|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-15-2006, 17:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
jah tényleg.. Ati köré emeljünk barrikádot, használt billenytűkből!
majd hajigáljuk meg vezeték nélküli egerekkel! 
|

11-15-2006, 17:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudom mire gondolsz, de teljesen világosan le van írva a fórum-, és a játékszabályokban is, hogy bárkit bármikor törölhetünk. Ígyhát előfordulhat, ezen semmi meglepő nincs.
|
te Ati.. a végén a nagy törölgetések közepette 1xcsak törlöd magad, és még magad is meglepődsz.. 
|

11-15-2006, 17:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudom mire gondolsz, de teljesen világosan le van írva a fórum-, és a játékszabályokban is, hogy bárkit bármikor törölhetünk. Ígyhát előfordulhat, ezen semmi meglepő nincs.
|
most oké hogy ezért itt bannoltad, de tényleg kiraktad az országait is?
|

11-15-2006, 17:20
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nemis vitattam... csak arra a postodra válaszoltam, miszerint arra gondolok-e, hogy aki megszegte a szabályokat, hatóság blabla.
Nem, aki megszegte a szabályokat, azokat én sem védem, de az alapvető emberi normáknak barátkája vagyok.
Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni, én pedig komolynak szeretném átörökíteni a jövő nemzedékére.
Kérlek, zárd.
|

11-15-2006, 17:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Nemis vitattam... csak arra a postodra válaszoltam, miszerint arra gondolok-e, hogy aki megszegte a szabályokat, hatóság blabla.
Nem, aki megszegte a szabályokat, azokat én sem védem, de az alapvető emberi normáknak barátkája vagyok.
Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni, én pedig komolynak szeretném átörökíteni a jövő nemzedékére.
Kérlek, zárd.
|
lassan (H)arcosok hirhedtségét veri a hírneved 
|

11-15-2006, 17:25
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni
|
Ebben egyetértünk, valóban kezd az lenni, hiszen azt hiszem mindenki számára világos (ha nem, akkor most leírom, hogy az legyen), hogy ennek a fórumnak nem az a célja, hogy mégtöbb munkát adjon nekem, hanem az, hogy segítse a munkámat, és mellékesen Nektek is biztosítson egy beszélgetési lehetőséget, ami a Hódítón belül nincsen meg.
Ennek fényében ez nyilván nem egy support fórum -- mindenki, aki regisztrál, pontosan tudja, hogy itt elsősorban nem tőlünk fog érdemi választ kapni a Hódítóval kapcsolatos kérdéseire. (Aki megkérdezné, hogy honnan tudja, annak elárulom, hogy onnan, hogy regisztráció előtt ez le van írva.  )
Support továbbra is a support@hodito.hu e-mail címen, és mivel már közösen megállípítottuk, hogy én már csak ilyen bunkó vagyok, ezért mindenki örülhet annak is, hogy ott nem én válaszolok a levelekre. 
|

11-15-2006, 17:46
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
a hírnév jóóó
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
lassan (H)arcosok hirhedtségét veri a hírneved 
|
Szia,
ha visszaemlékezel arra a napra, amikor az én témám volt a legfelkapottabb, láthattad, hogy kis piros kockám volt, mert "shameless" vagyok.
Ennek a postnak az elküldése pillanatában zöld kockám van, pedig nem írtam sehova máshova. Ezt én annak a megerősítésének vettem, hogy nem járok tilosban, csak eddig ezt senki nem vállalta fel. A cél pedig nem forradalom kezdése vagy lincselés volt, hanem figyelemfelkeltés.
További szép estét!
|

11-15-2006, 17:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A cél pedig nem forradalom kezdése vagy lincselés volt, hanem figyelemfelkeltés.
|
pedig már majdnem tőlem is kaptál egy zőldet.. de akkor mégsem! 
|

11-21-2006, 12:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Üdv.
Hózzászólok ehhez a témához, mert egy két dolog tévesen van leírva.
Először is:
ahhoz hogy újrareggelj, kell egy ori a hódítóban ami már legalább 24 órás (azonosítás) + nem tudom miért, de pár nap alatt kerül be a rendszer-be az e-mail címed. Ezért tudtam csak ilyen későn visszajönni. Mondjuk, ha az ember akaratos, akkor meglehet azt is csinálni, hogy óránként reggelsz egy orit anarchba más-más e-mail címre, és akkor elég hamar vissza tudsz jönni. De most őszintén, ki veszi erre a fáradságot?
Egyébként meg pontosan az miatt, hogy hamar visza akartam jönni, lett ténylegesen törölve az orim.(elötte csak volt 160 kör kitiltásom)
Másodszor is Ati mint leírta nem jogtalanul vágott ki.(vagyis a joga meg volt hozzá...  Beszóttam neki. )
Igazából most új orit indítottam, de csak azért, hogy ide feljöhessek. Meg megkaptam egy másikat egy régebbi orit 4.-ben ismerősömtől amit tovább fogok vinni. Szóval akkora azért nem volt a kár. Igazából Ati eddig 2,5 évi munkámat törölte kb. 2 mozdulattal. De azt hiszem ez a fanatizmus, hogy még mindíg itt vagyok.
Harmadszor meg valószínü, hogy ezt egyszer valaki majd magára veszi, de ez már egyéni szoc. probléma. Szerencsére én nem tudok lesülyedni arra a szintre. Meg ha belegondoltok igazából bármiféle amit Ati ellen el lehet követni, az kihatással van rátok is viszont ti nem ártottatok senkinek. Erre is gondolni kell.
|

11-21-2006, 12:44
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Jé, ez a téma még megy?
Elgondolkoztató különben, hogy Lik-Lak mennyire ki volt kelve magából, ennek ellenére érdemi hozzászólása egyetlen témához se volt, és azóta se láttuk...
No comment. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|