![]() |
Bosszú - avagy hol a határ ?
Volt egyszer egy hasonló téma az ellenkező szemszögből , ki mennyire bosszúálló , én arra lennék kíváncsi , hogy szerintetek meddig lehet elmenni a bosszú keretein belül , vannak bizonyos orik akik nem állnak le sosem, mennyire etikus egy védekezésképtelen vagy sokkal gyengébb orit napokig ütni -lopni -ártózni
|
Quote:
És akkor most jöhetnek az észrevételek a gyors csoporton kívülről. :) |
Quote:
Mindennek van oka. Én személy szerint, akikkel vmi zűrös ügyen volt, vagy csak nem tetszett egy-két dolga, azokat akár 2 év múlva is piszkálom emiatt. Szal, akár bosszúállónak is nevezhetsz :) De ez a játék a harc/mágis/alvilág-ról kellene, hogy szóljon, nem arról, hogy "haggyá má"... sztem... |
Quote:
Akkor tényleg észnél kellett lenni, meg volt is játék, ma már van, hogy 1 nap 2 ütés a teljes...:mad: |
Én meg szoktam elégedni azzal is, ha újrázik vagy szabizik az illető.. Ha aztán meghúzza magát, nem megyek utána..
Persze attól is függ, milyen az ő hozzáállása a dolgokhoz. A fölényeskedőket nem szeretem. :) |
Quote:
|
|
Quote:
Én általában megelégszem 3-4 megtorló akció után ha így nézzük nem vagyok bosszúálló típus , épp ezért lennék kíváncsi az indittatásokra a másik oldalról. különösképp azokra az esetekre mikor többe kerül már a bosszúállás mint a kirobbantó ok :) megéri ez? mire jó ez ? |
Quote:
|
Reichz, jól sejtem X-ben van ez a móka? :D
|
All times are GMT +1. The time now is 17:23. |