|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-18-2007, 15:43
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
Mindig igy reagálsz, ha olyannal találkozol, akinek más a véleménye?
|
A más vélemény és az h valaki hülyeségket beszél az nem egy kategória. Úgy tényleg nem tudunk megegyezni h leírunk valamit erre semmibe nem nézik hanem jönnek az ostobaságokkal. Csaláshegyek, kezdők A ban, orik cserélgetése, meg még sorolhatném, erre szépen leírják a többiek meg én is h ez miért nem stimmel, de semmi akár a falrahányt borsó, vagy inkább még annyi se. Valamint oldalak szólnak a semmiről, na jó be is fejezem, megyek inkább a kristálygömbhöz.
|

01-18-2007, 17:29
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Feltenném, hogy aki mondjuk 2/b-be eljutott és eladná az oriját ( mert ugye nektek ez a mániátok )
Azért nem sajnálná e e fél évét azzal hogy nagyon is lehetséges hogy átkerül az ori anarchba ( aki megveszi )
Teljesen meg vagyok róla győződve h hogy lehetne szűrni, ha máshogy nem, hát supportnak kéne írni miatta.
És amúgy tényleg én is úgy érzem hogy van aki csak széndékosan mond ellent egyes dolgoknak, míg mások érdemben hozzászólnak és indokolnak is.
|

01-18-2007, 18:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ez nem igaz, te a játékosok egy részéről beszélsz. Náluk a szitu az amit leírsz, de ebben a topicban nem erről van szó. (Lehet ezt még le fogom írni párszor)
|
Tehát nem arról van szó, hogy valaki megunta a hódot, és biztos benne, hogy többet nem is fog vele játszani, mert nem érdekli többé. És nem is arról van szó, hogy némelyek orit szeretnének cserélgetni alantas hátsó szándékkal. Akkor tulajdonképpen miről is?
Talán gondold át mielőtt Gazsyra mondod, hogy hülyeséget beszél...
Nekem van a klánomban egy srác 30k-s sorszámmal, meg szövim egy másik hasonló sorszámú. Ők 4 évet hagytak ki, aztán újrakezdték. Nem adták senkinek sem az orit, pedig messze nem lehettek biztosak benne, hogy meglesz-e később...
|

01-18-2007, 18:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
szeretnének cserélgetni alantas hátsó szándékkal.
|
Köszönöm, nekem ennyi elég volt ebből, befejeztem. Részemről lezárva. Pont.
Last edited by Penya; 01-18-2007 at 18:16..
|

01-18-2007, 18:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Kitiltás: xxx (#yyy)
Indoklás: Országot adni-venni a normál csoportban tilos!
Büntetés: 5 kör kitiltás
Admin (#0) , ma
|
Ennek mi köze ehhez a témához?
|

01-18-2007, 18:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
A más vélemény és az h valaki hülyeségket beszél az nem egy kategória. Úgy tényleg nem tudunk megegyezni h leírunk valamit erre semmibe nem nézik hanem jönnek az ostobaságokkal. Csaláshegyek, kezdők A ban, orik cserélgetése, meg még sorolhatném, erre szépen leírják a többiek meg én is h ez miért nem stimmel, de semmi akár a falrahányt borsó, vagy inkább még annyi se. Valamint oldalak szólnak a semmiről, na jó be is fejezem, megyek inkább a kristálygömbhöz.
|
A gond az, hogy néhányan valóban arra használnátok ezt a lehetőséget, amire való... de egy lehetőség létrehozása megnyitna egy csomó kiskaput, amiket a többség minden bizonnyal a szabályok megkerülésére/kijátszására tudna felhasználni. Ezt csakis úgy lehetne kikerülni, ha nagyon szigorú feltételekkel valósulna meg ez az átadás.
Számomra pl a B-be felvitt ori még nem olyan súlyú, hogy ne tudja törölni a gazdája. Tehát szerintem pl a minimum az lenne, hogy kis kék számos országot lehet csak átadni -annak már van súlya, és nem fognak hemzsgni az átadásra/eladásra kinevelt országok minden csoportban
Az akármilyen ori átadására irányuló terveket én sem tartom helyesnek.

01-18-2007, 18:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Tehát nem arról van szó, hogy valaki megunta a hódot, és biztos benne, hogy többet nem is fog vele játszani, mert nem érdekli többé. És nem is arról van szó, hogy némelyek orit szeretnének cserélgetni alantas hátsó szándékkal. Akkor tulajdonképpen miről is?
Talán gondold át mielőtt Gazsyra mondod, hogy hülyeséget beszél...
Nekem van a klánomban egy srác 30k-s sorszámmal, meg szövim egy másik hasonló sorszámú. Ők 4 évet hagytak ki, aztán újrakezdték. Nem adták senkinek sem az orit, pedig messze nem lehettek biztosak benne, hogy meglesz-e később...
|
Synk légyszi érdembe szóljál hozzá és ne ugyanazt hajtogasd ami már 100szor meg lett magyarázva...
Orit nem lehetne ezzel sem "cserélgetni"
Szó részemről mint már kismilliószor leírtam arról van, hogy ami most kontrolálatlanul megy az szabályos szabályozott mederben megtörténhessen.
Kallodó országok szabályosan bekötve játszva nem értem miért ennyire zavaróak...
Ahelyett hogy folyton ismételgeted hogy nem nem nem inkább javaslat kéne arra hogy a félelmeid megaskadályozhatóak legyenek és tényleg úgy működjön mint amire szánva lenne...
|

01-18-2007, 19:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Synk légyszi érdembe szóljál hozzá és ne ugyanazt hajtogasd ami már 100szor meg lett magyarázva...
Orit nem lehetne ezzel sem "cserélgetni"
Szó részemről mint már kismilliószor leírtam arról van, hogy ami most kontrolálatlanul megy az szabályos szabályozott mederben megtörténhessen.
Kallodó országok szabályosan bekötve játszva nem értem miért ennyire zavaróak...
Ahelyett hogy folyton ismételgeted hogy nem nem nem inkább javaslat kéne arra hogy a félelmeid megaskadályozhatóak legyenek és tényleg úgy működjön mint amire szánva lenne...
|
Goldy ismered a véleményem mindeféle csalással jksz-el kapcsolatban. Nem támogatok semmiféle lehetőséget ami egy tiltást felold, illetve megkerülhetővé tesz ebben a témában. Szerintem szigorítani kéne keményen, nem újfajta lehetőségeket adni.
|

01-20-2007, 19:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Aki megunta az oriját törölje!!!
Aki szeretne egy szép orit, dolgozzon meg érte!!!
Remélem rövid és érthető az indokom miért ellenzem.
|

01-20-2007, 19:56
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Aki megunta az oriját törölje!!!
Aki szeretne egy szép orit, dolgozzon meg érte!!!
Remélem rövid és érthető az indokom miért ellenzem.
|
Én nem értem miért baj másnak ha a haverod orját viszed, az már a tiéd marad.
És ez állítás, ezt kéne megindokolni.
Bár én nem ragaszkodom a dologhoz.
Last edited by Viz; 01-20-2007 at 20:02..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|