|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-20-2007, 09:18
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Picit rosszul fogalmaztam meg, de akkor úgy mondom, hogy a csoportban csak 1 szabis orival lenne több ugyanannyi aktív játékosra. És sztem ez pont hogy hátrányos lenne, így is sok csoportban probléma hogy tele van szabisokkal.
|
Ez egy másik témához tartozik. Más csoportokban pedig pont azt szeretnék, hogy legyenek behozva a mélyszabis országok is. Szabis országokról külön téma van, arról ott.
|

09-20-2007, 09:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne
|
Ha egy sokszemélyiségesnek az a feladata, hogy top1 legyen, akkor ehhez sok helyen fellépési határ fölé kell menni. És ez nem egy olyan dolog, ami pár héten belül sikerül. (Csalás nélkül legalábbis.) Itt igencsak előjöhet az a probléma, hogy másik országával már lépne, amíg ezzel még hónapokat elvan, hogy első lehessen.
|

09-20-2007, 09:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne
|
Ebben van valami. Ne segítsük ezzel is a max heki fölött lévőket.
Atinak is igaza van, erre nem gondoltam.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

09-20-2007, 09:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Lehet én fogalmazok félreérthetően.
De úgy értem ha nem az aktív játékba térne vissza, csupán csak szerepelne a pontlistán mint a vipes mélyszabisok.
|
Nem tudom mit jelent a "vipes mélyszabisok" kifejezés. Bármelyik ország visszajöhet, még akkor is, ha letelt a 90 napja, és akár szabira is mehet, miután látja, hogy nem tud most fellépni.
Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája.
Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele.
|

09-20-2007, 10:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudom mit jelent a "vipes mélyszabisok" kifejezés. Bármelyik ország visszajöhet, még akkor is, ha letelt a 90 napja, és akár szabira is mehet, miután látja, hogy nem tud most fellépni.
Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája.
Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele.
|
Hát igen, csak VIP tag se lehet mindenki, mivel a külföldi telefonhálózatokrol nem lehet VIP et vásárolni és ezért mi (külföldiek) akiknek jobban megéri SMS-t küldeni mint pl: bankszámlárol befizetni!
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!!
|

09-20-2007, 10:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pifuka
Hát igen, csak VIP tag se lehet mindenki, mivel a külföldi telefonhálózatokrol nem lehet VIP et vásárolni és ezért mi (külföldiek) akiknek jobban megéri SMS-t küldeni mint pl: bankszámlárol befizetni!
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!!
|
Se a Queosiában, se a Cuceritorban, se a Legendärban nem lehet SMS-sel VIP tagságot váltani, valamilyen rejtélyes módon mégis megoldják ezt a problémát az emberek.
Ettől függetlenül úgy érzem, hogy senkinek a játékát nem hátráltatja, ha nem tudja lefagyasztani az országát. Játszik, ahelyett, hogy hibernálva csücsülne.
Ha visszaolvasol, én is elleneztem a VIP-hez kötést az elején, azonban a felmerült "kiskapuk" miatt sokkal célravezetőbb, ha ehhez van kötve. Nem cél, hogy mindenki lefagyasztgassa az országát, amikor épp olyan kedve támad. Arra a szabi van, ami viszont nem ennek a témának a tárgya.
|

09-20-2007, 11:10
|
Administrator
|
|
|
|
Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója? 
|

09-20-2007, 12:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója? 
|
Nemtom minek ezt ennyire túlragozni.
Kell egy gomb a szabis oldalra amire az van írva, hogy "FAGYI". Ilyenkor az ori kikerül egy kvázi "légüres térbe" és addig nem tud belépni az oriba a tulaj amíg a másik orija a csoportjában tartózkodik.
|

09-20-2007, 20:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Félre ne értsd nem a szabis kérdést feszegettem, csak pontosan amellett lobbiztam, hogy a fagyasztott orik ne legyenek benne a pontlistában (és azért hoztam a szabis példát, mert ott jelentkezik ez a pontlistás probléma)

09-20-2007, 21:33
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
ennyi erővel a multizást is engedélyezhetnénk azon "szent cél" érdekében, hogy 1-1 csoportban többen legyünk. 1csoport 1ország a szabály. ha egy országot hosszútávon (legalább amig elhalad felette) kivon a forgalomból akkor sztem nem mutat pontos infót a csoportról, ha ilyen orik bent vannak, és sok csoportban pontosan káros lenne ez. pl angolban ha a pontlistába visszakerülne a sok nem vipes mélyszabis, akkor pl 4-be tuti nem lenne aktív ori 6-8körön belül. most képzeld el, ha ehez, hozzá jönne, hogy lehet fagyasztani és az is benne lesz a pontlistában...
|
őszintén szólva nem sokat értek abból amit írsz, a későbbi magyarázataiddal együtt sem. és nem látom hogy mire alapozod amiket állítasz. angolban alapvetően három okból szabiznak az emberek: - mert nem tudnak előrejutni - ezen úgy változtat a javaslat, hogy a feltorlódott orik egy csoportnyit előrébb juthatnak, ez pozitív hatással lenne a játékra
- mert unják a játékot - ezen nem változtat semmit a javaslat, sem pozitív, sem negatív értelemben. illetve ha megélénkül az előzőleg kifejtett okokból a játék, akkor könnyebb lesz haladni, és akkor itt is kicsit javulhat a helyzet.
- mert nem tudják fizetni a VIP-et - ezeknél sem változtatunk az okon, legfeljebb ha élénkül a játék, és 90 nap alatt könnyebben meg lehet csinálni egy szintet, akkor itt is javul kicsit a helyzet.
szóval nem látok okot, amiért sokan hirtelen fagyasztásba kezdenének, viszont pozitív hatását el tudom képzelni annak, ha néhányan kihasználnák a lehetőséget. de alapvetően nem hiszem hogy sokan élnének a lehetőséggel, s ha mégis, nem hiszem hogy sokáig tartana a lelkesedésük.
ez a javaslat szerintem nem lenne nagy hatással a játék egészére, ez nem sok ember problémájára, hanem kevés ember nagy problémájára adna gyógyírt. és ezért továbbra is támogatom
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|