|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Melyiket támogatnád?
|
Megnövelt lépéshatárok az alsóbb csoportokban
|

|
2 |
4.17% |
1/A teljesen kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
1/A az első fordulás után kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
Nehezített fordulás B-ből
|

|
4 |
8.33% |
Könnyített fordulás A-ból
|

|
12 |
25.00% |
Maradjon ahogy van
|

|
15 |
31.25% |
Valami más megoldást kell keresni
|

|
9 |
18.75% |

02-09-2010, 15:53
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
kétségtelen ebben is van igazság 
ismerőseim tapasztalatait szedtem csokorba , egyébként az előző hsz ben nekik nem jött be az ork így , a csopi alján még túl tudtak menni de igazán feljebb soha , most elf el vannak fent az lassan felkocogott, én is egy elfel kezdtem annak idején az A ban de rájöttem hamar hogy az nem nekem való , mert unalmasnak találtam (ezért megköveznek páran biztos  )
Ha keveset lépsz be nagyobb a szerencsefaktor szerepe , fontos a fajválasztásnál , hogy olyan legyen ami "való" neked.
|
Az orkkal sem szabad agyamenten szaladgálni rögtön, meg kell tanulni játszani vele. orkkal nem úgy könnyü a csopi aljára kerülni hogy otthon üldögélve 2x lépsz be, hanem ha agyamenten támadsz mindenkit akihez csak beférsz.
Én is bénáztam vele az elején A-ban, 1rossz húzás és egy kis balszerencse után láncba vertek le...azt lám mostmeg itt vagyok már 15k heki felett vele és hidd el volt olyan időszak amikor a napi 2belépés soknak számitott tőlem(néha a heti 2 is    ). igaz ha gáz volt wapról ott tudtam lenni bármikor szinte.

02-09-2010, 16:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Az orkkal sem szabad agyamenten szaladgálni rögtön, meg kell tanulni játszani vele. orkkal nem úgy könnyü a csopi aljára kerülni hogy otthon üldögélve 2x lépsz be, hanem ha agyamenten támadsz mindenkit akihez csak beférsz.
Én is bénáztam vele az elején A-ban, 1rossz húzás és egy kis balszerencse után láncba vertek le...azt lám mostmeg itt vagyok már 15k heki felett vele és hidd el volt olyan időszak amikor a napi 2belépés soknak számitott tőlem(néha a heti 2 is    ). igaz ha gáz volt wapról ott tudtam lenni bármikor szinte.
|
ha van egy jó klán akkor persze , hogy nem kell itt lakni  be lehet osztani az időt , de ha egyszer elkapott a hódítós nyavaja akkor ha gép van a közelben az egyik ablakban ez fut 
persze nem magamról beszélek ..én nem vagyok függő  
|

02-09-2010, 21:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Szerény meglátásom szerint meg így is pörög az A, ennél jobban már hova pörögjön? Aki játszani akar, az tud, aki meg nem tud, vagy nem akar aktív résztvevő lenni és nyűgnek érzi az A-t, azon már nem tudunk semmilyen pörgetéssel segíteni.
Kitartás kell és tudni azt, hogy mikor a megfelelő támadni és természetesen hogy kit
Az A-val nekem semmi bajom, kicsit tényleg sok az elf, na de mindenki előtt adott a lehetőség, hogy az elfeknek is borsot tudjon törni az orra alá.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Karvaly For This Useful Post:
|
|

02-09-2010, 21:58
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Szerintem nincs gond az elfek ütésével üthetők  D
Viszont én úgy látom , hogy a fordulással kellene valamit kezdeni , vagyis minden szinten van felső határ .
Az Á-ban alsó top határ kellene mert valjuk be a top alsó határa exponenciálisan fog növekedni ...
Lehet akár 15k heki is.... ai nem is lenne érdekes ha lenne bent 10k ori az Á-ban .
De nincs annyi :S
Mondjuk biztos sokan féltik a megszerzett javaikat és ezért elfek ...
Bár én már nem is méretem fel az elfeket már, kap egy teli sereget és tuti átviszi  DD Időnként visszajön  DDD
Megoldom én a bunkereket  D
Leszedem mindet ha kell csak valaki finansziroza nekem  DD
ui: lehetne oda csinálni bunkervadászt a név mögé mint anarhba a fejvadászt  DD
Aki megszerzi 10 sikeres elf földelés után a "bunkrvadász" cimet az kapna körönként a császártól x millió zsoldot  DD
Gyorsan eltünnének az elfek  D
Mndjuk nekem nincs velük bajom szép a fű a földjükön amit adnak  D
Last edited by Ati; 02-10-2010 at 06:58..
|

