Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-05-2008, 15:50
Jakutszk
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Érdekes, hogy 5 perccel ezelőttig ellenezted, most pedig minden további magyarázat nélkül hirtelen tetszik.

Megkérlek, hogy hagyd el a fejlesztések témát, az ilyen offolásokra nincs szükség. Köszönöm.
Nekem az nem tetszik, h nem tudom kiszámolni úgy a tekercskopás idejét mint régen! Hanem csak akkor, ha tisztában vagyok az előző kopás idejével!

Amúgy már tudod, h mi a körönkénti kopás buktatója?

Amúgy mit jelent az a Received Infraction? Anynit kb értek, h megint nem sikerült a szívedbe lopnom magam, de pontosabban mit is?

Last edited by Jakutszk; 03-05-2008 at 15:53..
Sponsored Links
Old 03-05-2008, 15:53
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Jakutszk View Post
Nekem az nem tetszik, h nem tudom kiszámolni úgy a tekercskopás idejét mint régen! Hanem csak akkor, ha tisztában vagyok az előző kopás idejével!

Amúgy már tudod, h mi a körönkénti kopás buktatója?
Te meg legfeljebb olykor ellenőrzöd majd, hogy télleg akkor kopik-e a tekid amikor számítasz rá, és ha nem, kifigyeled, hogy valójában mikor. Attól még nem kell össze-vissza beszélni
Old 03-05-2008, 15:58
Jakutszk
Guest

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Te meg legfeljebb olykor ellenőrzöd majd, hogy télleg akkor kopik-e a tekid amikor számítasz rá, és ha nem, kifigyeled, hogy valójában mikor. Attól még nem kell össze-vissza beszélni
De most komolyan mi volt a beszédemben az össze vissza?????

Ha nem tudom h mikor kopik, akkor az gáz mert bekopok 5%-ot, ha nem veszik meg és csúszok egy kört a visszatétellel! Az 1 millió tekercs esetében 50k teki.

Viszont a körönkénti kopásnál ez 2631 teki. Tehát nem azt érte el h több kopik, hanem h több marad. És ha ezért én vagyok offolva mert nem gondoljátok végig, akkor eléggé sajnálni tudom!!!
Old 03-05-2008, 16:09
Szemes224 Szemes224 is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ha 19 körönként kopnak a tekercseid 1900 darabot, és ha körönként kopnak a tekercseid 100 darabot, akkor a végeredmény teljesen ugyanaz llesz
Nem egészen.
Így mindenképpen kopik, azaz kivédhetetlen veszteséget szenved az, aki teszem azt nincs itt minden köben (ne adj Isten dolgozni kényszerül, és nincs netközelben), hogy folyamatosan pakolgassa a tekiket.
Így, nagyjából ki lehet számolni, még ha néha be is csúszik egy-egy kopás.
Én megértem, hogy nem a játék rendeltetésszerű használata, ha a piacot raktározásra használjuk, de ez a körönkénti kopás bevetésével nem fog megváltozni, csak esetleg többen kérik meg egy ismerősüket, esetleg a szövijüket, hogy: "ugyyan pakolj már ki a piacra mindent ha visszaér".
Merthogy így a legkisebb a veszteség...
Old 03-05-2008, 16:12
Jakutszk
Guest

Azért annyi reagálást kérnék a beírásomra, h így is értelmetlen-e és így is jogos volt-e az a piros izé amit kaptam???
Received Infraction
Old 03-05-2008, 16:18
Szemes224 Szemes224 is offline
Junior Member

Quote:

Ha nem tudom h mikor kopik, akkor az gáz mert bekopok 5%-ot, ha nem veszik meg és csúszok egy kört a visszatétellel! Az 1 millió tekercs esetében 50k teki.

Viszont a körönkénti kopásnál ez 2631 teki. Tehát nem azt érte el h több kopik, hanem h több marad. És ha ezért én vagyok offolva mert nem gondoljátok végig, akkor eléggé sajnálni tudom!!!
Ez viszont egy egyszerű számítási hiba...emiatt nem feltétlenül éri meg vátoztatni sztem...

Én a 19 körönkénti kopásnál maradnék.
Old 03-05-2008, 16:42
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Én továbbra is támogatom, hogy körönként kopjon a teki. Érveim:
-Játéktechnikai szempontból sokkal logikusabb.
-A 19 körös kopást egyedül az erőforrás szűkössége indokolta. Ha ez az egyedüli indok megszűnt, akkor miért maradna meg?
-Ha valaki úgy érzi, hogy ez nehezítés, akkor gondoljon arra, hogy a körönkénti kopás mindenkinek egyformán nehezítés, tehát senki sem jár rosszul.
-Nem lehetetlenül el a tartalékok gyűjtése, bár nekem jobban tetszene egy olyan játék, ahol senkinek sincs tartaléka
Egér a sajton... (#3744)
Old 03-05-2008, 16:43
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:

Ha nem tudod kitalálni, mikor kopik a tekid, akkor nyiss egy témát a segítség részben, hátha valaki elmagyarázza (például én ), hogyan kell rájönni. De ezzel ne offold a javaslatot, a saját érdekedben se.

Ahoz pedig külön gratulálni szeretnék, hogy olyan dolgokra jössz rá magadtól, amik már korábban le lettek írva. Ha nem olvasol vissza, akkor minek szólsz hozzá?

Én nem tudom, hogy jó lenne-e bevezetni a körönkénti kopást, úgy számoltam, hogy az átlagjátékosok jobban járnának.
Az átlagnál jobb játékosoknak viszont több időt kéne a játékkal tölteniük.

Sokáig az utóbbit éreztem hangsúlyosabbnak, de mivel az első kategóriába több játékos tartozik, ezért lehet, hogy az ő érdekeiket kéne nézni. Bár a legtöbbjüknek úgyis mindegy
Old 03-05-2008, 16:49
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Én továbbra is támogatom, hogy körönként kopjon a teki. Érveim:
-Játéktechnikai szempontból sokkal logikusabb.
-A 19 körös kopást egyedül az erőforrás szűkössége indokolta. Ha ez az egyedüli indok megszűnt, akkor miért maradna meg?
-Ha valaki úgy érzi, hogy ez nehezítés, akkor gondoljon arra, hogy a körönkénti kopás mindenkinek egyformán nehezítés, tehát senki sem jár rosszul.
-Nem lehetetlenül el a tartalékok gyűjtése, bár nekem jobban tetszene egy olyan játék, ahol senkinek sincs tartaléka

Akinek tartaléka van, az rosszul jár. Minnél nagyobb tartaléka, annál rosszabbul.
A tartalék nélküli játékra ott az Aréna. Szerintem nem véletlen, hogy csak ennyien játszanak ott. A többségnek mégse jön be
Old 03-05-2008, 16:59
Nogixer Nogixer is offline
Member

Longevity: 91%

Kár volt belemennetek egy ilyen témába! Aki feldobta, feltehetően az volt a szándéka hogy változzon a mostani rend. Addig lesz vakarva a téma, míg teljesen el lesz törölva a tekikopás !
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules