|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
10-23-2006, 17:27
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem óriással 2000 hekin is csak 1 kocsmám volt, aki lopott az a 4 hadiból álló szövink a földig mészárolta...
|
10-23-2006, 17:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
De nem is kell több, te úgyse lopkodsz óriással, a hullákat tudod eggyel is, szal tényleg felesleges a kocsma.
|
10-23-2006, 17:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
hát ezzel viatkoznék 5kocsmával eddig 1ember lopott tölem..igaz szövibe vagyok és a kornyék legjobb tolisa van a szövibeszal lehet ez is jo védelem!
Másik mfnek 1k toli ha nagyon tolit akar tartani több nem kell,10%torny ijjal többi meg ahogy érzed..ha nyugodtabb vagy elittel akkor az...
az én hadi oriásom szövibe igy tolja:
ház 107
barakk 280
kovácsm 10
tanya 68
raktár 10
örtorony 58
kocsma 5
templom 55
bank 7
a kovács azért van mert alapkatibol naponta 20misi jön summa summárum,a drágakavics meg a csopiba 10-50közötti áron megy,szal kicst jobban megéri.
Bank meg azért mert 20-50misi között van bent nálam és ha valaki lopni merne csak ne vigye el...de jobb védelem mint a toli sztem!
|
Ez 99% foglalkozottság és ha aki akar az belop népre akkor már
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is Föleg ha éppen nem vagy....
|
10-23-2006, 17:40
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is Föleg ha éppen nem vagy....
|
És mi a megoldás?
Több ház segít?
|
10-23-2006, 17:42
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mland
És mi a megoldás?
Több ház segít?
|
Hát biztos nem 99% foglalkozottság a megoldás legyen 92% kb és akkor van idöd még reagálni pl a viharra:P
variban nem olyan rossz végülis az ori amit beirt (ha jól emléxem)
|
10-23-2006, 17:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Hát biztos nem 99% foglalkozottság a megoldás legyen 92% kb és akkor van idöd még reagálni pl a viharra:P
variban nem olyan rossz végülis az ori amit beirt (ha jól emléxem)
|
Ok!
95-96% körül szokott lenni.
Majd még csiszolom.
|
10-23-2006, 17:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hát majdnem minden körben van távol,szal elég sürün vagyunk szal ez a veszély nem áll fent!De tudom,h te megint okosabb vagy! És én nem akarom tépni a szám mint drag tette mert veled felesleges....hellószia!
|
10-23-2006, 17:46
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mland
Ok!
95-96% körül szokott lenni.
Majd még csiszolom.
|
jó az is ha figyeled az orit 95%végülis belfeér ha figyeled eléggé és nem tanyafree az orid:P
|
10-23-2006, 17:48
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Hát majdnem minden körben van távol,szal elég sürün vagyunk szal ez a veszély nem áll fent!De tudom,h te megint okosabb vagy! És én nem akarom tépni a szám mint drag tette mert veled felesleges....hellószia!
|
Te már tudsz valamit
|
10-23-2006, 17:48
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
fuss el nem igazán érdekel
És mit ér a távolbalátás ha viharral ölnek ezt mondd el pls
én nem a mészárrol bezséltem hanem a néplopásrol+a viharrol és katit amugy,hogy képzel ott is buksz egy oriási bevételi forrást?:P
ér az a pár ház annyit??holott még kovácsot is tartasz:P
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|