|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-25-2006, 18:22
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
Nah csacsi minden kedves Hódosnak, Fórumosnak,
És most, hogy a Párbaj részt is elolvastátok az írásomban, mindenki jöhet a sok hsz-vel, hogy de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!
Itt jegyezném meg, hogy a Párbaj és a Hv teljesen ugyanaz mint a Normál játék!
Üdv.: Lagen (Hódban: BoSzI)
|
de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!

10-25-2006, 18:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Lehet,hogy ilyen is volt,csak nem emléxem 
|
Tavasszal?  be is írtad fórumra 
|

10-25-2006, 18:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Tavasszal?  be is írtad fórumra 
|
Ööö váltsunk témát 
|

10-25-2006, 18:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan 
|

10-25-2006, 18:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
Sokszor nyert ellenem, de azért énis nyertem ellene elégszer! De természetesen ilyenkor mindig azt mondta, hogy nem volt gépnél meg átkisérte a Nagymamáját a zebrán
|
Hát azért én ha hiszed ha nem igen sokszor tüntem el párbajokrol  Tudod 1x fel is ismerted a párbajon,hogy nem én vagyok bent az oriban:P
Amikor aztirtam,hogy eltüntem mindig igaz volt (bár amikor tudtam szereztem embert az oriba:P)Biztos gyöztél le ugyis,hogy ott voltam hv-ban te már jó vagy legalábbis elaludni nem nagyon tudsz  (nem lehetek minden helyzetben mindig jobb mert sok külső tényező van ám elöszeretettel jártak a párbajozásom kezdetén és végén rám 4 támadocsapatokkal:P nem részletezem miért  ) de aki ki akar velem állni 5 párbajt jöjjön ne 1-et mert az csak szerencse 
|

10-25-2006, 18:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hamilkár
Hali!
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék!
Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem!
Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!
Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából!
De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....
A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325) 
|
Bátran jöhet bárki 
2hónap az már csak elég nektek annyi idő alatt már az 5.szintet sokan elhagyják de majd folytatás kaja után 
Jövöhéten nem tudom mennyit leszek gépnél stb de nem hinném,hogy akkor sokszor lesz olyan,hogy egyhuzamba 5 ora  És mondom olyanokkal nem is kezdek el párbajozni aki csak 1-et akar menni:P
Bátrán lehet jönni az biztos aki ugyanonnan jobb mint én(0-rol tuti)az már tud valamit  Nem hencegésből irom de a 2.arénámom egyböl megnyertem de még azt se mondhatom,hogy szenvedve össz 1x szenvedtem az első hónap végén a 4napos betegség után amikor nem voltam itt  (elsőt féluton otthagytam mert lecsaptak a top1-röl már bánom,hogy hagytam)
Párbajon tutira állíthatom, hogy a legjobbak között vagyok lehet bátran cáfolni ezt is  De kérdezzétek meg pl szecsát vagy boszit ők is jók,hogy jó vaok -e?  (azért öket irom mert velük tom nem 1x és nem is 10x párbajoztam:Phanem rengetegszer....)
Last edited by Harcosok; 10-25-2006 at 18:54..
|

10-25-2006, 18:59
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|

10-25-2006, 19:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan 
|
Mondom nem párbajt(bár ott is már sokat el lehet érni csak kell hozzá nem 5ora henem egy kicsit több:P) akarok hanem arénát ott már nem kis párezer egységröl van szó (mult arénát vagy 25k(kb 800heki de nem tuti már:P) egységgel zártam de lehet rosszul emléxem az elöző nyertesnek annak volt vagy 40k (kb 1k heki de nem tuti már:P)egysége is tuti ugyhogy ott már van bőven dolog:P)
|

10-25-2006, 19:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
Figyelj annyira okos vagy már,hogy az fáj  itt az esély megvan mondva valaki irta kifizeti neked a vippet ....
1 dolgot tüzök össz ki:msn-en mondjuk el össz egymásnak az orinevet itt a külsö forumon csak azt ki végzett elörebb(ez akkor ha lehagylak:P)És annak elkerülése érdekében,hogy valaki hazudjon,hogy ővé volt az első uccso nap az arénán irunk egy üzit egymásnak,hogy én vagyok Xy  Nekem mind1 milyen faj leszel az is mind1 ha csak 6.-án indulsz el az is ha szövivel jösz minden mind1  De amit irtam azt kell össz vállalnod 
Ezt elfogadod??
Ha te nyersz akkor elmondod az orinevem stb stb 
Mindenki mással ugyanilyen feltételekkel megyek 
Last edited by Harcosok; 10-25-2006 at 19:09..
|

10-25-2006, 19:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Itt most megadtam az esélyt,hogy játékban legyözzetek aki ezek után fogja itt irni nekem,hogy ő 100x jobb kicsit se érdekel  Az nekem ne írjon ilyet ezek után 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|