![]() |
Piaci eseménykor SMS
Hy
Lenne egy kérdésem, van egy beállítás miszerint az x nagyságúnál nagyobb pénzügyi eseményekkor kapok egy e-mailt. Tegyük fel hogy beállítom 10M-re, megvesznek a piacon ennél nagyobb mennyiségű árut, és kapom az emailt. Azt meglehet csinálni, hogy mikor emailt kapok, akkor kapjak egy SMS-t is? és ha igen akkor hogyan? Ja és hogy még szabad-e ilyet csinálni? előre is kösz:) |
Quote:
|
Egyes e-mail szolgáltatóknál lehet kérni SMS értesítést az emilekről, de van amelyik mobil szolgáltatónál lehet igényelni postafiókot, és arra amelyik emilt átirányítod arról küld automatikusan sms-t. Én régen a Vodafone Mailt használtam.
|
Quote:
Szóval megkapom az e-mailt, hogy pénz került az oriba, (freemailos vagyok), ott vagy a mobilomon kell beállítani valamit hogy megkapjam az értesítést? |
Quote:
|
Kösz a segítségeket!
Most sajna szabin vagyok, még nem állítottam be az e-mail értesítést, holnap leírom hogy sikerült-e, addigra vége a szabinak... |
Van a freemailnak is, de folyamatosan figyelni kell a kredit egyenleget, ha azt akarod hogy mindig küldjön smst.
|
Ha küldök egy SMS-t hogy növeljem a kredit egyenlegem akkor abbol hány értesítő SMS-t kapok vissza kb?
|
Quote:
amúgy figyelj, mert az összes email-ról fogsz kapni, nem csak a piacosokról :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:03. |