|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-06-2008, 22:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by KPeti999
eddig még nem használtam kredit egyenleget, csak azt kérdem hogy ugye küldök egy sms-t, akkor kapok nemtudom hány x kreditet, az az x kredit hány pénzügyi esemény értesítésére elég?
|
mivel nem tudom mennyi kreditet kapsz mennyiért ezért tippelni se tudok 
ha azt mondanád hogy mittomén: 200ftért lehet kapni 20kreditet, akkor kb 2kredit egy sms...
|

04-06-2008, 22:19
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
eddig még nem használtam kredit egyenleget, csak azt kérdem hogy ugye küldök egy sms-t, akkor kapok nemtudom hány x kreditet, az az x kredit hány pénzügyi esemény értesítésére elég?
|
Ezzel kapcsolatban az adott szolgáltatás leírását érdemes elolvasni.
|

04-06-2008, 22:22
|
Member
|
|
|
|
értem, akkor inkább nem piszkálom ezt a dolgot amíg nem tudom biztosra...
még van egy kérdésem, ha 10M-re állitom az értesítést, és elköltök mondjuk 30M aranyat akkor ugye nem küld semmit?
ja és még egy: ha mondjuk 10M-re van állítva és mondjuk két sereg jön fosztani akik egyszerre érnek be és elvisznek mondjuk 9-9M aranyat akkor se kapok ugye?
|

04-06-2008, 22:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ja és még egy: ha mondjuk 10M-re van állítva és mondjuk két sereg jön fosztani akik egyszerre érnek be és elvisznek mondjuk 9-9M aranyat akkor se kapok ugye?
|
PIACI esemény...
|

04-06-2008, 22:29
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
értem, akkor inkább nem piszkálom ezt a dolgot amíg nem tudom biztosra...
még van egy kérdésem, ha 10M-re állitom az értesítést, és elköltök mondjuk 30M aranyat akkor ugye nem küld semmit?
|
Ha csak a piaci eseményt állítod be, akkor csak arról fogsz kapni. Próbáld ki, nézd meg, és csak ha azt kapod e-mailben, amit tényleg szeretnél, akkor gondolkodj azon, hogy az e-mailjeidtől sms értesítést kérj.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|