|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-22-2006, 07:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azt meg elfelejted bevenni 
Én alapból mnt ellenes vagyok, inkább egyoldalúra szeretek másokat felvenni. Az nem kötelez egyrészt semmire, másrészt kizárja a véletlen betámadást.
|
Az se rossz megoldás!!
Csak hát attól ő még támadhat és az nagy előny 
|

11-23-2006, 21:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Amikor az első hulla orimmal játszottam, akkor a diplomáciába beírtam, hogy mnt mindenkivel. Annyi volt, hogy el se fért az oldalon. Aztán idővel megtanultam játszani és nem kötök mnt-t csak volt szövikkel, angolos szövikkel. Ha háborúzunk, akkor se zárjuk mnt-vel, mert nincs értelme. Én mnt ellenes vagyok, ha sokat ütön, lopom és megkér akkor azt mondom, hogy jó a memoriám. Bár angolba volt már olyan, hogy megígértem, elfelejtettem és utánna megint loptam. Jött is a zöld, hogy miért, én heves elnézés kérés közben, beírtam a jegyzetekbe. Van olyan mnt, ami hetek óta arra vár, hogy elfogadjam, de nem fogom.
|

11-24-2006, 09:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mackosajt
Az se rossz megoldás!!
Csak hát attól ő még támadhat és az nagy előny 
|
te is bármikor támadhatsz egyoldalúnál!!! 
Ezen az oldalon állíthatod be a megnemtámadási egyezményeket. Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz.
|

11-24-2006, 10:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
te is bármikor támadhatsz egyoldalúnál!!! 
Ezen az oldalon állíthatod be a megnemtámadási egyezményeket. Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz.
|
lol 
kösz a felvilágosítást 
|

11-24-2006, 14:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hát szerintem az is valami ha kiírja Ati... Sőt...
Addig ha jól tudom ő nem is akciózhat ellenem. Vagy igen?
Tehát ha abban bízom -ameddig ő azt várja, hogy én elfogadjam az mnt-jét- hogy nem támad meg, akkor igenis tudjam, hogy mikor ér véget ez a "biztonságos állapot".
Ki kéne írnia, hogy xy visszavonta az mnt kérelmét!
Valamint akkor jó lenne egy figyelmeztetés, vagy valami, amikor úgy támadok meg valakit, hogy viszem a szövitársam is támadni, akivel neki mnt-je van.
Hiszen hülyén néz ki, hogy én kérek tőle 10e lovast megtámadni az mnt-s oriját, holott az a 10e lovas nem támadhatná meg...
Szóval érted...
Kisbér -Cáf-
Last edited by Kisbér; 11-24-2006 at 15:01..
|

12-14-2006, 20:51
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
én a kérdésre várok választ, miszerint ha egy 4 tagu szövi 3 tagjával mnt-m van, akkor ha a 4. sereggel megtámad, kérhet segitséget a támadáshoz a többiektöl?
|

12-14-2006, 21:03
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
én a kérdésre várok választ, miszerint ha egy 4 tagu szövi 3 tagjával mnt-m van, akkor ha a 4. sereggel megtámad, kérhet segitséget a támadáshoz a többiektöl?
|
persze ezt meg is szokták kerülni
|

12-14-2006, 21:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
persze ezt meg is szokták kerülni
|
És a mögékerülésért hány pont jár??? 

12-20-2006, 12:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ha A ori kiküld sereget B orira és közben kötnek egy MNT-t akkor az A ori serege beüt vagy visszafordul?
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

12-20-2006, 12:14
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
ha A ori kiküld sereget B orira és közben kötnek egy MNT-t akkor az A ori serege beüt vagy visszafordul?
|
Beüt. MNT esetén csak új támadás nem indítható.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|