|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-19-2007, 20:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Engem nem zavar ha lesz iylen lehetőség, de mint sok mást ezt is feleslegesnek tartom, ha útban van egy ori akkor ott a törlés vagy a zérózás.
Gyulaword (#79796)
|

09-19-2007, 20:09
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, való igaz, hogy ha fel tudna lépni, akkor semmi szükség arra, hogy fagyasszon, akkor lépjen fel. Ha nem tud, mert feljebb van országa, akkor a fentebbi országát kell fagyasztania, nem ezt...
|
Hmm, nem, mégsem jó. Felmegy a nagyon topba, beverti magát, hogy a minimum föld feltételnek ne feleljen meg, és máris szabadon fagyaszthatja magát, és szabadulhat esetlegesen a topköreitől.
Hmm-hmm... Lehetséges, hogy mégse kéne kivenni a pontlistából, hanem benthagyni, mint egy sima szabis országot (ha topos ország, akkor had csökkenjen a területe, ha nem topos, akkor úgyse zavarja), csak épp MF-fé váltani, hogy egyéb visszaélések ne lehessenek vele. Így a 2x72 óra szabi se kell külön...
Viszont így erősen korlátozni kéne ezt a lehetőséget, hogy ne legyen ilyen országokkal tele a pontlista...
|

09-19-2007, 23:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, nem, mégsem jó. Felmegy a nagyon topba, beverti magát, hogy a minimum föld feltételnek ne feleljen meg, és máris szabadon fagyaszthatja magát, és szabadulhat esetlegesen a topköreitől.
Hmm-hmm... Lehetséges, hogy mégse kéne kivenni a pontlistából, hanem benthagyni, mint egy sima szabis országot (ha topos ország, akkor had csökkenjen a területe, ha nem topos, akkor úgyse zavarja), csak épp MF-fé váltani, hogy egyéb visszaélések ne lehessenek vele. Így a 2x72 óra szabi se kell külön...
Viszont így erősen korlátozni kéne ezt a lehetőséget, hogy ne legyen ilyen országokkal tele a pontlista...
|
És mi lenne ha a kellemeset a hasznossal? ha csökkenne a területe a max felett, de nem lenne benne a pontlistában???
Mert szerintem nem lenne szerencsés, ha 1 ember 2országa is szerepelne ugyanazon csoport pontlistájában.

09-20-2007, 08:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
...
Mert szerintem nem lenne szerencsés, ha 1 ember 2országa is szerepelne ugyanazon csoport pontlistájában.
|
ezt kifejtenéd bővebben? miért is lenne ez "nem szerencsés"?
|

09-20-2007, 09:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
ezt kifejtenéd bővebben? miért is lenne ez "nem szerencsés"?
|
ennyi erővel a multizást is engedélyezhetnénk azon "szent cél" érdekében, hogy 1-1 csoportban többen legyünk. 1csoport 1ország a szabály. ha egy országot hosszútávon (legalább amig elhalad felette) kivon a forgalomból akkor sztem nem mutat pontos infót a csoportról, ha ilyen orik bent vannak, és sok csoportban pontosan káros lenne ez. pl angolban ha a pontlistába visszakerülne a sok nem vipes mélyszabis, akkor pl 4-be tuti nem lenne aktív ori 6-8körön belül. most képzeld el, ha ehez, hozzá jönne, hogy lehet fagyasztani és az is benne lesz a pontlistában...
Last edited by Kutyuleee; 09-20-2007 at 09:08..
|

09-20-2007, 09:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
ennyi erővel a multizást is engedélyezhetnénk azon "szent cél" érdekében, hogy 1-1 csoportban többen legyünk. 1csoport 1ország a szabály. ha egy országot hosszútávon (legalább amig elhalad felette) kivon a forgalomból akkor sztem nem mutat pontos infót a csoportról, ha ilyen orik bent vannak, és sok csoportban pontosan káros lenne ez.
|
Semmi nem mutat pontos infót a csoportról, szabiról bármikor visszajöhetnek országok, akár tömegestől is, ugyanígy akármikor eltűnhetnek a pontlistából. Fellépnek lentről, vagy ők maguk fellépnek.
Ennek a módosításnak nem célja, hogy a csoportról kapott információt pontosítsa, vagy bármilyen információval szolgáljon a csoportról.
Ennek a módosításnak a célja, hogy ha útban van egy országod a másiknak, akkor átmenetileg lefagyaszthasd, amíg a másikkal átmész azon a csoporton.
|

09-20-2007, 09:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
pl angolban ha a pontlistába visszakerülne a sok nem vipes mélyszabis, akkor pl 4-be tuti nem lenne aktív ori 6-8körön belül.
|
Miért ne tudna bármikor visszajönni? Vissza tud, az égvilágon semmi nem akadályozza meg ebben.
|

09-20-2007, 09:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Semmi nem mutat pontos infót a csoportról, szabiról bármikor visszajöhetnek országok, akár tömegestől is, ugyanígy akármikor eltűnhetnek a pontlistából. Fellépnek lentről, vagy ők maguk fellépnek.
Ennek a módosításnak nem célja, hogy a csoportról kapott információt pontosítsa, vagy bármilyen információval szolgáljon a csoportról.
Ennek a módosításnak a célja, hogy ha útban van egy országod a másiknak, akkor átmenetileg lefagyaszthasd, amíg a másikkal átmész azon a csoporton.
|
Picit rosszul fogalmaztam meg, de akkor úgy mondom, hogy a csoportban csak 1 szabis orival lenne több ugyanannyi aktív játékosra. És sztem ez pont hogy hátrányos lenne, így is sok csoportban probléma hogy tele van szabisokkal.

09-20-2007, 09:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
És mi lenne ha a kellemeset a hasznossal? ha csökkenne a területe a max felett, de nem lenne benne a pontlistában???
|
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne
|

09-20-2007, 09:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért ne tudna bármikor visszajönni? Vissza tud, az égvilágon semmi nem akadályozza meg ebben.
|
Lehet én fogalmazok félreérthetően.
De úgy értem ha nem az aktív játékba térne vissza, csupán csak szerepelne a pontlistán mint a vipes mélyszabisok.
|
|
Posting Rules
|