|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Legyen-e a félelf faj változtatva?
|
Igen.
|
|
3 |
13.04% |
Igen, de ne pont így.
|
|
2 |
8.70% |
Nem, jó úgy ahogy van.
|
|
18 |
78.26% |
11-03-2007, 23:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
szegényebb lettél attól, hogy kitekizted az ellent?
|
Nem de a csopi tekiáraival épp hogy a felfedezést allta.
|
11-03-2007, 23:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by szajonara
Az 5. szintet például szegényen teljesítettem, mert végig arra játszottam hogy a szövim támadásait és védekezését segítsem. Sokat számít az ütés elötti kitekizés, akkor meg nem marad készüli haszonszerzésre. 4nem szétrobbant a szövi itt mf ként alaposan megszedtem magam, de most 3ban megint szöviben vagyok de csak felélem a tartalékaimat, mert megint a szövit helyezem előtérbe a gyarpodással szemben, ezért gondoltam a felfedés könnyitésére.
|
Én nem tudom, h van felétek, de a kitekizésből nekem van hasznom
Azért vannak 3-ban is olyanok akiktől van mit lopni, meg ha én szövizek és jó a szövi, akkor ha nekem van pénzem, akkor a szövimnek is van és ez oda vissza igaz.........
Ha mindenképp modósítani kellene a felest, akkor az arányokon vmit változtatni kell, mert egyetértek azzal, h a kapott erősítésekhez képest kevés a gyengítés!
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 11-03-2007 at 23:39..
|
11-03-2007, 23:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ez meg fölösleges érv, t.i. ez NEM egy más játék, és ilyen érvekből kiindulva akármeddig elvitatkozunk hogy melyik játékban melyik faj miben jó és miben gyenge. A Hódítóban (ha jól emlékszem), amióta bevezették a fajokat, a félelf tolvaj volt és gyenge harcos, tök fölösleges nekiállni kvázihadit csinálni belőle.
|
na ez az... alacsaony hekin meg az orknak nem jön ki az előnye rendesen, sőt, a tolik miatt még kifejezetten költséges is --> ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy ne lophassanak tőlük a tolik, mer büdösek, oszt ki akar belopódzni egy rothadó hús sazgú ork táborba
|
11-03-2007, 23:34
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Nem de a csopi tekiáraival épp hogy a felfedezést allta.
|
ha kevés teki jött, akkor minek loptál?
ha sok, akkor meg hol a probléma?
|
11-04-2007, 00:37
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Olyan február körül volt egy szöviharcunk K-ban, a vezér egy fél-elf volt. Elég sokat lopott tőlem, napi 100 milla értékben tekit, meg gyújt, ölt, de az orkom a végén már 5 sereggel mészárolta egyszerre. Szal jó ez így, ahogy van, ha lopni akar, tudjon rá, hogy sereggel beverik jópárszor.
|
11-04-2007, 01:06
|
Junior Member
|
|
|
|
En imadom a fel-elfet.. Es szerintem igy pont jol van. Az 5-on egyalltalan nem fedeztem, volt eleg penz, es seregcsere, oszt mindig volt valaki akitol lehetett foglalni, soha nem volt problema a -10 tamdoero.
|
11-04-2007, 02:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szajonara;133432[FONT=Times New Roman
Ezek a változtatások két okból vetődtek fel bennem.[/font]
1: Mindenhol az olvasom, még ATI is ezt írta, hogy a félelf nem életképes 1/A ban. Ez azért kicsit erős, hogy van egy játék ahol mindenki kb. egyforma esélyekkel indul, kivéve a félelf, aki nem játszható odafent.
2: Lehet ezt OFFolni fogjátok, de más játékokban a félelf jobb hadis mint az ember, pont az ügyessége miatt.
|
Quote:
Az 5. szintet például szegényen teljesítettem, mert végig arra játszottam hogy a szövim támadásait és védekezését segítsem. Sokat számít az ütés elötti kitekizés, akkor meg nem marad készüli haszonszerzésre. 4nem szétrobbant a szövi itt mf ként alaposan megszedtem magam, de most 3ban megint szöviben vagyok de csak felélem a tartalékaimat, mert megint a szövit helyezem előtérbe a gyarpodással szemben, ezért gondoltam a felfedés könnyitésére.
|
Na most akkor azért akarsz könnyíteni, mert nincs pénzed fedezni ( ha félelffel ezt meg tudod csinálni, lehet nem neked való a félelf ), Vagy pedig azért, mert igazságtalan, hogy a félelf nem boldogul el A-ban? Ha az előbbi, akkor újrázz be, és próbálkozz valami könnyebb, a stílusodhoz jobban illeszkedő fajjal, ha viszont az utóbbi, akkor gyorsan húzzál bele, és dobj össze valami fajmódosítási csomagot a hullának és az embernek is.
11-04-2007, 02:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Háát...nemtom.Mondjuk az óriást sokan istenítik hogy milyen jó meg minden.A-ban ahogy hallom, elég életképtelen.A fél-elf is hasonló.Jó toli, alsóbb szinteken játszható, A-ban nem.SZtem ez így tökéletes.2. szinte szinte alig van fél-elf, mert minden tolis szinte gnóm.Ez jól is van.Egyre fentebb megyünk, annál jobban számít a hadi.
|
Ha nem próbáltad A-ban az óriást ne terjessz róla hülyeséget lécci.
11-04-2007, 04:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ha kevés teki jött, akkor minek loptál?
ha sok, akkor meg hol a probléma?
|
Az is számít ha lopok tőle annyi embert amitől nem mennek a tornyai és a hadis máris befért, atz viszont nem tudom hol eladni.
|
11-04-2007, 04:34
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Na most akkor azért akarsz könnyíteni, mert nincs pénzed fedezni ( ha félelffel ezt meg tudod csinálni, lehet nem neked való a félelf ), Vagy pedig azért, mert igazságtalan, hogy a félelf nem boldogul el A-ban? Ha az előbbi, akkor újrázz be, és próbálkozz valami könnyebb, a stílusodhoz jobban illeszkedő fajjal, ha viszont az utóbbi, akkor gyorsan húzzál bele, és dobj össze valami fajmódosítási csomagot a hullának és az embernek is.
|
Volna rá ötletem
Nem a felfedezéssel van a gond, inkább az 1/A-s dolog, lassan odaérek és nincs szivem megvállni tőle.
Last edited by szajonara; 11-04-2007 at 04:42..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|