![]() |
Alábontottam, mégis felülről ütöttem.
Sziasztok!
A következő történt: Támadtam valakit, nem rég, és kv előtt alábontottam...De felülről ütött be a sereg, mert kevés földet hoztam...Nah, mondom, ő is bontott...pech...És tényleg bontott ő is, mint utólag kiderült az üzenetváltásokból...A kérdés az lenne, hogy akkor, azután a kv után, amikor ütöttem, hogy lehet, hogy 3 hellyel lejebb voltam, mint ő, a pontlistában... Tehát a szituáció: -Bontottam -Ellenfél is bontott -Felülről beütöttem -Lejjebb voltam a pontlistában ütés után Még mielőtt valaki értetlen arra válaszolna, hogy miért felülről ütöttem, nem, nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy kerültem kv után alá, a pontlista helyezésben, ha egyszer ő is bontott és felülről ütöttem be?? :) Előre is köszi a válaszokat :) |
A helyet a pontlistában a kv megkezdésekor rögzíti a gép, és utána jönnek még olyan apróságok, hogy népességelvándorlás :)
|
Quote:
mert az magyarázná a dolgot. az,hogy a pontlistában alá kerültél az az jelenti hogy sikerült alá bontanod, de mivel felülről csapódtál sztem, vagy nálad volt befokozodás, vagy nála vmi nagy éhezés. |
Quote:
|
Jajj, köszönöm szépen a válaszokat...Pontosan még nem tudom a okot, de a "valami ilyemi" nekem bőven elég :)
Köszi mindenkinek :) Módosítás.: Fosztogatott, jött be neki gabona, ezért nem éhezett a népe és bevándorolt egy csomó ember...ez lehet a magyarázat :) így miután, alulról beütöttem, visszakerült fölém a nagy emberbevándorlásból kapott emberek miatt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát KV-kor alatta voltál, neki viszont éhezhetett embere, esetleg vihar... Neked pedig jött be embered, esetleg épületed készült el. |
Quote:
Ütésnél, körváltás ALATT én voltam feljebb, mert az ütés felülről csapódott, de kv UTÁN ő volt feljebb... Azaz vagy ő kapott értéket, vagy nekem ment el értékem...márpedig nekem nem ment el értékem, azaz maradt, hogy neki vándorolt BE embere, vagy épült fel épülete... :) |
Quote:
Remélem sikerült eléggé szájbarágósan elmagyaráznom :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |