|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Biztos vagy benne, hogy tagja vagy a Hódító fenegyerekeinek?
|
A legjobb én vagyok, úgyhogy kérnék mindenkit, hogy a másik 5 lehetőség közül válaszon
|

|
11 |
25.00% |
Hogyne lennék biztos benne, aki nálam jobb az hazudik
|

|
2 |
4.55% |
Természetesen. Aki benne van a legjobb 5-ben annak ez a kérdés sértő.
|

|
3 |
6.82% |
Vannak nálam talán jobbak, de én nem ismerem őket
|

|
5 |
11.36% |
Nekem csak a szám nagy, de abban jó vagyok
|

|
12 |
27.27% |
Nem vagyok biztos benne, hogy fenegyerek vagyok, de igyekszem felzárkózni
|

|
11 |
25.00% |

09-30-2007, 09:18
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-30-2007, 12:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Megvan győződve a saját erényeinek hatalmasságáról és ez büszkeséggel tölti el, fentartásokkal fogad el bármilyen ellenvéleményt vagy egyáltalán nem fogad el másoktól kritikát attól függően, hogy a kritika olyan embertől származik e akit becsül vagy aki közömbös számára. Általában csak olyanok véleményét hallgatja meg akik már bizonyítottak a többiekét meg sem hallgatja vagy ha mégis egyik fülén be a másikon ki.
|
En nem az elsore szavaztam, vhogy megis ugy erzem, ez a "kritika" eleg pontosan ulne nalam is.... 

09-30-2007, 13:00
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
lehet nagyobb a szád, de én hangosabb vagzok 
|

09-30-2007, 14:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
lehet nagyobb a szád, de én hangosabb vagzok 
|
Mivel süket vagyok így én nem hallok nállam hangosabbat 

09-30-2007, 17:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En nem az elsore szavaztam, vhogy megis ugy erzem, ez a "kritika" eleg pontosan ulne nalam is.... 
|
Igen ez abból adódik, hogy az 5.-re az szavazott aki
Tudja magáról, hogy nem egy topos a játékban, de az egoja nem engedi, hogy ezt a nagyközönséggel is megossza, mert ciki lenne ezért olyan dolgot választ ami az egojához igen közel áll. Mint minden egobajnok szereti a hangját így egyenes út vezet ahhoz a válaszhoz amit gond nélkül fel tud vállalni sőt még akár legjobbnak is érezheti magát ezen a területen.
A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is.
|

09-30-2007, 18:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sokan nem tudják rólam, de pszhihi-hihiáternek végeztem
|
érdekes, én is annak készültem 
|

09-30-2007, 18:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is.
|
ide azért hozzá lehet bátran tenni, hogy jelen esetben, az "álszerénységen" kívül a tények is azt mutatják, hogy a végső megmérettetésben azért hiányzik ott a bátorság is 
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik 
|

09-30-2007, 18:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
ide azért hozzá lehet bátran tenni, hogy jelen esetben, az "álszerénységen" kívül a tények is azt mutatják, hogy a végső megmérettetésben azért hiányzik ott a bátorság is 
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik 
|
Köszönöm a kiegészítésed, bár ha így van akkor nem érzi magát egyenlőnek még a mesterrel úgy gondolom  Hacsak a mestre nem volt félnótás 
|

09-30-2007, 18:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
érdekes, én is annak készültem 
|
Nocsak?  Nem is különbözünk olyan sokmindenben
Persze abban igen, hogy nekem azért sikerült 
|

09-30-2007, 18:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Okos fejtegetesek, a baj az, hogy ott bukik meg a dolog, hogy nekem sosem volt mesterem....  De azert jol kigondoltatok....
Igazabol nem is akartam szavazni, mert egyik sem tetszett, illetve abszolute nem erdekel, ki a legjobb, vagy ki minek tart...
Es bevallom azert szavaztam arra, amire, mert monro egyszer azt mondta, alszerenynek kellene lennem... 
|
|
Posting Rules
|