Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kényelmi ujitás - pontok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=400)

olasz 04-15-2006 00:11

Kényelmi ujitás - pontok

Javaslat:

-Megnemtámadási egyezménynél legyen különböző szinű a már elfogadott és a még csak megtett ajánlat.

director 04-15-2006 00:13

Quote:

Originally Posted by olasz
Javaslat:

-Megnemtámadási egyezménynél legyen különböző szinű a már elfogadott és a még csak megtett ajánlat.

igen, ez is hasznos:)

de, még nagyobb kényelmi javaslat: legyen vagy 8-10 féle szín, amivel tetszés szerint bejelölgethetők országok.

olasz 04-15-2006 01:29

Quote:

Originally Posted by director
igen, ez is hasznos:)

de, még nagyobb kényelmi javaslat: legyen vagy 8-10 féle szín, amivel tetszés szerint bejelölgethetők országok.

Én nem akarok még 8-10 féle szint, igy is van elég, csak az a baj, hogy ha több orinak teszek MNT-t, akkor azok az orik szinesek lesznek a pontlistán, és utána mondjuk a fele elfogadja, akkor a pontlistát nézve nemtom megállapitani, hogy most akkor kivel is van MNT-m?

BeeLord 04-15-2006 06:49

Ennek eldöntése érdekében nézz be a szövetségesek menüpontba, szeretettel várnak ott:)

Senki 04-15-2006 12:01

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Ennek eldöntése érdekében nézz be a szövetségesek menüpontba, szeretettel várnak ott:)

najó, de nem olyan rosz egyből tudni kivel hányadán állsz... :rolleyes: :D

Mike zoostorm 04-15-2006 19:28

Quote:

Én nem akarok még 8-10 féle szint, igy is van elég, csak az a baj, hogy ha több orinak teszek MNT-t, akkor azok az orik szinesek lesznek a pontlistán, és utána mondjuk a fele elfogadja, akkor a pontlistát nézve nemtom megállapitani, hogy most akkor kivel is van MNT-m?

nagyon egyszeru....Aki nem fogadja el az MNT det attol vond vissza...:D
Minek legyen kikuldve? Meddig szoktal varni veluk??

olasz 04-17-2006 02:01

Quote:

Originally Posted by BeeLord

thx
Ezt elkerülendő javasoltam ezt a kényelmi újítást.
Mert sztem nem lenne egy nagy feladat megcsinálni.

olasz 04-17-2006 02:03

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
nagyon egyszeru....Aki nem fogadja el az MNT det attol vond vissza...:D
Minek legyen kikuldve? Meddig szoktal varni veluk??

Hát igen, ez is egy megoldás, de az a tapasztalatom, hogy mivel egy sima zöldre is van, hogy vki 3nap mulva reagál, egy MNT-n talán elrágodik 2hetet is.:)

Békés 04-17-2006 05:27

Quote:

Hát igen, ez is egy megoldás, de az a tapasztalatom, hogy mivel egy sima zöldre is van, hogy vki 3nap mulva reagál, egy MNT-n talán elrágodik 2hetet is.:)

Ezt megelőzendő, nem kell ,vagy csak az arra érdemesnek kell küldeni mnt-t:cool:

Esetleg irsz neki egy levelet, hogy:

Tisztelt uralkodó kolléga!

Nagyrabecsülésem jeléül és az országaink közötti jószomszédi viszony megörzése céljából küldöm eme szerződést.
Kéretik 72 órán belül elfogadni, különben mélyen megsértve érzem magam és népem nyomására a mellőzöttségünk sérelémének kiküszöbölése érdekében kénytelen leszek felcserélni egy hadüzenettel.

Üdv *****

olasz 04-17-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Békés
Ezt megelőzendő, nem kell ,vagy csak az arra érdemesnek kell küldeni mnt-t:cool:

Esetleg irsz neki egy levelet, hogy:

Tisztelt uralkodó kolléga!

Nagyrabecsülésem jeléül és az országaink közötti jószomszédi viszony megörzése céljából küldöm eme szerződést.
Kéretik 72 órán belül elfogadni, különben mélyen megsértve érzem magam és népem nyomására a mellőzöttségünk sérelémének kiküszöbölése érdekében kénytelen leszek felcserélni egy hadüzenettel.

Üdv *****

Ált nincs problémám a fogalmazással, tehát a levél elküldése még magamtol is menne, azt meg, hogy ki az arra érdemes, a pontlistábol elég nehéz kitalálni, és én amikor már oda jutok, hogy békében éljek, a körülöttem lévő összes orinak küldök MNT-t, nem válogatok. Mindenkinek jár az esély a békére!:p

All times are GMT +1. The time now is 04:14.