A hódítóban a diplomáciai oldal szövetség keresésére van, de szövetséget nem lehet keresni alapvető információk nélkül...ezekre rá kell kérdezni. Ha én megkérdezem viszont valakitől a faját, szemcsijét, aktívságát, szándékait stb. és az ország válaszol rá információt ad ki magáról. érdekelne, hogy ez azért nincs szankcionálva, mert valójában is tehát nem jelentgetik fel egymást leendő szövik, vagy ez belefér.
Esetleg mennyire fér bele két ellenkező szövetségben lévő ori eszmecseréje illetve a szándékok közlése? Szabályos-e ez, ha nem akkor ez már jksz?
Ezenkívül érdekelne még, hogy ha külföldi verzióban én is tudok magyarul (azaz a feladó vagy címzett) és a másik fél is (azaz a címzett vagy feladó) és esetleg a support is (nem tudom mondjuk ennek mennyi köze van a dologhoz, hogy ők tudnak-e) akkor lehet-e ok bármilyen büntetésre ha nem a játék "rendeltetésszerű" nyelvét használom/használjuk.
Ebben a topicban elsősorban üzenetekről (fórumon, diplomáciában, zöldben) van szó...ha másról szeretnétek feltenni kérdést szóljatok, nyitok topicot, de nyithattok ti is