szerintem .... a kezdoknek valo topicot szerintem jobb ha hanyagolod
Ezt en is javaslom.
Harcosok, egy kezdonek miert adsz pl. tanyafree-s vagy 5 korre elegendo kajas orit? Szerinted o reflexbol tudja potolni a kajajat vagy feltud kelni azonnal, ha hajnali 4-kor elfogy a kajaja?
Megertenem, ha "segitseg profi jatekosoknak" c. topicba irkalnal, de igy....
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 09:22
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Hm-hm. Bár tegnap megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topicba, még sem bírtam megállni, hogy pár dolgot leírjak ide. Bár tisztán látszik, hogy felesleges próbálkozás lesz...

A kezdőknek nyújtott segítség topicban pl hatalmasat alkot Harcosok barátunk. A hatalmas itt abban nyilvánul meg, hogy nagyméretű betükkel ír, hogy kihangsúlyozza vélt igazát. Persze szegényem nem tudja, hogy ez ordításnak számít. Gondolom életében nem olvasott még fórum szabályzatokat, hiszen egy szabályzat nem hívható ki versenyre.

Aztán büszkén elmeséli ama topicban, hogy leverték Synkel-t négyen, úgy, hogy tudták rengetni mind a négyen... Ez ám a hőstett... gondolom nehéz lehetett a rengetésre rátalálni a varázslatok menüben... lehet az a tény, hogy el tudta olvasni a "Földrengés" szót, benne ekkora fene nagy büszkeséget váltott ki. Tudod ha adtatok volna neki egy hetet vagy pár napot, hogy átépüljön, és úgy veritek le akkor még azt mondom, hogy győztetek, bár én még 4v1-re sosem voltam büszke... s több éves pályafutásom alatt egyszer sem vertem a mellem, hogy nyertem bárki ellen is.

Arról meg már nem is nyilatkozom, hogy hol divat az a stílus, hogy "gyere játsszuk le az ovi mögötti udvaron"...
Tudod, ha lenne benned valami, akkor azon játékosok közt tartanának számon, aki tud valamit. De így csak az utálatot és/vagy szánalmat váltasz ki magaddal szemben.
További kellemes játékot...
Majd elolvasom mégegyszer azt a témát emlékeim szerint csak stevet irtam,hogy levertem de ő szöviben volt és ő támadott rám:P
Na akkor aréna+párbajt féltek oksi(bár aréna ott már nem smemi egység van)Mondjatok egy olyan csopit ahol nincs kati a piacon és menjünk odaVagy mondhatok én is
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 09:24
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Ehhez en is csatlakozom, szivesen finanszirozom barkinek is a vipjeit Bar en szivesen jatszanek szovihaborut Harcosok es szovetsege ellen, hisz akkor meglatnank, hogy megis Harcosok normal jatekban tud e barmit is alkotni.

Goo az kepes volt arra, hogy felkeljen ejszaka is, ujrakepezni a varijait, hogy 3* annyi varija legyen, mint amennyi elfér.

Ezt en is javaslom.
Harcosok, egy kezdonek miert adsz pl. tanyafree-s vagy 5 korre elegendo kajas orit? Szerinted o reflexbol tudja potolni a kajajat vagy feltud kelni azonnal, ha hajnali 4-kor elfogy a kajaja?
Megertenem, ha "segitseg profi jatekosoknak" c. topicba irkalnal, de igy....
Jó akkor ne éheztessen a kezdő
Akkor én is mondok szép kis közmondásokat: "a más szemébe a szálkát is meglátja de a magájébana geredánt sem"
Kezdöknek lett javasolva 99%foglalkozottság nem nezebb azzal játszani mint éheztetni
Ja és tudod bátran vállalom ellened is azt,
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 09:29
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Ha elmondod a kezdonek, hogy mire szamithat a 99%-os foglalkoztatottsag mellett, segitesz neki beallitani az intezot, akkor talan rendben van.
De valoszinuleg ha nem figyelj bizonyos dolgokra, akkor el-elhagyhatja egyseg.
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 09:35
Mephisto Mephisto is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Jó akkor ne éheztessen a kezdő
Akkor én is mondok szép kis közmondásokat: "a más szemébe a szálkát is meglátja de a magájébana geredánt sem"

Ja és tudod bátran vállalom ellened is azt,
Gondolom ez rád is igaz.
Éheztetős orival jösz? Tetejében óriással? Szép baleset lesz, ha ezt egy jobb szövi ellen eljátszod... Persze a 5. szinten elkirálykodhatsz ezzel a felállással, de még ott is lehet kiverik a szemedből majd azt a bizonyos szálkát))
Most már inkább csak röhögök az írásaidon
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 09:50
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Harcos: a 185. beírás elkerülte a figyelmedet, v kényes a kérdés?
Old 10-26-2006, 11:03
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Harcos: a 185. beírás elkerülte a figyelmedet, v kényes a kérdés?
Az előző Aréna eredményei
Helyezés Ország Érték
1 Harcosok Birtokaa (#273573) 33618
2 Karakia (#212429) 25127
3 Bandi 952 (#116728) 24415
4 Pulland (#33416) 24016
5 Marcipánia (#167310) 23127
6 Bubba-land (#36544) 23088
7 stefeeeland (#261380) 22375
8 orion18 (#291486) 22335
9 Fuxli (#292446) 22306
10 dzsajatiland (#340672) 22275

ez szted nem ő?
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 11:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Láma View Post
Az előző Aréna eredményei
Helyezés Ország Érték
1 Harcosok Birtokaa (#273573) 33618

ez szted nem ő?
273573 Harcosok Birtokaa 2006-07-18 09:10:03
ÁTHELYEZVE: Szabályos játék védelme

És ez is.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules