Nah csacsi minden kedves Hódosnak, Fórumosnak, Nőknek, Férfiaknak, Gyerekeknek és persze Harcosoknak!!
Elöször is szeretném megköszönni Dragonnak, hogy figyelmembe hozta ezt a topicot!! Kössz!!
Még mielött bárki is elkezdene engem osztani, elöre mondom, hogy nem hódozok jelenleg, és nem is áll módomban vissza jönni a közel jövőben még! Majd talán téli szünetekben egy párbajra meg hv-ra!
És akkor most, hogy így szépen elmondtam mindent elöre, aszem elkezdeném a szép kis mondókámat...
Hát engem nem nagyon érdekel ez az egész, hogy ki szereti Harcosokat és ki nem, ki veszekszik vele és ki nem!!
De én elmondanám a véleményem róla, hisz régebbről ismertem, igaz nem tudom, hogy most mennyire változott eddig!
Szóval: Harcosokat nem szeretném védeni, de amiket ő maga tud az mind jó szerintem, de természetesen valamilyen nézetből csak! Nem tudom milyen tanácsokat szokott itt osztogatni, de nem is érdekel nagyon, vagy jó vagy nem jó
Sokat játszottam vele Párbajban meg pár Hv-t is játszottam vele, ezért tudom, hogy tud játszani! Sokszor nyert ellenem, de azért énis nyertem ellene elégszer! De természetesen ilyenkor mindig azt mondta, hogy nem volt gépnél meg átkisérte a Nagymamáját a zebrán
Akármennyire is itt veszekettek vele, hogy ti jobbak vagytok meg mit tudom én még miről, de ha játszotok vele ugyan olyan orival kezdésben, és jobbak vagytok nála vagy csak ugyan olyan jók, akkor elfogja ismerni! Jó az igaz, hogy nem fogja kimondani, de ő is meg te is fogod tudni, hogy elismerte! Ezek után nem fog már téged csesztetni, hogy (lényege) de szar vagy!
Hát nem is tudom még mit tudnék vele kapcsolatban írni.... legyen ennyi elég most!
És most jöjjön a másik téma:
Igaza van abban Harcosoknak, hogy a Párbaj meg Hv meg hát talán még Arénában jobb eldönteni hogy ki a jobb! Hisz ott tényleg egy szintről kezdtek és nincs senkinek sem plusz minusz anyagi helyzete! Ott igazságosan lehet játszani álltalában!
És most, hogy a Párbaj részt is elolvastátok az írásomban, mindenki jöhet a sok hsz-vel, hogy de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!
Itt jegyezném meg, hogy a Párbaj és a Hv teljesen ugyanaz mint a Normál játék! Csak egy dologban különbözik: nincs Piac a Párbajon Hv-n meg csak a teki és nyersi piac van! És ez kérlek szépen mért jó? Hát csak azért, mert így nem lehet utalni piacon át senkinek sem! Egymagad vagy, egymagad termelsz meg mindent vagy lopsz stb...! Párbaj az én szememben tisztességes játékot mutat! Amikor még játszottam ott is, akkor én sohasem JKSZ-tem senkivel sem!
A párbajokban és Hv-kon csak más Taktika kell a játszáshoz szóval máshogyan kell játszani, de minden ugyanaz mint a Normál játék!
Nah és most, hogy teljesen elolvastátok jöhetnek a Hsz-ek ide erről a kis rövid üzenetemről!
Ha már sokat írtatok erről és kéne válaszolnom, akkor kéretik szólni Dragonnak, aki pedig szól nekem, hogy nézzek fel!
U.I.: Elnézéseteket kérem, ezért a picit rövid írásom miatt!
Üdv.: Lagen (Hódban: BoSzI)