Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-25-2008, 16:00
Druida Druida is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Nemtom Walee .. szerinted hány teljesen felesleges hullás topic nyílt az utóbbi időben?
kösszi
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-25-2008, 19:05
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Maradjunk már a témánál. Köszönöm
Amint már leírtam, az alsóbb szinten lenne könnyítés, ahol nem lehet szabályozni a rendelkezésre álló fegyvert
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 19:16
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Szerintem elfogadható javaslat, és igazábol nekem is jól jönne ilyen
Reply With Quote
Old 05-25-2008, 22:06
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Maradjunk már a témánál. Köszönöm
Amint már leírtam, az alsóbb szinten lenne könnyítés, ahol nem lehet szabályozni a rendelkezésre álló fegyvert
És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a! Bár nem láttam még sok ilyet!
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)

Last edited by vityu; 05-27-2008 at 01:50.. Reason: kitöröltem minden olyan részt, amit nem bírt senki felfogni :) Ja, és igen, termelem a fegyvert!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
Old 05-26-2008, 07:23
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a! Bár nem láttam még sok ilyet!
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)
Ha felgyújtanak miért emberhiányod lesz? Nekem utána sok emberem szokott lenni
Egyébként meg helytartó:
Alap katonák képzésének felfüggesztése, ha a népességhiány meghaladja a(z)... főt.
Reply With Quote
Old 05-26-2008, 11:07
Tomas-bpm's Avatar
Tomas-bpm Tomas-bpm is offline
Junior Member

Longevity: 98%

én is támogatom, ezzel az 5000 hely a templomban 300 hely a barakkban problémával én is szembesültem már...jó lenne a ha helytartónál be lehetne állítani ezt, végülis épp az a lényege hogy átvegye tőlem a képzést, hogy ne keljen 17x300 katonát képeznem, csak kipipáljam és menjen
Reply With Quote
Old 05-26-2008, 19:24
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)

Most akkor mit is akarsz mondani?
Tetszik a felvetésem, vagy sem? Mert nem veszem le ebből, amit írtál
Reply With Quote
Old 05-26-2008, 19:57
Hani's Avatar
Hani Hani is offline
Junior Member

Longevity: 88%

Ha jól értelmeztem akkor tetszik neki a javaslatod csak felhozott egy példát, ellenpéldát?
Jómagam jó ötletnek tartom mert egy igencsak kiélezett orinak nagyon nem mindegy mennyi paraszt indul útnak körönkét a katonasuliba.
Reply With Quote
Old 05-26-2008, 23:47
vityu vityu is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Most akkor mit is akarsz mondani?
Tetszik a felvetésem, vagy sem? Mert nem veszem le ebből, amit írtál
Pool, pool... mint azt az asszem 1. hozzászólóként megemlítettem, mindenképpen támogatom! Nekem kell!!! És ez leginkább az A-ban kell nekem!
Reply With Quote
Old 05-26-2008, 23:48
vityu vityu is offline
Senior Member

Tévedtem, 2. hozzászóló!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules