Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-18-2007, 15:43
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gazsy View Post
Mindig igy reagálsz, ha olyannal találkozol, akinek más a véleménye?
A más vélemény és az h valaki hülyeségket beszél az nem egy kategória. Úgy tényleg nem tudunk megegyezni h leírunk valamit erre semmibe nem nézik hanem jönnek az ostobaságokkal. Csaláshegyek, kezdők A ban, orik cserélgetése, meg még sorolhatném, erre szépen leírják a többiek meg én is h ez miért nem stimmel, de semmi akár a falrahányt borsó, vagy inkább még annyi se. Valamint oldalak szólnak a semmiről, na jó be is fejezem, megyek inkább a kristálygömbhöz.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-18-2007, 17:29
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Feltenném, hogy aki mondjuk 2/b-be eljutott és eladná az oriját ( mert ugye nektek ez a mániátok )
Azért nem sajnálná e e fél évét azzal hogy nagyon is lehetséges hogy átkerül az ori anarchba ( aki megveszi )
Teljesen meg vagyok róla győződve h hogy lehetne szűrni, ha máshogy nem, hát supportnak kéne írni miatta.
És amúgy tényleg én is úgy érzem hogy van aki csak széndékosan mond ellent egyes dolgoknak, míg mások érdemben hozzászólnak és indokolnak is.
Reply With Quote
Old 01-18-2007, 18:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Ez nem igaz, te a játékosok egy részéről beszélsz. Náluk a szitu az amit leírsz, de ebben a topicban nem erről van szó. (Lehet ezt még le fogom írni párszor)
Tehát nem arról van szó, hogy valaki megunta a hódot, és biztos benne, hogy többet nem is fog vele játszani, mert nem érdekli többé. És nem is arról van szó, hogy némelyek orit szeretnének cserélgetni alantas hátsó szándékkal. Akkor tulajdonképpen miről is?
Talán gondold át mielőtt Gazsyra mondod, hogy hülyeséget beszél...

Nekem van a klánomban egy srác 30k-s sorszámmal, meg szövim egy másik hasonló sorszámú. Ők 4 évet hagytak ki, aztán újrakezdték. Nem adták senkinek sem az orit, pedig messze nem lehettek biztosak benne, hogy meglesz-e később...
Reply With Quote
Old 01-18-2007, 18:10
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
szeretnének cserélgetni alantas hátsó szándékkal.
Köszönöm, nekem ennyi elég volt ebből, befejeztem. Részemről lezárva. Pont.

Last edited by Penya; 01-18-2007 at 18:16..
Reply With Quote
Old 01-18-2007, 18:16
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Kitiltás: xxx (#yyy)

Indoklás: Országot adni-venni a normál csoportban tilos!

Büntetés: 5 kör kitiltás

Admin (#0) , ma
Ennek mi köze ehhez a témához?
Reply With Quote
Old 01-18-2007, 18:25
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
A más vélemény és az h valaki hülyeségket beszél az nem egy kategória. Úgy tényleg nem tudunk megegyezni h leírunk valamit erre semmibe nem nézik hanem jönnek az ostobaságokkal. Csaláshegyek, kezdők A ban, orik cserélgetése, meg még sorolhatném, erre szépen leírják a többiek meg én is h ez miért nem stimmel, de semmi akár a falrahányt borsó, vagy inkább még annyi se. Valamint oldalak szólnak a semmiről, na jó be is fejezem, megyek inkább a kristálygömbhöz.
A gond az, hogy néhányan valóban arra használnátok ezt a lehetőséget, amire való... de egy lehetőség létrehozása megnyitna egy csomó kiskaput, amiket a többség minden bizonnyal a szabályok megkerülésére/kijátszására tudna felhasználni. Ezt csakis úgy lehetne kikerülni, ha nagyon szigorú feltételekkel valósulna meg ez az átadás.

Számomra pl a B-be felvitt ori még nem olyan súlyú, hogy ne tudja törölni a gazdája. Tehát szerintem pl a minimum az lenne, hogy kis kék számos országot lehet csak átadni -annak már van súlya, és nem fognak hemzsgni az átadásra/eladásra kinevelt országok minden csoportban

Az akármilyen ori átadására irányuló terveket én sem tartom helyesnek.
Old 01-18-2007, 18:27
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Tehát nem arról van szó, hogy valaki megunta a hódot, és biztos benne, hogy többet nem is fog vele játszani, mert nem érdekli többé. És nem is arról van szó, hogy némelyek orit szeretnének cserélgetni alantas hátsó szándékkal. Akkor tulajdonképpen miről is?
Talán gondold át mielőtt Gazsyra mondod, hogy hülyeséget beszél...

Nekem van a klánomban egy srác 30k-s sorszámmal, meg szövim egy másik hasonló sorszámú. Ők 4 évet hagytak ki, aztán újrakezdték. Nem adták senkinek sem az orit, pedig messze nem lehettek biztosak benne, hogy meglesz-e később...
Synk légyszi érdembe szóljál hozzá és ne ugyanazt hajtogasd ami már 100szor meg lett magyarázva...
Orit nem lehetne ezzel sem "cserélgetni"
Szó részemről mint már kismilliószor leírtam arról van, hogy ami most kontrolálatlanul megy az szabályos szabályozott mederben megtörténhessen.
Kallodó országok szabályosan bekötve játszva nem értem miért ennyire zavaróak...
Ahelyett hogy folyton ismételgeted hogy nem nem nem inkább javaslat kéne arra hogy a félelmeid megaskadályozhatóak legyenek és tényleg úgy működjön mint amire szánva lenne...
Reply With Quote
Old 01-18-2007, 19:03
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Synk légyszi érdembe szóljál hozzá és ne ugyanazt hajtogasd ami már 100szor meg lett magyarázva...
Orit nem lehetne ezzel sem "cserélgetni"
Szó részemről mint már kismilliószor leírtam arról van, hogy ami most kontrolálatlanul megy az szabályos szabályozott mederben megtörténhessen.
Kallodó országok szabályosan bekötve játszva nem értem miért ennyire zavaróak...
Ahelyett hogy folyton ismételgeted hogy nem nem nem inkább javaslat kéne arra hogy a félelmeid megaskadályozhatóak legyenek és tényleg úgy működjön mint amire szánva lenne...

Goldy ismered a véleményem mindeféle csalással jksz-el kapcsolatban. Nem támogatok semmiféle lehetőséget ami egy tiltást felold, illetve megkerülhetővé tesz ebben a témában. Szerintem szigorítani kéne keményen, nem újfajta lehetőségeket adni.
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 19:55
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Aki megunta az oriját törölje!!!
Aki szeretne egy szép orit, dolgozzon meg érte!!!

Remélem rövid és érthető az indokom miért ellenzem.
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 19:56
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Aki megunta az oriját törölje!!!
Aki szeretne egy szép orit, dolgozzon meg érte!!!

Remélem rövid és érthető az indokom miért ellenzem.
Én nem értem miért baj másnak ha a haverod orját viszed, az már a tiéd marad.
És ez állítás, ezt kéne megindokolni.
Bár én nem ragaszkodom a dologhoz.

Last edited by Viz; 01-20-2007 at 20:02..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules