|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-05-2006, 16:52
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mellékhatásként lufiországokkal fel lehet menni a topba, majd szabizni. Nem kell megvédeni (hiszen szabin van), a topkörei viszont gyűlnek. Ez a normál játékmenetre lenne nagyon negatív hatással.
|
Ati milyen lufiori az amelyik nagyobb mint a fellépési határ? 
|

09-05-2006, 16:54
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ati milyen lufiori az amelyik nagyobb mint a fellépési határ? 
|
Például haver üres országát beüti többször is, amire normál játékmenet mellett nem lenne képes, és megvédeni se tudja a területet.
|

09-05-2006, 17:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Például haver üres országát beüti többször is, amire normál játékmenet mellett nem lenne képes, és megvédeni se tudja a területet.
|
És akkor mi van? Elmegy szabira és?
Ha valaki nagyobb mint a fellépéshez szükséges max heki akkor valószínűleg nem akkor kezdi majd gyüjteni a topköreit. Ez amit mondasz nem életszerű aggály.
Ha valaki 5 sereggel kimegy földre aki a top30% alja alatt volt eddig akkor ettől nem lesz hirtelen a fellépési max heki felett egyik csopiban sem.
|

09-05-2006, 17:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
És akkor mi van? Elmegy szabira és?
Ha valaki nagyobb mint a fellépéshez szükséges max heki akkor valószínűleg nem akkor kezdi majd gyüjteni a topköreit. Ez amit mondasz nem életszerű aggály.
Ha valaki 5 sereggel kimegy földre aki a top30% alja alatt volt eddig akkor ettől nem lesz hirtelen a fellépési max heki felett egyik csopiban sem.
|
Szerintem minden további nélkül lehet, az a 2-300 hektár, amit össze tud szedni, igen jelentős lehet.
Ettől függetlenül, nem támogatom, hogy a topköröket szabin össze lehessen szedni. Nem a szabirakergetés a cél, hogy mindenféle védelem nélkül össze tudja bárki szedni a szükséges köröket.
|

09-05-2006, 17:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
De jobban belegondolva... mi szükség arra, hogy csak 1800 kör után számítson ez a romlás? Ha a top így "lekerül", akkor a top30%-ba gond nélkül be tud jutni bárki, vagyis a fellépési határ fölé nemigen szükséges menni. Ha valaki megy, az nem fellépni szeretne, vagy olyan extrém helyzetben van, hogy a sok személyisége miatt fel KELL mennie. Olyan nagy gond ilyenkor, hogy szabi alatt csökken az országa?
|
Szerintem is mehet a romlás minden szabis országnak, aki a fellépési határ felett van. Aki esetleg rákényszerül, hogy a fellépési határ fölé menjen a sok személyisége miatt, az ne menjen szabira.
|

09-05-2006, 17:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem minden további nélkül lehet, az a 2-300 hektár, amit össze tud szedni, igen jelentős lehet.
Ettől függetlenül, nem támogatom, hogy a topköröket szabin össze lehessen szedni. Nem a szabirakergetés a cél, hogy mindenféle védelem nélkül össze tudja bárki szedni a szükséges köröket.
|
Jó ebben nem értünk egyet, de ha úgy elfogadhatóbb neked akkor így a javaslat:
Ha egy ori nagyobb területben, mint a fellépési maximum a csoportban és az ország fellépésre alkalmas, akkor a topkörei pörögjenek a szabi alatt is.
|

09-05-2006, 17:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Szerintem is mehet a romlás minden szabis országnak, aki a fellépési határ felett van. Aki esetleg rákényszerül, hogy a fellépési határ fölé menjen a sok személyisége miatt, az ne menjen szabira.
|
Szerintem ez is jó, csak picit több benne a "bünti" mint abban amit én javasoltam, de ha a problémát nézem amiért javasolva van azt mindenképp kezeli így is. Ha ez lesz a végső szavazásban én is megszavazom 
|

09-05-2006, 17:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Ha egy ori nagyobb területben, mint a fellépési maximum a csoportban és az ország fellépésre alkalmas, akkor a topkörei pörögjenek a szabi alatt is.
|
Szerintem ez a korrekt.
|

09-05-2006, 18:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Ez is egy megoldás, de szerintem egyszerűbb, és főleg sokkal érthetőbb, ha a fellépési hektár fölött mindenkire egyformán vonatkoznak ugyanazok a szabályok, nem? Mert így nem tudod egy tophektár fölötti szabis országról eldönteni, hogy az most holnap 24 hekivel lejjebb lesz, vagy marad itt.
|

09-05-2006, 18:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Szerintem ez is jó, csak picit több benne a "bünti" mint abban amit én javasoltam, de ha a problémát nézem amiért javasolva van azt mindenképp kezeli így is. Ha ez lesz a végső szavazásban én is megszavazom 
|
Nem lesz szavazás, ellenvetés eddig nem volt, abban mindenki egyetértett, hogy legyen változtatás, már csak pontosítani kell, hogy mi. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|