Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-03-2007, 15:22
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ne essünk már át a ló túloldalára. Ha valakivel közlöm, hogy meg fogom támadni, az idén sem lett szabálytalan, csak azért, mert infórmációt árultam el.........
na de akkor ez hogy van ? Mafyarázd el kérlek ha az jksz hogyha ő bejelenti hogy beüt engem a hadi sarcért.. ezért ugye mindkettőnknek anarch na szal akkor ha ő ezt bejelenti nekem hogy bejön a pénzemért és utánna béke lesz akkor ez az első esetnek az előrébb haladott állapota szvsz. vagy nem ? na most akkor mi is van
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Sponsored Links
Old 01-03-2007, 15:22
Leonidas Leonidas is offline
Banned

Longevity: 95%

Hát úgylátom kezdünk átesni a ló túloldalára... Akkor tisztázzuk pontról pontra.
Szöviháború volt mindkettő esetben: Igen.
Előre megbeszélt ütést akartak véghez vinni: Igen.
Másik topicba azt írtad ezért nekik egyenesút anarchba ha hagyom nekem: Igen.
A két eset ugyanaz a pénz mennyiségét leszámítva: Igen.

Válaszoltál már erre a kérdésemre egyenesen: Nem.

Ennyi. még mindig nem értem hogy akkor most az előző topic idején még mások voltak a szabályok, vagy Ati neked a hangulatod, vagy valami eltérés van. Üdv: Leonidas
Old 01-03-2007, 15:26
Banned

Talking

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
rosszul értelmezed (ettől amit tettek még nem szép dolog), ugyanis ők nem tettek mást csak pénzt kértek. és pénzt kérhetnek lehet, hogy megszánod őket. a koldus is pént kér és az se bűn.
Nem pénzt kértek hadisarcot, és azt mondták lekapják az országomat ha nem hagyom a következő ütést, ja és még kipakolok nekik pénzt. Ennyi. Ugyanaz az eset nem? akkor miért különböző a válasz? Erre szeretnék egyenes választ kapni, nem pedig az Adminoktól Mimózázást meg mit tudom én milyen cinikus megjegyzéseket. Sima egyenes válasz. Mondja azt hogy szabályváltoztatás volt. Akkor le van tudva minden. Tőlem megkérdik ma mennyi két alma meg két alma azt mondom négy alma. Ha holnap kérdezik meg nekem akkor is négy alma lesz mégha rohadtul fog engem idegesíteni akkor is...
Old 01-03-2007, 15:31
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

És az szabályos hogy ha azt mondja hogy adjak pénzt és békén hagy és erre megoldásként azt választjuk hogy biztosítunk neki egy kis időre helyet a szöviben addig valaki egyedül elvan egy fél napig átkaravánozzuk a pénzt azt viszont látásra.
Old 01-03-2007, 15:33
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
És az szabályos hogy ha azt mondja hogy adjak pénzt és békén hagy és erre megoldásként azt választjuk hogy biztosítunk neki egy kis időre helyet a szöviben addig valaki egyedül elvan egy fél napig átkaravánozzuk a pénzt azt viszont látásra.
az szabályos
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Old 01-03-2007, 15:37
Banned

Még mindig nem kaptam választ... Egyébként Karesz sztem is szabályos.
Old 01-03-2007, 15:38
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
A szövidnek nyugodtan küldhetsz karavánt, de bevallom ezt se tenném. Olyan valakivel leszövizni, aki előtte az ellenfelem volt, nem feltétlenül egészséges, sok kárt tud ám okozni egy szövin belüli ellenlábas. Nagyon sokat.
Old 01-03-2007, 15:43
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Leonidas View Post
Tőlem megkérdik ma mennyi két alma meg két alma azt mondom négy alma. Ha holnap kérdezik meg nekem akkor is négy alma lesz mégha rohadtul fog engem idegesíteni akkor is...
Egyhónap múlva a 2+2 almádból elrohad mind... (nem kötekedésből, csak muszáj volt offolni )
Old 01-03-2007, 15:44
Banned

Nem értem. Mikor először írtam rögtön kaptam választ, igaz gyomorforgató embernek lettem titulálva. Most hogy egyenes választ várok semmi...
Old 01-03-2007, 15:45
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Szerintem már válaszoltam, de ha van rá külön igény, akkor szívesen nyitok egy új csoportot "Mimóza 2007" néven, ahol nem lehet majd senkit támadni.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules