Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2006, 23:14
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Uhh ilyen is van? én még sose küldtem MNTt és csak eccer fogadtam el akkor is szövi lett belőle csak ő ragaszkodott hozzá...
Sponsored Links
Old 04-18-2006, 00:18
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Steve
Uhh ilyen is van? én még sose küldtem MNTt és csak eccer fogadtam el akkor is szövi lett belőle csak ő ragaszkodott hozzá...
egyéni szoc probléma:) de nem kötelező a játék összes lehetőségét kihasználni, az tény;)
Old 04-18-2006, 07:02
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Quote:
Originally Posted by olasz
Ált nincs problémám a fogalmazással, tehát a levél elküldése még magamtol is menne, azt meg, hogy ki az arra érdemes, a pontlistábol elég nehéz kitalálni, és én amikor már oda jutok, hogy békében éljek, a körülöttem lévő összes orinak küldök MNT-t, nem válogatok. Mindenkinek jár az esély a békére!
Hát nem tudom engem kifejezetten idegesit ha ok nélkül kapom az mnt-ket, nagyon megkell indokolnia miért fogadjam el.

A hozzáállásomat tükrözi a "Szövi kirakása... cimű topikban kitett beléptető levelem is.
Az mnt-re vonatkozó részlet:

Mnt-ket ha lehet nem gyüjtünk, ha vki kiérdemli megkaphatja.
Semmi kifogásom pl az egyoldalú mnt-k ellen, ér annyit mint az adott szó, ha a delikvens ennek ellenére akciózik nem kell kivárni az idő leteltét, és talán nagyobb a visszatartó ereje is.
De azért nem fogadunk el mert látta a közös esemény listában hogy kétnap alatt 5* fosztogatott vki és küldök neki ,hogy engem hagyjon ki a támadható orik sorából.
Ez a játék a Hóditó és nem a hogyan éljünk békében egymás mellett c eposz
Szövi háború esetén ha mnt-vel végződik akkor lesznek elfogadva az mnt-k ha az összes hadban álló fél elküldte.
Addig várakoznak amig mind be nem fut.
Old 04-18-2006, 09:30
Steve Steve is offline
Member

Jó máshogy fogalmazok de pls ne lincseljetek meg: én nem fogadok el MNTt mert az én adott szavam sztem többet ér ezért ha valaki küld és azt kiérdemelte akkor azt mondom hogy beszéljük meg és többet ne bántsuk egymást. Szerintem ez azért jobb mert az MNTket fel lehet bontani és lehet aljaskodni vele. Pl amikor egy olyan szövit szereztünk, akinek egy másik szövivel volt MNTje de asszem csak egyoldalú /nemtom pontosan szégyellem is magam / és folyamatosan próbálták ütni...aztán jött a harag
De ez télleg egyéni dolog a játék része lehet énvok a barom hogy nem használom ki.
Old 04-18-2006, 11:55
olasz
Guest

Longevity: 0%

Igen, ez mind szép és jó, de az eredeti téma az, hogy legyenek e más szinnel jelölve a pontlistában azok az orik, akikkel MNT-nk van és azok, akiknek még csak megtettük az ajánlatot.
Mert most ugyan az a szín jelzi és a pontlistát nézve az ember nemtudja, hogy kik is fogadták el már és ki az aki még nem.
Nem az a kérdés, hogy ki mikor és miért köt MNT-t vagy nemköt!
Old 04-18-2006, 12:11
Steve Steve is offline
Member

Red face

Sorry az offért
Old 06-17-2006, 16:03
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by olasz
Javaslat:

-Megnemtámadási egyezménynél legyen különböző szinű a már elfogadott és a még csak megtett ajánlat.
Nem hiszem, hogy az mnt kötése ennyire mindennapos dolog lenne.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules