![]() |
Félelf
Sziasztok!
Lehet most mindenki le fog hurrogni, de volna egy javaslatom. A félelf fajról lenne szó. Pár változtatást eszközölni kéne a fajon. Ha elvileg félig ember félig elf, akkor egy kicsit gyengus a faj. A javaslatom az lenne, hogy kapja meg az elfnek járó védelem felét. Itt 15% katonai és 10% mágikus védelmet értek, ezt +1% fáradással ellensúlyoznám ártó variknál, valamint a torony adjon +1 védőpontot, tehát a torony nem +6 ot hanem +7 et védene, a tolis védelem nem kéne, mert az szégyen lenne egy tolis népnek. :) Viszont nagyon ellenzem a -10% támadóerőt, mondjuk egy tolis orival nem feltétlenül hadakozni kéne, de akkor lehetne a felfedezést könnyíteni, pl. a felfedezéshez szükséges pénz mennyisége és katonák száma 15%-kal kevesebb lehetne, azzal a hátránnyal, hogy csak a csoport 5% ig tudjon felfedezni. A tanyák meg az adó hátrány maradhatna. Ezek a változtatások két okból vetődtek fel bennem. 1: Mindenhol az olvasom, még ATI is ezt írta, hogy a félelf nem életképes 1/A ban. Ez azért kicsit erős, hogy van egy játék ahol mindenki kb. egyforma esélyekkel indul, kivéve a félelf, aki nem játszható odafent. 2: Lehet ezt OFFolni fogjátok, de más játékokban a félelf jobb hadis mint az ember, pont az ügyessége miatt. |
Háát...nemtom.Mondjuk az óriást sokan istenítik hogy milyen jó meg minden.A-ban ahogy hallom, elég életképtelen.A fél-elf is hasonló.Jó toli, alsóbb szinteken játszható, A-ban nem.SZtem ez így tökéletes.2. szinte szinte alig van fél-elf, mert minden tolis szinte gnóm.Ez jól is van.Egyre fentebb megyünk, annál jobban számít a hadi.
|
Nekem tetszik a feles úgy ahogy van, csak jó tapasztalataim voltak, vannak vele.
Felesként könnyen lehet gazdagodni és azt utána más fajként tovább vinni. |
Quote:
|
Quote:
A többit még átgondolnám, de nekem így is van elég bajom a felesekkel, igaz a lentebbi szinteken...... |
Hát a kapott erősítések meg az ellenpontozásnak szánt +1% fáradás ártó varázslatoknál nagyon nincs egyensúlyban...
A félelf a legbrutkóbb tolvaj a játékban, annak minden előnyével és hátrányával, szvsz fölösleges erősíteni. |
Quote:
Az 5. szintet például szegényen teljesítettem, mert végig arra játszottam hogy a szövim támadásait és védekezését segítsem. Sokat számít az ütés elötti kitekizés, akkor meg nem marad készüli haszonszerzésre. 4nem szétrobbant a szövi itt mf ként alaposan megszedtem magam, de most 3ban megint szöviben vagyok de csak felélem a tartalékaimat, mert megint a szövit helyezem előtérbe a gyarpodással szemben, ezért gondoltam a felfedés könnyitésére. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:29. |