Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   mnt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=864)

BeeLord 09-30-2006 10:35

mnt

2006-09-28 16:43:35 XY (#??????) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.

Nos ez azóta se jelent meg a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények/elfogadásodra váró egyezmények részénél. És ugyanígy jártam valamelyik legutóbbi hv-n is. Nem tudom, hogy ez csak nekem probléma, és másnak működik-e rendesen, vagy esetleg én szúrok el valamit iszonyatosan. Kössz előre is a segítséget.

Ati 09-30-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 33090)
2006-09-28 16:43:35 XY (#??????) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.

Nos ez azóta se jelent meg a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények/elfogadásodra váró egyezmények részénél. És ugyanígy jártam valamelyik legutóbbi hv-n is. Nem tudom, hogy ez csak nekem probléma, és másnak működik-e rendesen, vagy esetleg én szúrok el valamit iszonyatosan. Kössz előre is a segítséget.

Ha visszavonja az illető, akkor utána már nincs ott.

BeeLord 09-30-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33091)
Ha visszavonja az illető, akkor utána már nincs ott.

És én erről semmi értesítést nem kapok, hogy küldtek mnt-t, aztán mégsem?

Ati 09-30-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 33093)
És én erről semmi értesítést nem kapok, hogy küldtek mnt-t, aztán mégsem?

Nem. De észreveszed, mivel nincs ott az mnt. Csak meglevő mnt visszavonásáról kapsz értesítést, hiszen az számít érdemi eseménynek. Egy meg nem kötött mnt visszavonása számodra az égvilágon semmit nem jelent.

BeeLord 09-30-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33095)
Nem. De észreveszed, mivel nincs ott az mnt. Csak meglevő mnt visszavonásáról kapsz értesítést, hiszen az számít érdemi eseménynek. Egy meg nem kötött mnt visszavonása számodra az égvilágon semmit nem jelent.

Ok, így már érthető. Kössz.

tdomo 11-20-2006 08:33

Sziasztok!

Egy buta kérdés. Ha egy szövetség egyik tagjával mnt-t kötöttünk, az a szövetsége többi tagját nem kötelezi semmire, ugye?

Phoenix 11-20-2006 08:39

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 44344)
Sziasztok!

Egy buta kérdés. Ha egy szövetség egyik tagjával mnt-t kötöttünk, az a szövetsége többi tagját nem kötelezi semmire, ugye?

Persze...ez csak rád és arra a másik orira vonatkozik. :)

tdomo 11-20-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 44345)
Persze...ez csak rád és arra a másik orira vonatkozik. :)

Köszi a segítséget.

Mackosajt 11-20-2006 13:32

De ha azt akarod, hogy az összes tagjával mnt-d legyen akkor szólsz annak az orinak amivel mnt-d van, aki majd szól a többieknek is és ha szerencséd van akkor ők is küldenek :)

Szvsz ha már az egyik taggal van mnt-d akkor érdemes mindenkivel kötni.
Így elkerülhetők az a probléma hogy belekötsz az adott szövi bármely tagjába.

Én már jártam úgy hogy elfelejtettem kik vannak benne és véletlen megtámadtam őket :) Nem is teccet nekik:rolleyes: Van ez így ha rossz az ember memóriája :)
Még jó hogy feltalálták a kavintont :D

Synkel 11-21-2006 20:54

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 44369)
De ha azt akarod, hogy az összes tagjával mnt-d legyen akkor szólsz annak az orinak amivel mnt-d van, aki majd szól a többieknek is és ha szerencséd van akkor ők is küldenek :)

Szvsz ha már az egyik taggal van mnt-d akkor érdemes mindenkivel kötni.
Így elkerülhetők az a probléma hogy belekötsz az adott szövi bármely tagjába.

Én már jártam úgy hogy elfelejtettem kik vannak benne és véletlen megtámadtam őket :) Nem is teccet nekik:rolleyes: Van ez így ha rossz az ember memóriája :)
Még jó hogy feltalálták a kavintont :D

Azt meg elfelejted bevenni:)
Én alapból mnt ellenes vagyok, inkább egyoldalúra szeretek másokat felvenni. Az nem kötelez egyrészt semmire, másrészt kizárja a véletlen betámadást.

All times are GMT +1. The time now is 01:13.