|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-02-2009, 17:03
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
ha már Remy leszólta az én védekezős gnómomat (ami normál 5. szinten überbrutálisan erős, ahogy elnéztem kedves normálos csoportok alját.......) akkor már hadd szóljam le én is a 30/10-es javaslatot  
10% toronyíjjal meg 20% lóval/elittel meddig jut egy játékos, aki mondjuk napi 1x vagy 2x lép be, azt se sok időre? szerintem hamarabb ledarálják, mint a 20/20-ast.
|
20-nyi íjjal meg nem fog tudni ütéssel haladni, amit ott igencsak lehet, mert sok-sok a félig felépített ország, félig üresen. Ütni olcsóbb, mint fedezni. Még egy mf fél elffel is ütnék, ameddig tudok...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-02-2009, 17:09
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Ami igaz az igaz, Azonkivül amit írtam én is inkább a Vityu éplistája mellett vagyok. Nagyon sok a rosszul összerakott ori. Boldog boldogtalan talál magának ütni valót.
|

05-02-2009, 18:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
mint gnóm, tudománytekercseid védve vannak. nyilván, érdemes 5-6 bankot is építeni 200 hektárra, mivel kevés lesz a belépésed, nem leszel gyorsan gazdag, 10-20 millát meg ennyi bank is bőven levéd.
fentiek értelmében sok kocsmát nem kell tartanod. szerintem elég 1 db...
de nehogy azt mond, az kevés, ezért építs 5 kocsmát...
legyen 12% templomod, hogy legalább a hadik ne tudjanak legömbözni.
védelem: 20% barakk, 20% őrtorony. kezdetnek ennyi elég.
20% íjász nem eszik sokat, így spórolhatsz a tanyákon.
a bankokba nem kell ember. (mivel nem kereskedő vagy.)
ezért ott is lespórolhatsz +1 hektárt (kevesebb ház kell eggyel.)
ha ezzel mind megvagy, a többi mehet könyvtárnak.
írj egy kis pénzt magadnak össze. lopni, ütni úgyse fogsz tudni.
de ahogy elnézem , neked ilyesmit nem is kell tenni.
így elsőre ennyit tudok összehozni.
|
Hűha. És egy második nekifutás segítene? 
|
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
|
|

05-02-2009, 18:48
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Hűha. És egy második nekifutás segítene? 
|
2. nekifutásra azt mondom, hogy tartson 50% barakkot, 10% tornyot, és ne éhezzen... ez is viszonylagos védelmet biztosít, íj/elittel elég jó védőértéke lesz, és MF-ként kevésszer fogják beverni, ráadásul elég elrettentőütőerőt is képvisel a sok 200 hekis normálos között..
Egyébként ha annyira odavagytok az ütésért, nem értem mi a problémátok... 500 elittel 5 sereggel szoktam kimenni nomrál 5. szinten ütni... 20%-nyi íjásszal is simán kimehet 5 sereggel...
Ő akart csak védekezni. ti meg mindenáron ütést akartok rátukmálni.  hát akkor tessék. üssön. 40% barakknyi elittel már nagyot lehet ütni.
|

05-02-2009, 21:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
2. nekifutásra azt mondom, hogy tartson 50% barakkot, 10% tornyot, és ne éhezzen... ez is viszonylagos védelmet biztosít, íj/elittel elég jó védőértéke lesz, és MF-ként kevésszer fogják beverni, ráadásul elég elrettentőütőerőt is képvisel a sok 200 hekis normálos között..
Egyébként ha annyira odavagytok az ütésért, nem értem mi a problémátok... 500 elittel 5 sereggel szoktam kimenni nomrál 5. szinten ütni... 20%-nyi íjásszal is simán kimehet 5 sereggel...
Ő akart csak védekezni. ti meg mindenáron ütést akartok rátukmálni.  hát akkor tessék. üssön. 40% barakknyi elittel már nagyot lehet ütni.
|
ez azért már jobban tetszik  én ezt támogatom
|

05-03-2009, 01:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
|
Olyan érzésem van, mintha nálad csak a fekete meg a fehér létezne  Nem mondtam, hogy legyen durva hadis, csak annyit, hogy 5. csoportban nem fogják annyit csesztetni egy kiépült országgal, így meg tud is ütni szépen, ha egyszer lép be egy nap, akkor egyszer, de az is elég.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-03-2009, 03:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Talan probaljuk a ketto kozott. Ne feledjuk, kezdorol van szo.
Az adott feltetelek mellett en ilyesmi eplistat ajanlanek:
Épületek
Épületnév DB % Férőhely
Ház 34 17% 2550
Barakk 77 39% 4620
Templom 14 7% 2100
Kocsma 20 10% 1200
Raktár 3 2% 2700
Tanya 28 14% 2170
Őrtorony 20 10% 1200
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 4 2% 30000
Bányák 0 0% 0
Összes 200 100% -
Hektár 200 - -
Varázslók
2100
Tolvajok
1200
Hadsereg
Íjász 1200
Elit 3420
Lehet vele lopkodni, utogetni, es gombozni is. Ismerkedni nagyon jo lesz a jatekkal. Onellato. A vedelme is jo.
|
|

05-05-2009, 20:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Lehet vele lopkodni, utogetni, es gombozni is. Ismerkedni nagyon jo lesz a jatekkal. Onellato. A vedelme is jo.
|
Ez jó, ha már megírta a tekijeit. Én azért kicsit több templomot és kicsit kevesebb kocsmát tartanék, de ez ízlés kérdése.
Egér a sajton... (#3744)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|