Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-20-2007, 09:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Picit rosszul fogalmaztam meg, de akkor úgy mondom, hogy a csoportban csak 1 szabis orival lenne több ugyanannyi aktív játékosra. És sztem ez pont hogy hátrányos lenne, így is sok csoportban probléma hogy tele van szabisokkal.
Ez egy másik témához tartozik. Más csoportokban pedig pont azt szeretnék, hogy legyenek behozva a mélyszabis országok is. Szabis országokról külön téma van, arról ott.
Old 09-20-2007, 09:20
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne
Ha egy sokszemélyiségesnek az a feladata, hogy top1 legyen, akkor ehhez sok helyen fellépési határ fölé kell menni. És ez nem egy olyan dolog, ami pár héten belül sikerül. (Csalás nélkül legalábbis.) Itt igencsak előjöhet az a probléma, hogy másik országával már lépne, amíg ezzel még hónapokat elvan, hogy első lehessen.
Old 09-20-2007, 09:20
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne
Ebben van valami. Ne segítsük ezzel is a max heki fölött lévőket.
Atinak is igaza van, erre nem gondoltam.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 09:23
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Lehet én fogalmazok félreérthetően.
De úgy értem ha nem az aktív játékba térne vissza, csupán csak szerepelne a pontlistán mint a vipes mélyszabisok.
Nem tudom mit jelent a "vipes mélyszabisok" kifejezés. Bármelyik ország visszajöhet, még akkor is, ha letelt a 90 napja, és akár szabira is mehet, miután látja, hogy nem tud most fellépni.

Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája.

Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele.
Old 09-20-2007, 10:24
Pifuka Pifuka is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem tudom mit jelent a "vipes mélyszabisok" kifejezés. Bármelyik ország visszajöhet, még akkor is, ha letelt a 90 napja, és akár szabira is mehet, miután látja, hogy nem tud most fellépni.

Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája.

Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele.
Hát igen, csak VIP tag se lehet mindenki, mivel a külföldi telefonhálózatokrol nem lehet VIP et vásárolni és ezért mi (külföldiek) akiknek jobban megéri SMS-t küldeni mint pl: bankszámlárol befizetni!
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!!
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 10:34
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Pifuka View Post
Hát igen, csak VIP tag se lehet mindenki, mivel a külföldi telefonhálózatokrol nem lehet VIP et vásárolni és ezért mi (külföldiek) akiknek jobban megéri SMS-t küldeni mint pl: bankszámlárol befizetni!
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!!
Se a Queosiában, se a Cuceritorban, se a Legendärban nem lehet SMS-sel VIP tagságot váltani, valamilyen rejtélyes módon mégis megoldják ezt a problémát az emberek.

Ettől függetlenül úgy érzem, hogy senkinek a játékát nem hátráltatja, ha nem tudja lefagyasztani az országát. Játszik, ahelyett, hogy hibernálva csücsülne.

Ha visszaolvasol, én is elleneztem a VIP-hez kötést az elején, azonban a felmerült "kiskapuk" miatt sokkal célravezetőbb, ha ehhez van kötve. Nem cél, hogy mindenki lefagyasztgassa az országát, amikor épp olyan kedve támad. Arra a szabi van, ami viszont nem ennek a témának a tárgya.
Old 09-20-2007, 11:10
Ati Ati is offline
Administrator

Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója?
Old 09-20-2007, 12:23
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója?
Nemtom minek ezt ennyire túlragozni.
Kell egy gomb a szabis oldalra amire az van írva, hogy "FAGYI". Ilyenkor az ori kikerül egy kvázi "légüres térbe" és addig nem tud belépni az oriba a tulaj amíg a másik orija a csoportjában tartózkodik.
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 20:51
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:

Félre ne értsd nem a szabis kérdést feszegettem, csak pontosan amellett lobbiztam, hogy a fagyasztott orik ne legyenek benne a pontlistában (és azért hoztam a szabis példát, mert ott jelentkezik ez a pontlistás probléma)

Reply With Quote
Old 09-20-2007, 21:33
lacqa lacqa is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
ennyi erővel a multizást is engedélyezhetnénk azon "szent cél" érdekében, hogy 1-1 csoportban többen legyünk. 1csoport 1ország a szabály. ha egy országot hosszútávon (legalább amig elhalad felette) kivon a forgalomból akkor sztem nem mutat pontos infót a csoportról, ha ilyen orik bent vannak, és sok csoportban pontosan káros lenne ez. pl angolban ha a pontlistába visszakerülne a sok nem vipes mélyszabis, akkor pl 4-be tuti nem lenne aktív ori 6-8körön belül. most képzeld el, ha ehez, hozzá jönne, hogy lehet fagyasztani és az is benne lesz a pontlistában...
őszintén szólva nem sokat értek abból amit írsz, a későbbi magyarázataiddal együtt sem. és nem látom hogy mire alapozod amiket állítasz. angolban alapvetően három okból szabiznak az emberek:
  1. mert nem tudnak előrejutni - ezen úgy változtat a javaslat, hogy a feltorlódott orik egy csoportnyit előrébb juthatnak, ez pozitív hatással lenne a játékra
  2. mert unják a játékot - ezen nem változtat semmit a javaslat, sem pozitív, sem negatív értelemben. illetve ha megélénkül az előzőleg kifejtett okokból a játék, akkor könnyebb lesz haladni, és akkor itt is kicsit javulhat a helyzet.
  3. mert nem tudják fizetni a VIP-et - ezeknél sem változtatunk az okon, legfeljebb ha élénkül a játék, és 90 nap alatt könnyebben meg lehet csinálni egy szintet, akkor itt is javul kicsit a helyzet.

szóval nem látok okot, amiért sokan hirtelen fagyasztásba kezdenének, viszont pozitív hatását el tudom képzelni annak, ha néhányan kihasználnák a lehetőséget. de alapvetően nem hiszem hogy sokan élnének a lehetőséggel, s ha mégis, nem hiszem hogy sokáig tartana a lelkesedésük.

ez a javaslat szerintem nem lenne nagy hatással a játék egészére, ez nem sok ember problémájára, hanem kevés ember nagy problémájára adna gyógyírt. és ezért továbbra is támogatom
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules