|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Biztos vagy benne, hogy tagja vagy a Hódító fenegyerekeinek?
|
A legjobb én vagyok, úgyhogy kérnék mindenkit, hogy a másik 5 lehetőség közül válaszon
|

|
11 |
25.00% |
Hogyne lennék biztos benne, aki nálam jobb az hazudik
|

|
2 |
4.55% |
Természetesen. Aki benne van a legjobb 5-ben annak ez a kérdés sértő.
|

|
3 |
6.82% |
Vannak nálam talán jobbak, de én nem ismerem őket
|

|
5 |
11.36% |
Nekem csak a szám nagy, de abban jó vagyok
|

|
12 |
27.27% |
Nem vagyok biztos benne, hogy fenegyerek vagyok, de igyekszem felzárkózni
|

|
11 |
25.00% |

09-30-2007, 08:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ami azt illeti hiányolom innen Xeper jelentkezését is mert őt is a nagyok közt tartom számon.
Wand szavazott de nem látom hogy írt volna ide.
Asszem Serg sem írt egy sort sem. Megkérném a klub elnökét hogy a felsorolt urakat próbálja meg egy sörrel ide csalogatni.
Ezenkívül érdeklődnék hogy mikor lesz az alakuló taggyűlés, kik a számvizsgáló bizottság tagjai?
|
Gyula asszem tévedésben vagy a klub nem a "nagy" játékosokra vár, hanem a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak  Serg habitusa nem igazán ilyen (persze szívesen látjuk) Xepi talán beleférne, de ha távol akar maradni biztos megvan az oka rá. Wand pedig már írt ide ha megnézed  Reaktort is "nagy" játékosnak tartom, de ő hasonlóan Serghez talán visszafogottabb annál, hogy ilyen "játékban" leereszkedjen ehhez a nagypofájú bandához. Persze a legtöbbünk esetében a nagy pofához a legnagyobb-1 méretű tudás is társul  Esetemben, pedig a legnagyobb tudás nem is elég jó jelző úgy érzem 
|

09-30-2007, 08:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ezenkívül érdeklődnék hogy mikor lesz az alakuló taggyűlés, kik a számvizsgáló bizottság tagjai?
|
Remélem minél hamarabb 
Rajta leszek a dolgon ha a Tisztelt tagok többségének megfelelő időpontot tudunk találni. Nem szeretném ha az alakuló ülés 50% alatti részvétel miatt eredménytelen lenne 
|

09-30-2007, 08:45
|
 |
Member
|
|
|
|
És Matest még mindig szótlan 
|

09-30-2007, 08:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Gyula asszem tévedésben vagy a klub nem a "nagy" játékosokra vár, hanem a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak  Serg habitusa nem igazán ilyen (persze szívesen látjuk) Xepi talán beleférne, de ha távol akar maradni biztos megvan az oka rá. Wand pedig már írt ide ha megnézed  Reaktort is "nagy" játékosnak tartom, de ő hasonlóan Serghez talán visszafogottabb annál, hogy ilyen "játékban" leereszkedjen ehhez a nagypofájú bandához. Persze a legtöbbünk esetében a nagy pofához a legnagyobb-1 méretű tudás is társul  Esetemben, pedig a legnagyobb tudás nem is elég jó jelző úgy érzem 
|
Bazz akkor én itt már megint a cseh2-őt néztem :S
Gyulaword (#79796)
|

09-30-2007, 08:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak 
|
Ilyen pontos jellemrajz rég készült rólam  Szóval keresünk mindenkit, aki legalább egy kicsit olyan, mint én.
|

09-30-2007, 08:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Sokan nem tudják rólam, de pszhihi-hihiáternek végeztem és ha van érdeklődés rá szívesen levezetem azon tagjaink elemzését akik a különböző válaszokra szavaztak. Érdekes képet mutat és talán elgondolkodtató is, hogy ki mennyire egobajnok valójában a szavazata alapján
Azt is hozzátenném, hogy sztem
Serg a 3.-ra
Reaktornak nincs igazán jó válasz, de a szerénysége talán a 6.-ra engedne egy rovást
Xepi pedig az 1.-re vagy a 4.-re szavazna
az alapján ahogy ismerem őket 
|

09-30-2007, 09:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Engem hova tennél?
|

09-30-2007, 09:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Engem hova tennél?
|
Valahova jó messzire, távol a klavitol 
Gyulaword (#79796)
|

09-30-2007, 09:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Engem hova tennél?
|
Te az 1-re szavaztál ami azt jelenti nagyjából, hogy
Megvan győződve a saját erényeinek hatalmasságáról és ez büszkeséggel tölti el, fentartásokkal fogad el bármilyen ellenvéleményt vagy egyáltalán nem fogad el másoktól kritikát attól függően, hogy a kritika olyan embertől származik e akit becsül vagy aki közömbös számára. Általában csak olyanok véleményét hallgatja meg akik már bizonyítottak a többiekét meg sem hallgatja vagy ha mégis egyik fülén be a másikon ki.
És van mégegy lehetőség...
Van aki azért szavaz az 1-re, mert a fent leírt embercsoport klikjébe akar tartozni, oda akar bekerülni, mert szeretne ilyen ember lenni mégha ezt le is tagadja maga elött. Úgy gondolja, hogy ez a csoport csak a magukfajtájára figyel oda ezért a szavazata úgymond jelzés a csoportnak, hogy
"én is itt vagyok tessék rám odafigyelni"
|

09-30-2007, 09:10
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
És Matest még mindig szótlan 
|
pedig külön megkértem 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|