Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-20-2007, 20:44
Viz Viz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
azt hittem, az egy másik véleményed, de akkor arra reagálva: "Párán már leírták, hogy mit lehetne ezek ellen tenni"

talán ha építő jellegű ötletekkel jönnél, még haszna is lenne annak, amit írsz
nem tetszenek a kiskapuk? ok, segíts őket hét lakattal bezárni
az meg ugysem te vagy az én véleményemtől függ, hogy Ati mit mond rá, végülis az dönti el hogy mi lesz, tehetünk mi bármit is... esetleg segitünk, hogyan lehetne jobban megoldani, ha meg szeretné csinálni
de azzal amit te írtál, semmit nem lépett előre az egész topic
Nos, ebben igazad van, Ati csak akkor fog beleegyezni ha egyáltalán, ha sikerül minden kiskaput bezárni, ezt viszont csak akkor lehet ha mindenki akarja.
Engem ha nem ország adás-vételről van szó nem zavarna, hogy más viszi ugyanazt az orit. Nem vagyok rá irigy, miért lennék?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-20-2007, 20:48
Peter Peter is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Nos, ebben igazad van, Ati csak akkor fog beleegyezni ha egyáltalán, ha sikerül minden kiskaput bezárni, ezt viszont csak akkor lehet ha mindenki akarja.
Engem ha nem ország adás-vételről van szó nem zavarna, hogy más viszi ugyanazt az orit. Nem vagyok rá irigy, miért lennék?
szerintem itt van a kutya elásva, TE nem vagy, de más talán igen
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:49
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Szerintem próbáljunk ne azon lovagolni hogy Lazigának nem tetszik a javaslat vagy h nekem tetszik mert ettöl nincs előre a topic.
Mi irjuk h szerintünk miért jó és hogy lehetne szabályozni, az ellenzők meg írják hogy szerintük mi a kiskapu és akkor talán jutunk is valamire.
Mint irtátok is, úgy is Ati kezében a döntés, attol függetlenül hogy kinek tetszik v nem tetszik.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:51
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

oké sok csalásra, amire lehetőséget add, megfelelő szigorral és felügyelettel lehetne ellene tenni valamelyest. De ez az érvem egyik fele, a másik ha akarjátok megértitek ha nem akkor se írom le többet. könnyű más faszával a csalánt verni Ön erőből saját érdemből, nem máséból...
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:52
Peter Peter is offline
Member

akkor várjuk meg, milyen kiskapukra gondol Laziga, és próbáljuk meg bezárni őket
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:55
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
oké sok csalásra, amire lehetőséget add, megfelelő szigorral és felügyelettel lehetne ellene tenni. De ez az érvem egyik fele, a másik ha akarjátok megértitek ha nem akkor se irom le többet. könnyű más faszával a csalánt verni Ön erőböl saját érdemből nem máséból...

már megint ezzel jössz, légyszives kicsit kúlturáltabban próbáld már leíni, ha nem megy akkor meg ne erőltesd
egyébként a javaslat célja nem az általad bemutatott hasonlat, hanem amit Goldy már sokszor leírt korábban, keresd meg ha érdekel és még nem olvastad volna
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:56
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
már megint ezzel jössz, légyszives kicsit kúlturáltabban próbáld már leíni, ha nem megy akkor meg ne erőltesd
egyébként a javaslat célja nem az általad bemutatott hasonlat, hanem amit Goldy már sokszor leírt korábban, keresd meg ha érdekel és még nem olvastad volna
De benne van ez is!!! Erről ugatok. Ezért nem tetszik.

DE értem azt is amit ti irtok.
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:58
Peter Peter is offline
Member

Quote:
De benne van ez is!!! Erről ugatok. Ezért nem tetszik.

DE értem azt is amit ti irtok.
ok, de értsd meg, ez egy magánvéleménynek elmegy, de nem érv szerintem a játék szempontjából...
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 20:59
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
oké sok csalásra, amire lehetőséget add, megfelelő szigorral és felügyelettel lehetne ellene tenni valamelyest. De ez az érvem egyik fele, a másik ha akarjátok megértitek ha nem akkor se írom le többet. könnyű más faszával a csalánt verni Ön erőből saját érdemből, nem máséból...
Rengeteg oylan módosítás volt már ahol a máséval verték a csalánt, ennél sokkal nagyobb horderejü módosítások, ott nem láttam h valaki ilyen szinten ellenezte volna.

Frankón és komolyan kérlek hogy ird le szerinted hogy lehet csalni ezzel? Milyen kiskapuk lennének szerinted?
Mi akik támogatjuk ezt a javaslatot, ennek a figyelembevételével tudnánk javaslatokat tenni a szabályozásra.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 21:08
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

SZerintem ezt má mind le írták, több kevesebbre született is elfogadható ötlet, de ha mindre valami szabályt alkottok az má bonyolultabb lesz mint maga a hódító. Nem beszélve arról hogy mindett nem is biztos hogy kilehet védeni. DE ahogy mondtátok a magán véleményem meg sehogy.

De csinálni kéne egy szavazást ami felméri a dolgokat hányan ellenzik és hányan támogatják. Ebből lehet hogy az igényt is lelehtne mérni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules