|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-07-2010, 13:15
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Reichz, jól sejtem X-ben van ez a móka?
|
tudsz mindent
|
02-07-2010, 13:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nocsak, a nagy egymásratalálás?
Amúgy én azt mondom, addig kell ütni valakit, amíg a fejébe nem vési, hogy nem szórakozhat velünk. Egyénenként változó. Ha egy viszonylag tapasztalt játékost egyszer kétszer meg tudunk csapkodni, ő attól csak jobban fog ütni/piszkálni, de egy kicsit tapasztalatlanabb játékost 2-3 ütésből el lehet tántorítani, szerintem
|
02-07-2010, 13:19
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nocsak, a nagy egymásratalálás?
|
Jajj, nem Én csak teljesből figyelem a dolgot. Szerintem ez már rég kimerítette a törlésig ütés fogalmát, már csak a törlés hiányzik hozzá.. de csak halkan jegyzek meg ilyesmit.
|
02-07-2010, 13:20
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
nagyon érdekes dolog ez egyébként saját indíttatásból nyitottam a témát , épp ütnek nem kicsit , egy 5. szinten nincs sok célom azzal az orival egyszerűen próbálgatom mit lehet kibírni és miféle taktikával lehet túlélni és azt el kell mondjam nem kezdő társaság próbál laposra taposni de úgy látom 5. szintek alján ezt szinte lehetetlen megtenni, bontottam már 0 ra full üres ori 75 lakos azt hiszem ez volt a mélypont, de innét is van vissza , igazából nem is buktam jelentős összeget még el pedig 5. napja tart és legalább 50 sereg járt már nálam , 7-8 körre tartom magam tőlük persze így is odabontanak vagy fokoznak a sereg indítására de rengeteg pénzükbe lehet már ez a móka és csak nem hagyják abba .
megéri ez? mire jó ez ?
|
Ennek a megítélése nagyon sok dologtól függ.
Nemrég találkoztam olyan illetővel, aki egy fosztás után elkezdett ártózni, ami addig teljesen ok. Viszont neki nem volt elég, hanem volt egy bizonyos belső kényszere is, hogy megírja nekem zöldben, hogy nagyon kevés vagyok hozzá.
Kapott jópár mészárt, ő is ártózott, aztán egy kis szünet, írtam neki, hogy abbahagyhatnánk, erre visszaírt egy "mérsékelten" sértő zöldet. A vége az lett, hogy elszabizott...
Akinek van pofája becsmérelni és sértegetni, szólás után sem leállni, az ne csodálkozzon, ha rommá ütik.
Viszont a konkrét üzengetésen kívül nem tudok elképzelni olyan okot, amiért valakit huzamosabb ideig kellene cseszegetni. Amilyen szánalmas valakit becsmérelni zöldekben, olyan szánalmas valakit ütni úgy, hogy már régóta sem zöldben, sem cselekedetben nem tett semmit olyat, amit provokációnak lehetne értelmezni.
A te példádból viszont csak az derült ki, hogy az ellen mit csinált. Az nem, hogy te mit csináltál illetve mit csinálsz. Mivel kettőn áll a vásár.
Amúgy alapjáraton minden ilyen kicsinálást nevetségesnek tartok, mert az ilyen kicsinálós bandák nagyrészt nem tolják fel az arcukat a csoportok topjaiba, ahol igazán bemutathatnák, hogy mennyire is kemények
Az is enyhén szánalmas, hogy ütjük a szerencsétleneket, majd mnt-t kéregetünk már előre azoktól, akikről tudjuk, hogy tudnak is játszani
Szóval azt gondolom elég sok mindenen múlik, hogy az általad leírt akció pontosan milyen elbírálás alá kell, hogy essen.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post:
|
|
02-07-2010, 13:37
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Ennek a megítélése nagyon sok dologtól függ.
Nemrég találkoztam olyan illetővel, aki egy fosztás után elkezdett ártózni, ami addig teljesen ok. Viszont neki nem volt elég, hanem volt egy bizonyos belső kényszere is, hogy megírja nekem zöldben, hogy nagyon kevés vagyok hozzá.
Kapott jópár mészárt, ő is ártózott, aztán egy kis szünet, írtam neki, hogy abbahagyhatnánk, erre visszaírt egy "mérsékelten" sértő zöldet. A vége az lett, hogy elszabizott...
Akinek van pofája becsmérelni és sértegetni, szólás után sem leállni, az ne csodálkozzon, ha rommá ütik.
Viszont a konkrét üzengetésen kívül nem tudok elképzelni olyan okot, amiért valakit huzamosabb ideig kellene cseszegetni. Amilyen szánalmas valakit becsmérelni zöldekben, olyan szánalmas valakit ütni úgy, hogy már régóta sem zöldben, sem cselekedetben nem tett semmit olyat, amit provokációnak lehetne értelmezni.
A te példádból viszont csak az derült ki, hogy az ellen mit csinált. Az nem, hogy te mit csináltál illetve mit csinálsz. Mivel kettőn áll a vásár.
Amúgy alapjáraton minden ilyen kicsinálást nevetségesnek tartok, mert az ilyen kicsinálós bandák nagyrészt nem tolják fel az arcukat a csoportok topjaiba, ahol igazán bemutathatnák, hogy mennyire is kemények
Az is enyhén szánalmas, hogy ütjük a szerencsétleneket, majd mnt-t kéregetünk már előre azoktól, akikről tudjuk, hogy tudnak is játszani
Szóval azt gondolom elég sok mindenen múlik, hogy az általad leírt akció pontosan milyen elbírálás alá kell, hogy essen.
|
nem vagyok ártatlan bárány de itt a teljes sztori nagyvonalakban :
2/3 részben kész orim volt -tolis 4k feletti tolvajjal 200 hekin leloptak tekire én meg vissza , jeleztem egy udvarias levélben , hogy ne egymást csesztessük jut itt mindenkinek más zsákmány könnyebben, erre kaptam a választ miszerint ezt benéztem és indult a gőzhenger ami nem áll le , persze azóta írtam pár gratuláló levelet egyebet nem tudok tenni
az ellenség nem láma ha néztél teljest , biztos tudod te magad is kik ők.
a legrosszabb az egészben , hogy kezd tetszeni a dolog kár , hogy hamarosan fordulok és tényleg törölnöm kell ezt az orit
|
02-07-2010, 14:02
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Reichz, jól sejtem X-ben van ez a móka?
|
ha ott van akkor sejtem kikről lehet szó
(hókuszpók berágott)
|
02-07-2010, 14:02
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tom
ha ott van akkor sejtem kikről lehet szó
|
Te is vagy X-ben?
|
02-07-2010, 14:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Te is vagy X-ben?
|
igen, engem se kell sokáig keresgélni a teljesben
|
02-07-2010, 14:21
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tom
igen, engem se kell sokáig keresgélni a teljesben
|
Nekem nem ennyire evidens, hogy melyik ori a tied, szóval priviben megírhatnád
|
02-07-2010, 14:32
|
|
Junior Member
|
|
|
|
a privátot akarok küldeni akkor azt irja: Add meg a topic címét.
???
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|