Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-25-2006, 18:22
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
Nah csacsi minden kedves Hódosnak, Fórumosnak,

És most, hogy a Párbaj részt is elolvastátok az írásomban, mindenki jöhet a sok hsz-vel, hogy de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!
Itt jegyezném meg, hogy a Párbaj és a Hv teljesen ugyanaz mint a Normál játék!

Üdv.: Lagen (Hódban: BoSzI)
de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!
Old 10-25-2006, 18:23
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Never View Post
Lehet,hogy ilyen is volt,csak nem emléxem
Tavasszal? be is írtad fórumra
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:27
Never Never is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
Tavasszal? be is írtad fórumra
Ööö váltsunk témát
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:28
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:32
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
Sokszor nyert ellenem, de azért énis nyertem ellene elégszer! De természetesen ilyenkor mindig azt mondta, hogy nem volt gépnél meg átkisérte a Nagymamáját a zebrán
Hát azért én ha hiszed ha nem igen sokszor tüntem el párbajokrolTudod 1x fel is ismerted a párbajon,hogy nem én vagyok bent az oriban:P
Amikor aztirtam,hogy eltüntem mindig igaz volt (bár amikor tudtam szereztem embert az oriba:P)Biztos gyöztél le ugyis,hogy ott voltam hv-ban te már jó vagy legalábbis elaludni nem nagyon tudsz(nem lehetek minden helyzetben mindig jobb mert sok külső tényező van ám elöszeretettel jártak a párbajozásom kezdetén és végén rám 4 támadocsapatokkal:P nem részletezem miért) de aki ki akar velem állni 5 párbajt jöjjön ne 1-et mert az csak szerencse
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:34
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Hamilkár View Post
Hali!
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék!
Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem!
Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!
Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából!
De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....
A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325)
Bátran jöhet bárki
2hónap az már csak elég nektek annyi idő alatt már az 5.szintet sokan elhagyják de majd folytatás kaja után
Jövöhéten nem tudom mennyit leszek gépnél stb de nem hinném,hogy akkor sokszor lesz olyan,hogy egyhuzamba 5 oraÉs mondom olyanokkal nem is kezdek el párbajozni aki csak 1-et akar menni:P
Bátrán lehet jönni az biztos aki ugyanonnan jobb mint én(0-rol tuti)az már tud valamitNem hencegésből irom de a 2.arénámom egyböl megnyertem de még azt se mondhatom,hogy szenvedve össz 1x szenvedtem az első hónap végén a 4napos betegség után amikor nem voltam itt(elsőt féluton otthagytam mert lecsaptak a top1-röl már bánom,hogy hagytam)
Párbajon tutira állíthatom, hogy a legjobbak között vagyok lehet bátran cáfolni ezt is De kérdezzétek meg pl szecsát vagy boszit ők is jók,hogy jó vaok -e?(azért öket irom mert velük tom nem 1x és nem is 10x párbajoztam:Phanem rengetegszer....)

Last edited by Harcosok; 10-25-2006 at 18:54..
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 18:59
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Lagen / Boszi: nem ugrálok különösebben a közmondásokért, pedig sok igazság van bennük... pl.: Madarat tolláról...
Old 10-25-2006, 19:00
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan
Mondom nem párbajt(bár ott is már sokat el lehet érni csak kell hozzá nem 5ora henem egy kicsit több:P) akarok hanem arénát ott már nem kis párezer egységröl van szó (mult arénát vagy 25k(kb 800heki de nem tuti már:P) egységgel zártam de lehet rosszul emléxem az elöző nyertesnek annak volt vagy 40k (kb 1k heki de nem tuti már:P)egysége is tuti ugyhogy ott már van bőven dolog:P)
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 19:04
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Lagen / Boszi: nem ugrálok különösebben a közmondásokért, pedig sok igazság van bennük... pl.: Madarat tolláról...
Figyelj annyira okos vagy már,hogy az fájitt az esély megvan mondva valaki irta kifizeti neked a vippet ....
1 dolgot tüzök össz ki:msn-en mondjuk el össz egymásnak az orinevet itt a külsö forumon csak azt ki végzett elörebb(ez akkor ha lehagylak:P)És annak elkerülése érdekében,hogy valaki hazudjon,hogy ővé volt az első uccso nap az arénán irunk egy üzit egymásnak,hogy én vagyok XyNekem mind1 milyen faj leszel az is mind1 ha csak 6.-án indulsz el az is ha szövivel jösz minden mind1 De amit irtam azt kell össz vállalnod
Ezt elfogadod??
Ha te nyersz akkor elmondod az orinevem stb stb
Mindenki mással ugyanilyen feltételekkel megyek

Last edited by Harcosok; 10-25-2006 at 19:09..
Reply With Quote
Old 10-25-2006, 19:12
Harcosok's Avatar
Member

Itt most megadtam az esélyt,hogy játékban legyözzetek aki ezek után fogja itt irni nekem,hogy ő 100x jobb kicsit se érdekelAz nekem ne írjon ilyet ezek után
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules