Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-05-2008, 17:00
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Akinek tartaléka van, az rosszul jár. Minnél nagyobb tartaléka, annál rosszabbul.
A tartalék nélküli játékra ott az Aréna. Szerintem nem véletlen, hogy csak ennyien játszanak ott. A többségnek mégse jön be
Az első fele így nem igaz. Az jár rosszul, aki sokat törődik a tartalékával, mert annak még többet kell.

Aki nem törődik vele annyit, az el tudja viselni, ha szintenként a tizede eltűnik mondjuk, az a körönkénti kopással jobban járna, mert nem 10%-ot bukna, hanem 9,5-öt mondjuk.

A második fele meg szerintem egy marhaság. De ez nem témája enenk a topicnak.
Old 03-05-2008, 17:07
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Az első fele így nem igaz. Az jár rosszul, aki sokat törődik a tartalékával, mert annak még többet kell.

Aki nem törődik vele annyit, az el tudja viselni, ha szintenként a tizede eltűnik mondjuk, az a körönkénti kopással jobban járna, mert nem 10%-ot bukna, hanem 9,5-öt mondjuk.

A második fele meg szerintem egy marhaság. De ez nem témája enenk a topicnak.

Szintenként a tizede eltűnik? Ez neked hogy jött ki?
Old 03-05-2008, 17:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Gondolom ugy, hogy bekopik 2x....
Old 03-05-2008, 17:12
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Ez egy példa

Mondjunk vegyünk valakit, aki bizonyos időpontokban nem tud vagy nem akar géphez jönni, és ha egyszer-kétszer bekopik a tekije, akkor nem zavarja különösebben, mert ő így állt neki az egész játéknak.

Akárhogy is kopik a teki ő ugyanannyi időt fog a játékkal tölteni (vagyis nem változik jelentősen), és mindenképp valamivel jobban fog járni mint eddig.

Ellentétben azokkal, akik sokat foglalkoznak a tekikkel. A javaslattal vagy a nagyobb veszteséget vagy a több játékidőt választják.
Old 03-05-2008, 17:16
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
-Ha valaki úgy érzi, hogy ez nehezítés, akkor gondoljon arra, hogy a körönkénti kopás mindenkinek egyformán nehezítés, tehát senki sem jár rosszul.
Fegya, sztem inkább mindenki rosszul jár. Ki kevésbé, ki jobban. Illetve akinek folyamatosan a szükséges tekimennyisége van és azt pótolgatja, annak nem változik semmi.

Szemben azzal, amit egyszer korábban leírtam, hogy nekem mindegy, hogy lesz-e változás, nem támogatom a körönkénti kopást.
Old 03-05-2008, 17:17
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ellentétben azokkal, akik sokat foglalkoznak a tekikkel. A javaslattal vagy a nagyobb veszteséget vagy a több játékidőt választják.
Szerintem akik sokat foglalkoznak a tekercsekkel, azok át fognak állni egyfajta tekercs tartalékolására. Mert akkor csak egyszer kell felkellni éjszaka, viszont akkor feláldozzák a nagyon gyors pénzbevételt. De még így is jobban meg fogja érni! (szvsz)
Old 03-05-2008, 17:32
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
-Ha valaki úgy érzi, hogy ez nehezítés, akkor gondoljon arra, hogy a körönkénti kopás mindenkinek egyformán nehezítés, tehát senki sem jár rosszul.
Ne haragudj, Fegya, de ez meg milyen egy buta, logikailag hibas gondolat?

Ezentul minden magyar embernek 3000 ft lesz egy kilo kenyer. Ez mindenkinek egyforman nehezites, igy senki nem jar rosszul.... Valoban?
Old 03-05-2008, 17:35
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Szerintem akik sokat foglalkoznak a tekercsekkel, azok át fognak állni egyfajta tekercs tartalékolására. Mert akkor csak egyszer kell felkellni éjszaka, viszont akkor feláldozzák a nagyon gyors pénzbevételt. De még így is jobban meg fogja érni! (szvsz)
és akkor jön majd a jksz a haverok közti tekicserékre...
Old 03-05-2008, 18:01
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ne haragudj, Fegya, de ez meg milyen egy buta, logikailag hibas gondolat?

Ezentul minden magyar embernek 3000 ft lesz egy kilo kenyer. Ez mindenkinek egyforman nehezites, igy senki nem jar rosszul.... Valoban?
Dehogy haragszom, igazad van, ez így nem logikus fogalmazás.
Egér a sajton... (#3744)
Old 03-05-2008, 23:56
TDK TDK is offline
Member

Longevity: 98%

alapvetöen az aktiv oritulajdonosok különbözö trükkökkel ezután is megoldják a tartalék kérdését.
majd a runa ára jelenlegi sokszorása nö, mert abban lesz a tartalék.
vagy a katipiacon tartalékol, és ha vipes gondja sincs vele több.
vagy a szövitárs/ismerös belép, és lekezeli.
stb., nem sorolom tovább.
az biztos, a körönkénti kopással több teki fog kopni, mint a 19 körönkénti kopással. többet kell éjszaka felkellni, csak mert nem lehet benthagyni az oriban pár órára.(aki ez utóbbi álitást tagadja, annak van egy javaslatom, létezik egy gondolkodás nevezetü fogalom, ideje elkezdeni, és addig nem hülyeségeket irkálni)

a játék játszhatóságát szerintem alapvetöen rontaná, de én csak a saját helyzetemböl tudok kiindulni és nekem nagyon nem jó ha bevezetik ezt a változást, ezért nem támogatom.
tartalékolhatnék ugyan a kati v. a nyerspiacon, de egészségügyi helyzetem miatt elöfordulhat, hogy bármikor beüt a krach és muszáj szabiznom(az egészségügy reformja sajnos még nem biztosit netelérést a kórházi ágy mellé).

gondolom sokan vannak, akinek a szabi nem csak menekülés, hanem egy idöre kényszer.
sokan vannak, akik nem tudnak bármikor a gép elé kerülni.
stb.
-a körönkénti kopás ellen az ellenérveket sokáig lehetne sorolni, mellette szólót viszont nem láttam túl sokat.

arra a kijelentésre pedig, hogy a piac nem raktár, csak az jut eszembe, a király nem meztelen, a király nem meztelen...
innen nézve azóta csupasz, amióta elkezdtem a játékot, és az nem tegnap volt.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules