Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-14-2007, 08:21
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Így már értem
De nem ellenzem a varik körtávolságra való hatékonyságcsökkenését sem, ha ez segítene. Azonban a helyzeten amiről te beszélsz az hogy mennyire romlik a tolis morálja, lássuk be, semmit nem ront?
Szóval ne ellenezd
Örülök, hogy érted...
Mondok egy másik szitut...
A-ban.. friss adatokkal...
Te vagy mondjuk az 50. Az értéked 350k pont.
Ugye vannak az A-ban 593-an. Tehát 30 helyet tudnak áthidalni a tolvajaid úgy, hogy még a másik nem kap rá védőbónuszt.
30 hellyel feljebb, a 20. helyen lévőnek a pontja 600k pont.

Az épületeket felmérni tehát simán fel lehet. 250e pont különbségről is...

A kettőjük közötti körtávolság durván 130 kör.. És ekkor még semmi védőbónuszt nem kapott a másik a Te tolvajaidra...
Ha az 50. helyről az elsőt próbálod felmérni, akkor is csupán 65% védőerőt kap Ákos a Te tolvajaiddal szemben, mégis a köztetek lévő körkülönbség 525 kör.

Ha a távolság függvényében jobban csökken a készültség, akkor hogy képzelted? Elküldöd a tolikat felmérni, majd 1 hónapig várod, hogy a minusz sok-sok értékről visszaregenerálódnak a tolvajaid?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-14-2007, 09:47
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Örülök, hogy érted...
Mondok egy másik szitut...
A-ban.. friss adatokkal...
Te vagy mondjuk az 50. Az értéked 350k pont.
Ugye vannak az A-ban 593-an. Tehát 30 helyet tudnak áthidalni a tolvajaid úgy, hogy még a másik nem kap rá védőbónuszt.
30 hellyel feljebb, a 20. helyen lévőnek a pontja 600k pont.

Az épületeket felmérni tehát simán fel lehet. 250e pont különbségről is...

A kettőjük közötti körtávolság durván 130 kör.. És ekkor még semmi védőbónuszt nem kapott a másik a Te tolvajaidra...
Ha az 50. helyről az elsőt próbálod felmérni, akkor is csupán 65% védőerőt kap Ákos a Te tolvajaiddal szemben, mégis a köztetek lévő körkülönbség 525 kör.

Ha a távolság függvényében jobban csökken a készültség, akkor hogy képzelted? Elküldöd a tolikat felmérni, majd 1 hónapig várod, hogy a minusz sok-sok értékről visszaregenerálódnak a tolvajaid?
Ertem, es ez varizasnal viszont rendben van, nem? ( felteve hogy befernel varikkal )
Es ha 0 ala nem menne a keszuli, en teljesen fairnek tartanam hogy aki a topklànbol fel akar merni valakit aki 130 korre van, hat szanja ra 100% keszulijet... Vagy ne merje fel. Ilyen egyszeru.
Tovabbra is tamogatom a dolgot.
De ha valakinek van jobb otlete a tolik tobb korrol valo malackodasanak visszafogasara, nyitott vagyok ra
Reply With Quote
Old 02-14-2007, 13:22
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Támogatom a javaslatot, mivel szvsz a tolisoknak se kéne legyen több jogosultsága a távoli akciókra mint a variknak, persze h mivel ők nem nzilt hadakozással foglalkoznak, meg kell legyen ez a taktikai előnyük, de nem ien nagy mértékben.... és idegesitő h igen bizonyos értékkülömségen felül már nem hoz semmit az akcio, de az info van h sokkal értékesebb.... másik dolog(lehet most nem ide tartozik de van hozzá köze szvsz), h sok faj a toli miatt indul nagy hátránnyal.... és akkor szerintem abszolút nem jogos a az érv ellene, h de fentebb a toli játéka el lehetetlenedik, mivel pont ő miattuk vannak tele a fenti csoportok óriással, gnómmal, és toliügyben jól éllátott elfekkel.... sokan féltik a földjüket, mert fentebb költséges épitkezni és képezni is... és azért 1 komolyabb tekizés, vagy gyulytás tud fájni, mivel horror árak vannak, és ha pl megjelenne több törpe, lehet nem lennének ien horror nyersi árak se, és olcsóbb árak mellett lehet meglendülne fentebb is a mozgás... én nem mondom h most a tolisok a hibásak a jelenlegi állapotokért, de jelentős lélektani hatása van az emberben annak fajválasztásnál h "jujj mileszz ha kitekiznek és utánna megy mindenem a levesbe"

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Reply With Quote
Old 02-23-2007, 20:38
Vili Vili is offline
Junior Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Volt régebben egy hasonló téma felvetve, de eltűnt a süllyesztőben, remélem az érdeklődés hiánya miatt. Akkor a tekercslopásról indult a téma, és talán szét is lett offolva olykor, de ezt egy több 100 hsz-re nyúló topicnál asszem nem könnyű elkerülni.

Na szóval, a javaslatom lényege az lenne, hogy a toliakciókat is osszuk fel infószerző és támadó akciókra, mint a varázslóknál van. És ha támadó akciókat hajt végre, akkor a körtávolság függvényében emelkedjen a készültségfogyása. Csak nem jó ez így, hogy a tolis 6 körről lophat simán, 200 hekin akár 10-12 körről is, de felfedni pl nem lehet, mert 3 varizás elviszi a készülit koppra.

Nyah várom a hozzászólásokat, és ha lehet ne hagyjuk behalni megint a témát
Szerintem sem rossz ötlet, ez így fairnek tűnik, de elképzelhetőnek tartanék egy olyan megoldást is, hogy nem a tolik készültsége, hanem a szerzett zsákmány, illetve romboló akciók esetén az azok által okozott kár csökken a távolság függvényében, a hatás közel ugyanaz lenne (legalábbis szerintem)
Reply With Quote
Old 02-23-2007, 20:59
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Vili View Post
Szerintem sem rossz ötlet, ez így fairnek tűnik, de elképzelhetőnek tartanék egy olyan megoldást is, hogy nem a tolik készültsége, hanem a szerzett zsákmány, illetve romboló akciók esetén az azok által okozott kár csökken a távolság függvényében, a hatás közel ugyanaz lenne (legalábbis szerintem)
nem zavar,hogy most így van??
Reply With Quote
Old 02-23-2007, 23:32
Vili Vili is offline
Junior Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
nem zavar,hogy most így van??
Én ezt eddig nem így tapasztaltam, de majd jobban megfigyelem, kösz az infót.
Reply With Quote
Old 02-24-2007, 04:07
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Originally Posted by Vili View Post
Én ezt eddig nem így tapasztaltam, de majd jobban megfigyelem, kösz az infót.
egészen pontosan minden 1k értékkülönbség 10% hatékonyságcsökkenést von maga után
Reply With Quote
Old 02-24-2007, 13:58
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
egészen pontosan minden 1k értékkülönbség 10% hatékonyságcsökkenést von maga után
Egészen pontosan minden 100 pont értékkülönbség 1% hatékonyságcsökkenést von maga után.
Old 02-24-2007, 14:22
Viz Viz is offline
Member

Ne hagyjuk már behalni a témát! A tolisok is szívjanak
Reply With Quote
Old 02-24-2007, 15:07
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Egészen pontosan minden 100 pont értékkülönbség 1% hatékonyságcsökkenést von maga után.
tehát akkor 1k 10%
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules