![]() |
Egy körben képezhető alapkatonák HT_vel
Hej!
Egy apró módosítás a helytartóval való alapkatonaképzéshez. Most ugye háromféleképpen képezhetsz alapkatonát:a szabad helyekre automata, beállítod, mennyit képezhet egyszerre és túlképzés. Nos egy helyzet: Van 200 helyem barakkban, de mondjuk 5000 templomban és szeretném teleképezni e templomokat. Ha nem a kovács veri a fegyót, hanem televeszem rakit, akkor ugye a HT képez 200-at, ha nincs baállítva a túlképzés, vagy képezz népesség/10, ha lehet, de az meg nem fér. A javaslat, hogy alapkatonaképzésnél be lehessen állítani az egy körben képezhető katonák számát. Így a 200 üres barakkhelyre jönne körönként a 200 katona, amiből menne tovább a varázslóképzésre. Így nem menne kárba egység... Remélem, érthető voltam :) |
Ez olyan mint a klánraki: nincsen fegyód és csak annyit vesz ki a ht, amenniy be van neki állítva.
|
Támogatom, néha elég keményen játszani kell a fegyverkivétellel, és azzal, hogy mennyi katonát képezhet egyszerre, hogy egy értelmes körönkénti képzést össze lehessen hozni egy rendes képzésre, ne egyszer 10 utána 700, majd 150, 500...stb...
|
Quote:
|
A-ban ez megoldható, mert beállítod, mennyi fegyót vegyen ki HT, de alsóbb szinteken ha nem vered a fegyót, hanem mondjuk reggel televeszed rakit vele, akkor már más a helyzet...
Szóval olvassátok el, ez nem az 1/A-ra vonatkozik elsősorban, persze, ott is beállítható lenne a fegyókovácsolóknak |
Én mélységesen egyetértek, és teljes szívemből támogatom az ötletet!!
Amikor először VIPeltem, nekem tök egyértelmű volt, hogy az egyszerre, az a körönkéntit jelenti, eléggé meglepődtem, mikor megtudtam, hogy ez nem így van...és jó lenne, ha így lenne. (Tehát úgy értettem, hogy az egyszerre, az nem a 20 körös intervallumot, hanem az 1 körös intervallumot foglalja magába, elvégre az egyszerre az az, hogy mindegyik egy időben jön...) |
Quote:
Most találtam egy megoldást, amivel meg lehet csinálni, de ahhoz 2körönként kézzel kell kiadni a katonaképzést, és éjjel nem akaródzik ezért kelni... De ugyanígy megoldható a többi szinten is, de hát ki akar ezért 1-2körönként felkelni, ameddig be nem állítja???:confused: Persze utána már megy magától, de ha megbolydul valami miatt, akkor megint lehet előről kezdeni! |
részemről támogatva! nekem is sokszor okoz ez kellemetlenséget :S
|
Lenne egy konstruktív ötletem: valaki nyisson már egy
Ami a HTből kimaradt nevű topicot, és oda gyűjtsétek ezeket a dolgokat. MI értelme 2hetente nyitni egy újabb topicot?:rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |