Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-31-2008, 12:07
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
Fogalmak... Pontlistában körönként egyszer mozogsz, KV legelején. Akkor fixálódnak a helyezések, a szerint, hogy kinek hány pontja van. Utána az értéked változhat, attól följebb, vagy lejjebb nem kerülsz. Csatában sem az számít, hogy a pontlistában fölötte, vagy alatta vagy, hanem hogy mekkora az ÉRTÉKED.
Remélem sikerült eléggé szájbarágósan elmagyaráznom
Viszont akkor nem értem, hogy mégis, hogy volt lehetséges, hogy fölülről ütöttem be, de közvetlen kv után alatta voltam...
Sponsored Links
Old 10-31-2008, 12:13
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Viszont akkor nem értem, hogy mégis, hogy volt lehetséges, hogy fölülről ütöttem be, de közvetlen kv után alatta voltam...
Hm, latom nem erted. Mondok egy peldat.

X orszagnak van 42.000 pontja. Y orszagnak van 41.970 pontja.

Y uti X-et. Mint mondod, mindketten bontanak. mondjuk X 20 epuletet, Y is 20 epuletet. Ekkor lesz X-nek 41700 pontja, Y-nak 41670 pontja.

Jon az a franya korvaltas, pontlistarendezes. Mivel Y-nak epp kevesebb a pontja, ala rendezi a pontlista, X mondjuk lesz 60., Y 61.

Ezek utan mivel X hazzal bontott es ehezik is, elmegy tole 1000 ember. Y nem csinalt semmit, marad a pontjan. Ekkor X pontja 41500, Y pontja 41670.

Ergo felulrol fogja Y X-et beutni, pedig ugy ment bele a kv-ba, hogy alatta volt, de meg a csata elott X pontszama lecsokkent.

Kv utan mar csak azt fogod latni, hogy Y pontszama tobb, mint X, hiszen beutotte felulrol, de megis alatta van.

Ha eleg gyakran frissited a pontlistat, ki is szurhatod ezeket a valtozasokat kv kozben.

Remelem erhetoen irtam le...
Old 10-31-2008, 12:13
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
mert a kv legelején is alatta voltál, a kv alatt is alatta voltál, és így utána is alatta voltál a pontlistában. De a kv alatt úgy változott a pontszámotok, hogy neki kevesebb volt mint neked, mert jött be épületed, vagy ment el vari-toli-katid..., esetleg ő éhezett vagy vihar volt rajta, vagy kopott a tekije, vagy stb.
lényeg,hogy attól hogy a kv elött sikerült alá bontanod, még a kv alatt pontszámban alád került. és a pontszám számit nem a helyezés.

The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 10-31-2008, 12:16
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Utolsó próbálkozás:
1. Bontóverseny volt, Te nyertél, alá kerültél valahány (gondolom meglehetősen kevés) ponttal.
2. Jött a KV, megkaptátok az új helyezéseteket. Kevesebb pontod volt, alá kerültél.
3. KV közben változott az értéketek, Neked több pontod lett. A helyezésed nem változott, mivel csak a KV elején frissül a pontlista.
4. Megtörtént a csata. Nagyobb volt az értéked, következetesen felülről ütöttél be.

Jéé, megjelentek az első ősz hajszálaim
The Following 2 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
Old 10-31-2008, 12:17
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Hm, latom nem erted. Mondok egy peldat.

X orszagnak van 42.000 pontja. Y orszagnak van 41.970 pontja.

Y uti X-et. Mint mondod, mindketten bontanak. mondjuk X 20 epuletet, Y is 20 epuletet. Ekkor lesz X-nek 41700 pontja, Y-nak 41670 pontja.

Jon az a franya korvaltas, pontlistarendezes. Mivel Y-nak epp kevesebb a pontja, ala rendezi a pontlista, X mondjuk lesz 60., Y 61.

Ezek utan mivel X hazzal bontott es ehezik is, elmegy tole 1000 ember. Y nem csinalt semmit, marad a pontjan. Ekkor X pontja 41500, Y pontja 41670.

Ergo felulrol fogja Y X-et beutni, pedig ugy ment bele a kv-ba, hogy alatta volt, de meg a csata elott X pontszama lecsokkent.

Kv utan mar csak azt fogod latni, hogy Y pontszama tobb, mint X, hiszen beutotte felulrol, de megis alatta van.

Ha eleg gyakran frissited a pontlistat, ki is szurhatod ezeket a valtozasokat kv kozben.

Remelem erhetoen irtam le...
Köszi Remy

Meg Andrewnek is köszi

Meg a többieknek is

Nah, asszem máskor jobban figyelek
Old 10-31-2008, 12:19
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Köszi Remy

Meg Andrewnek is köszi

Meg a többieknek is

Nah, asszem máskor jobban figyelek
Áhh, megelőztek
Nincs mit
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules