|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-25-2008, 16:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Nemtom Walee .. szerinted hány teljesen felesleges hullás topic nyílt az utóbbi időben?
|
kösszi   
|

05-25-2008, 19:05
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Maradjunk már a témánál. Köszönöm
Amint már leírtam, az alsóbb szinten lenne könnyítés, ahol nem lehet szabályozni a rendelkezésre álló fegyvert
|

05-25-2008, 19:16
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Szerintem elfogadható javaslat, és igazábol nekem is jól jönne ilyen 
|

05-25-2008, 22:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Maradjunk már a témánál. Köszönöm
Amint már leírtam, az alsóbb szinten lenne könnyítés, ahol nem lehet szabályozni a rendelkezésre álló fegyvert
|
És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a!  Bár nem láttam még sok ilyet!
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Last edited by vityu; 05-27-2008 at 01:50..
Reason: kitöröltem minden olyan részt, amit nem bírt senki felfogni :) Ja, és igen, termelem a fegyvert!
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

05-26-2008, 07:23
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
És aki annyit termel az A-ban, hogy egyszerűen annyi rendelkezésre álló fegyvere van, hogy az egész W fegyverszükségletét ellátná??? Neki is necces beállítani a képzést, mert ha bejön, akkor egyszerre megy a nép 10%-a!  Bár nem láttam még sok ilyet!
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)
|
Ha felgyújtanak miért emberhiányod lesz? Nekem utána sok emberem szokott lenni 
Egyébként meg helytartó:
Alap katonák képzésének felfüggesztése, ha a népességhiány meghaladja a(z)... főt.
|

05-26-2008, 11:07
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
én is támogatom, ezzel az 5000 hely a templomban 300 hely a barakkban problémával én is szembesültem már...jó lenne a ha helytartónál be lehetne állítani ezt, végülis épp az a lényege hogy átvegye tőlem a képzést, hogy ne keljen 17x300 katonát képeznem, csak kipipáljam és menjen
|

05-26-2008, 19:24
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Na de viccet félretéve, aki termeli a fegyvert, annak is vannak ezzel problémái. Mert ha valamiért (háború, gyújtogatás) le kell állítsa a katonakápzést, utána elindítja, akkor az egész meg van bolygatva. A ht-ben ki kell kapcsolnia az automata képzést, és kézzel kell bepötyögni körönként pár körre lebontva, vagy egyszerre kell képezni a 10%-ot, amivel azért olyan bajok is lehetnek, hogy éppen ha éjjel felgyújtották az illetőt, nem elég, hogy a köv körben hatalmas emberhiánya lenne, de még a képzés is elindul, ami még mondjuk 4-6-8k-val megtoldja az emberhiányt, az mindenképpen kellemtlen tud lenni. És ha egy szövetség rááldoz egy kis időt, akkor 2-3napon belül lehet tudni, hogy mikor is indul a katonaképzés, és szándékosan is megtehetik, hogy pont előtte gyújtanak. Szerintem annyira nem lehet nehéz. Kell hozzá egy éplista, egy faji infó, a pontlista, és egy kis számolás, egy kis korrekcióval, ha netán abban a körben éhezne is! (Még nem próbáltam, lehet vannak akadályai, dew szerintem nem nagy ügy)
|
Most akkor mit is akarsz mondani?
Tetszik a felvetésem, vagy sem? Mert nem veszem le ebből, amit írtál 
|

05-26-2008, 19:57
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Ha jól értelmeztem akkor tetszik neki a javaslatod csak felhozott egy példát, ellenpéldát? 
Jómagam jó ötletnek tartom mert egy igencsak kiélezett orinak nagyon nem mindegy mennyi paraszt indul útnak körönkét a katonasuliba.
|

05-26-2008, 23:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Most akkor mit is akarsz mondani?
Tetszik a felvetésem, vagy sem? Mert nem veszem le ebből, amit írtál 
|
Pool, pool... mint azt az asszem 1. hozzászólóként megemlítettem, mindenképpen támogatom! Nekem kell!!! És ez leginkább az A-ban kell nekem!
|

05-26-2008, 23:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Tévedtem, 2. hozzászóló! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|