![]() |
mnt
2006-09-28 16:43:35 XY (#??????) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.
Nos ez azóta se jelent meg a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények/elfogadásodra váró egyezmények részénél. És ugyanígy jártam valamelyik legutóbbi hv-n is. Nem tudom, hogy ez csak nekem probléma, és másnak működik-e rendesen, vagy esetleg én szúrok el valamit iszonyatosan. Kössz előre is a segítséget. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Egy buta kérdés. Ha egy szövetség egyik tagjával mnt-t kötöttünk, az a szövetsége többi tagját nem kötelezi semmire, ugye? |
Quote:
|
Quote:
|
De ha azt akarod, hogy az összes tagjával mnt-d legyen akkor szólsz annak az orinak amivel mnt-d van, aki majd szól a többieknek is és ha szerencséd van akkor ők is küldenek :)
Szvsz ha már az egyik taggal van mnt-d akkor érdemes mindenkivel kötni. Így elkerülhetők az a probléma hogy belekötsz az adott szövi bármely tagjába. Én már jártam úgy hogy elfelejtettem kik vannak benne és véletlen megtámadtam őket :) Nem is teccet nekik:rolleyes: Van ez így ha rossz az ember memóriája :) Még jó hogy feltalálták a kavintont :D |
Quote:
Azt meg elfelejted bevenni:) Én alapból mnt ellenes vagyok, inkább egyoldalúra szeretek másokat felvenni. Az nem kötelez egyrészt semmire, másrészt kizárja a véletlen betámadást. |
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |