Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-25-2006, 17:48
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
igen és itt lehet belemenni a "de én akkor így, és akkor úgy és akkor amúgy"-ba, és sehova nem jutunk...
nem akarok belemnenni de azért most te ezt kb egy mf ellen tudod össz megoldaniilyen gyorsan
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-25-2006, 17:51
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
nem akarok belemnenni de azért most te ezt kb egy mf ellen tudod össz megoldaniilyen gyorsan
szerinted? olyan szépen le lehet kanalazni egy szövit egy villámakcióval hogy megbánják, hogy nem sereggel kezdek támadni előbb (szerinted milyen szövinek kell előbb varikkal puhítania? mi mészárral szoktuk puhítani és a végén varizunk a gyorsítás végett... (igaz, meg akkor tudunk ) ) és nem mondhatod hogy nem jön be, különben nem lennénk Vben ott ahol vagyunk
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 17:52
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
nem na mind1
ha egy varis folyamatosan rak 36kört valakire olyanra pl akinek 2-3x adag leszedni azt szétkapják viharral...nem????
Ha valaki az égvilágon semmit nem tesz ellene, akkor minden bizonnyal. Mennyire jellemző vajon, hogy valakit folyamatosan támadnak, és azon túl, hoyg ezt nézi, az illető nem csinál semmit?
Old 10-25-2006, 17:54
Never Never is offline
Member

Ööö én már csináltam ilyet
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:03
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Never View Post
Ööö én már csináltam ilyet
és olyat is hogy hetekig nem léptél be normálba a szövijeid meg próbáltak életben tartani
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:04
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Azért kicsit tulzás,hogy minden varissal ilyen könnyen végzelMert a varisnak is ott a szövije
Tipikus Harcosok szindróma
Eljátszanám (a tömeges helyesírási hibák és a -k generálásától eltekintek)

Harcosok: -Egy szövi lenyomja az oritokat, bármilyet is raktok össze, mert négyen lopják, csalják, hazudják egyszerre! Azt pedig nem lehet túlélni! Gondolkodjatok már, mielőtt hülyeséget írtok!
Valaki a tömegből: -De Harcosok, ott a szövije neki is, azok szerinted ölbe tett kézzel nézik?
Harcosok: - ......

Valaki a tömegből: -Rámegyek az orira és ütöm vágom, mészárolom, csúfolom.
Harcosok: -De az úgy ám nem működik ám mert neki is van ám szövije ám, bübüüü!
Valaki a tömegből: -LOL
(Szerk.) Mindenki a tömegből: -LOL

Gyász.

Last edited by Csokibácsi; 10-25-2006 at 18:24..
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:06
Never Never is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
és olyat is hogy hetekig nem léptél be normálba a szövijeid meg próbáltak életben tartani
Lehet,hogy ilyen is volt,csak nem emléxem
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:11
lll
Guest

Longevity: 0%
Default nah énis írok:)

Nah csacsi minden kedves Hódosnak, Fórumosnak, Nőknek, Férfiaknak, Gyerekeknek és persze Harcosoknak!!

Elöször is szeretném megköszönni Dragonnak, hogy figyelmembe hozta ezt a topicot!! Kössz!!

Még mielött bárki is elkezdene engem osztani, elöre mondom, hogy nem hódozok jelenleg, és nem is áll módomban vissza jönni a közel jövőben még! Majd talán téli szünetekben egy párbajra meg hv-ra!

És akkor most, hogy így szépen elmondtam mindent elöre, aszem elkezdeném a szép kis mondókámat...

Hát engem nem nagyon érdekel ez az egész, hogy ki szereti Harcosokat és ki nem, ki veszekszik vele és ki nem!!
De én elmondanám a véleményem róla, hisz régebbről ismertem, igaz nem tudom, hogy most mennyire változott eddig!
Szóval: Harcosokat nem szeretném védeni, de amiket ő maga tud az mind jó szerintem, de természetesen valamilyen nézetből csak! Nem tudom milyen tanácsokat szokott itt osztogatni, de nem is érdekel nagyon, vagy jó vagy nem jó
Sokat játszottam vele Párbajban meg pár Hv-t is játszottam vele, ezért tudom, hogy tud játszani! Sokszor nyert ellenem, de azért énis nyertem ellene elégszer! De természetesen ilyenkor mindig azt mondta, hogy nem volt gépnél meg átkisérte a Nagymamáját a zebrán
Akármennyire is itt veszekettek vele, hogy ti jobbak vagytok meg mit tudom én még miről, de ha játszotok vele ugyan olyan orival kezdésben, és jobbak vagytok nála vagy csak ugyan olyan jók, akkor elfogja ismerni! Jó az igaz, hogy nem fogja kimondani, de ő is meg te is fogod tudni, hogy elismerte! Ezek után nem fog már téged csesztetni, hogy (lényege) de szar vagy!
Hát nem is tudom még mit tudnék vele kapcsolatban írni.... legyen ennyi elég most!

És most jöjjön a másik téma:
Igaza van abban Harcosoknak, hogy a Párbaj meg Hv meg hát talán még Arénában jobb eldönteni hogy ki a jobb! Hisz ott tényleg egy szintről kezdtek és nincs senkinek sem plusz minusz anyagi helyzete! Ott igazságosan lehet játszani álltalában!

És most, hogy a Párbaj részt is elolvastátok az írásomban, mindenki jöhet a sok hsz-vel, hogy de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!
Itt jegyezném meg, hogy a Párbaj és a Hv teljesen ugyanaz mint a Normál játék! Csak egy dologban különbözik: nincs Piac a Párbajon Hv-n meg csak a teki és nyersi piac van! És ez kérlek szépen mért jó? Hát csak azért, mert így nem lehet utalni piacon át senkinek sem! Egymagad vagy, egymagad termelsz meg mindent vagy lopsz stb...! Párbaj az én szememben tisztességes játékot mutat! Amikor még játszottam ott is, akkor én sohasem JKSZ-tem senkivel sem!
A párbajokban és Hv-kon csak más Taktika kell a játszáshoz szóval máshogyan kell játszani, de minden ugyanaz mint a Normál játék!

Nah és most, hogy teljesen elolvastátok jöhetnek a Hsz-ek ide erről a kis rövid üzenetemről!
Ha már sokat írtatok erről és kéne válaszolnom, akkor kéretik szólni Dragonnak, aki pedig szól nekem, hogy nézzek fel!

U.I.: Elnézéseteket kérem, ezért a picit rövid írásom miatt!

Üdv.: Lagen (Hódban: BoSzI)

Last edited by lll; 10-25-2006 at 18:20.. Reason: Mert hosszú az írás, és van néhány dolog amit kihadjtam még:)
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:14
Hamilkár Hamilkár is offline
Junior Member

Longevity: 97%
Wink lol

Hali!
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék!
Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem!
Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!
Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából!
De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....
A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325)
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:19
Remedy Remedy is offline
Senior Member

szerintem ez sokkal jobb topic mint a vicces beszolasok meg a viccek topic
bar vannak uj jelentkezok.... pl aki a piacot firtatta
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

Posting Rules