02-10-2010, 08:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Azért ne tűnjenek el az elfek mert hamar korogni fog a gyomrunk akkor 
Van önbizalmad gratulálok hozzá, csak maradjon is meg 
|

02-10-2010, 10:43
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Szerintem nincs gond az elfek ütésével üthetők  D
Viszont én úgy látom , hogy a fordulással kellene valamit kezdeni , vagyis minden szinten van felső határ .
Az Á-ban alsó top határ kellene mert valjuk be a top alsó határa exponenciálisan fog növekedni ...
Lehet akár 15k heki is.... ai nem is lenne érdekes ha lenne bent 10k ori az Á-ban .
De nincs annyi :S
Mondjuk biztos sokan féltik a megszerzett javaikat és ezért elfek ...
Bár én már nem is méretem fel az elfeket már, kap egy teli sereget és tuti átviszi  DD Időnként visszajön  DDD
Megoldom én a bunkereket  D
Leszedem mindet ha kell csak valaki finansziroza nekem  DD
ui: lehetne oda csinálni bunkervadászt a név mögé mint anarhba a fejvadászt  DD
Aki megszerzi 10 sikeres elf földelés után a "bunkrvadász" cimet az kapna körönként a császártól x millió zsoldot  DD
Gyorsan eltünnének az elfek  D
Mndjuk nekem nincs velük bajom szép a fű a földjükön amit adnak  D
|
szerintem az arcot nagyobb mint a sereged, szegény gebék alig bírnak elrepíteni....
ha igaz lenne amit írsz akkor "ork mocsár" lenne... 
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|

02-10-2010, 19:52
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Gabrónak :)
Lehet, hogy nagy arcom  )
Van ott mozgás körülöttünk  )
Figyeld a krónikát és megtudod melyik az enyém 
|

02-10-2010, 21:13
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Nem olvastam végig a topikot, de szerintem az nem lenne jó ötlet, ha csak az A ból lehetne fordulni, mert akkor az emberek jó része rá lenne kényszerítve, hogy fagyasszon és így kilőjje az A-s oriját, vagy választhatna, hogy játszik azzal többivel meg anarchban forog...
Viszont azt értelmesnek tartanám, hogy csak az kapjon + szemit, aki A-ból fordult. két ok:
1, Így a szemi értéke továbbra is megmaradna/nőne, de semmiképpen sem érne kevesebbet az idők folyamán
2, Aki akar, játszhatna az A-ban és mellette pörgethetné az oriait, de aki viszont szemiket akar az kénytelen lenne átverekedni magát teljesen, így valszeg kicsit megindulna az A.
Persze nem hiszem, hogy sokat kéne lendíteni a felső csoporton, bár személyesen még nem voltam ott, de haverok elmondása alapján és ahogy itt olvasom, van ott mit csinálni bőven...
Bár én egész délután és még reggel is gép előtt ülök, de mivel szeretnék aludni, és iskolába is kell járnom kénytelen leszek "betonelfet" választani... ez tény, aki úgy dönt, hogy neki megéri annyi időt rááldozni, az megy orkkal, akinek nincs annyi az elfezik. Ez a szokás sem véletlen alakult ki szerintem, mivel az A nem könnyű, de a + szemért igenis kelljen szenvedni  (na majd ha ezt visszaolvasom amikor a leendő 10k körös elfemet fedezgetem be a 30%-ba, akkor tépem ki a hajam! XD)
Nem olvastam végig a topikot, de szerintem az nem lenne jó ötlet, ha csak az A ból lehetne fordulni, mert akkor az emberek jó része rá lenne kényszerítve, hogy fagyasszon és így kilőjje az A-s oriját, vagy választhatna, hogy játszik azzal többivel meg anarchban forog...
Viszont azt értelmesnek tartanám, hogy csak az kapjon + szemit, aki A-ból fordult. két ok:
1, Így a szemi értéke továbbra is megmaradna/nőne, de semmiképpen sem érne kevesebbet az idők folyamán
2, Aki akar, játszhatna az A-ban és mellette pörgethetné az oriait, de aki viszont szemiket akar az kénytelen lenne átverekedni magát teljesen, így valszeg kicsit megindulna az A.
Persze nem hiszem, hogy sokat kéne lendíteni a felső csoporton, bár személyesen még nem voltam ott, de haverok elmondása alapján és ahogy itt olvasom, van ott mit csinálni bőven...
Bár én egész délután és még reggel is gép előtt ülök, de mivel szeretnék aludni, és iskolába is kell járnom kénytelen leszek "betonelfet" választani... ez tény, aki úgy dönt, hogy neki megéri annyi időt rááldozni, az megy orkkal, akinek nincs annyi az elfezik. Ez a szokás sem véletlen alakult ki szerintem, mivel az A nem könnyű, de a + szemért igenis kelljen szenvedni  (na majd ha ezt visszaolvasom amikor a leendő 10k körös elfemet fedezgetem be a 30%-ba, akkor tépem ki a hajam! XD)
Last edited by Ati; 02-10-2010 at 21:33..
|
The Following User Says Thank You to Dominator For This Useful Post:
|
|

02-10-2010, 21:34
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Lehet, hogy nagy arcom  )
Van ott mozgás körülöttünk  )
Figyeld a krónikát és megtudod melyik az enyém 
|
Ebbem mi volt a javaslat, vagy a javaslathoz való hozzászólás?
A megbeszélések között kéretik mellőzni az offolásokat.
Köszönöm.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-11-2010, 02:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Karvaly
Szerény meglátásom szerint meg így is pörög az A, ennél jobban már hova pörögjön? Aki játszani akar, az tud, aki meg nem tud, vagy nem akar aktív résztvevő lenni és nyűgnek érzi az A-t, azon már nem tudunk semmilyen pörgetéssel segíteni.
Kitartás kell és tudni azt, hogy mikor a megfelelő támadni és természetesen hogy kit
Az A-val nekem semmi bajom, kicsit tényleg sok az elf, na de mindenki előtt adott a lehetőség, hogy az elfeknek is borsot tudjon törni az orra alá.
|
Igen persze, de ha egy egybefüggő elf klán mellett vagy, akkor nem biztos,hogy olyan könnyü ez. Nagyon sok elf klánnál is megvan a 24órás távol és figyelés, mert lentebb amúgy aktiv játékosok. odáig egyszerü,hogy olyan orit épitesz ami beveri őket,végülis nem kell hozzá más, csak pénz,de a támadás gomb náluk is ott van, és hát nem kell nagy bátorság,vagy kockázat,hogy egy kitámadott orira kimenjenek 2-3an zsebhoki seregekkel... Eléggé patt helyzet amikor látod,hogy kiszurták...ha koptatsz te se mész be,ha támadott ori otthon marad és még az se biztos,hogy nem-e akkora sereggel jönnek ki amivel így is átütnek,ugye ha meg nem koptatsz akkor akár 5sereget is benyalhatsz fejenként. 1v1-ben rendben hogy le tudod verni, de az A nem erről szól. Nem szabad úgy gondolni az A-s Elf klánokra,hogy csak tamagocsiznak és nem figyelnek. ha csak napi 2x néz be vki 20percekre, azzal is már le van fogva 4távol. és hát 10en vannak egy klánban,arról nem beszélve,hogy a legtöbb elfklán mostanság tart 1törpét is,amire viszont már figyelniük is kell... de ha megnézed,van itt 1-2 elég aktiv fórumozó is nagyobb elf klánból,nehezen hinném el,hogy eközben nem nézegetnek be A-ba... (ugye Pepa és a legjobb fej???  )
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|