Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-20-2006, 10:16
Liza itt is...'s Avatar
Liza itt is... Liza itt is... is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%
Default helló

Egyszer valaki hiányolt, hát beugrottam, de azt ne várd Harcosok, hogy megfogadjam a tanácsod
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-20-2006, 11:08
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Ez így van ez csak 1 párbaj volt a párbaj ami megismételhető persze úgy hogy esetleg Boszi is végig játsza
Hát igen, legyen egy ugyan ilyen párbaj majd megint mondjuk hétköznap mert hétvégén többnyire sose érek rá
egyszer énis végig játszanék egy ilyet, mert kiváncsi lennék, hogy ki milyen is 4 órásban
de amúgy más párbajra már tényleg nem megyek!
ilyen meghívásosra szívesen elmegyek
MSN-en mindig elérhető vagyok álltalában
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:16
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, nem volt vmi nagy tudas a nyereseged Hany hekit fedeztel osszesen? 30 felett? Azert grat hozza.
En maradok az utogetos parbajnal,mivel az hogy lopkodsz es artozol a jatekban az nem nagy .. S utsz lefele mittudomen hany korre...
Cassandra, vegulis magas nepessegem lett eleg hamar, a forumra kiirkaltam, hogy mikor mennyi volt a nepessegem.
Vegulis, nem szamit.
Harcosok-speciel volt a parbaj szoszerint is
Verred itt a melled szecsa még mindig ez a baj
Fogadd el megnyertem
És nézd meg 1x ütöttem be Stevet ő volt üres
És egyszer mit tom én kit de ő nem volt üres
+egyszer a végén járványt
230hekim volt
És igen fedeztem azért mert fedeznem kellett mivel az elején járvány bevágott
ja és alig volt tolim 170körül csak az meg semmimit akartok kis 40-kkel???
Tudod itt csak 1.25ös szorzó volt

Ártozni?Jó szecsa te naon tudsz még gömbölni se tudtam senkit

nekem a végén volt:643 lovam,186varim,170toli,341ij,185támadó,87 védő
Meg vagy 60sima kati
Had teki:28%
Laki teki:25%
Leloptamtalak téged is meg Járványt is
Szecsa semmi baj te ettedtted az orimHa nem loplak a végén éhen halok
Ugyhogy köszi
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:21
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem

Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.

(bocsi, ha szarkasztikus voltam)
Na jó,hogy aztse tudod,hogy fedeztem de midn1
Elöször bevágott Járvány -10heki
Aztán fedeztem 18-at
Utána leloptam a néped és így fedeztem rola dmert így 4.lettél 2-3hekit fedeztem rolad
Ütöttem 2x3hekit
És a végén járványt 14hekire ugy volt töle kb 700érték elönyöm...
Aztán lefokoztam véletlenül a toli varit is és így lehuzott adáig
Ja és leirtam mim volt
Gömböm nem mentettem le mivel az uccsó körben már az imátkozás ment csakÉs Isten meghallgatta imámat
Ja meg szecsa álomvilágba élszAkkor vonjuk ki belölem azt a 3hekit amit Stevetöl szereztem jó akkor vegyük ugy mintha őt ütni se lehetett volna ...
Akkor járvány is kevesebb hekin lett volna
Sőt még te is mert akit ütöttél az lehet ütötte Stevet
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 11-20-2006 at 13:48..
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:22
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post

Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.
Jól tudsz hazudni ember
Én népet csak ott elöl loptam valakitöl már fogalmam sincs kitöl
Töled max nyersit loptam mert kellett a kaja már az elején
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:23
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
2006-11-19 19:57:03 Járvány (#321676) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2006-11-19 20:00:06 Buter land (#331696) elfoglalt 14 hektárt Járvány (#321676) országától.

akkor ezt nem is lattad, szecsa? ezzel nyert :P
Meg azzal,hogy kemény 170tolival loptam töle kb 2k haditekit
Köszi Járvány
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:29
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is

csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés
jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett
úgy kb a végére össz egységem száma:
1239 egységem lett volna készen 19:30-ra
nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volnaD
Na akkor ez a 96naon kapos számmivel nekem is anyni volt és az éplistábol szecsának is annyi kb 6körül
Ja és leirom mit képeztem az elején:
130vari
60ij
80 tolit
Bevágtak láttam Járvány alámbontott de azthittem nem engem üt kockáztattam nem bontottam...
Utána te is alámbontottál ugyhogy 2épületet bontottam de így csak alád kerültem Járvány alá nem
És csak volt elég támadóegységema végén ha befértem az elsőhöz
Na meg a 28% hadi tekit el ne felejtsük már
Volt valakinek jobb?
De a végén 110ház volt már kblebontottam a fémbányát stb stb
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:30
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Harcosok, en nem bizonygatok semmit Tolem is loptal tekit, embert mindent, tudom.
De akkor is 20< hekit fedeztel a jatek folyaman.
A taktikadat es tudasodat az en szememben hoztad a forma szerint.
ennyi
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:31
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Én úgy látom, Harcosok kezd úgy járni, mint a nyuszika a viccben: ha van sapkája, az a baj, ha nincs, akkor meg az.
Most taktikától függetlenül: beállt a párbajba, megnyerte, mit kell kötekedni azzal, hogy milyen taktikával tette?
Ha meg nem nyerte volna meg, akkor meg az jönne, hogy mekkora szája van és mégis milyen béna.
Köszi
DE aztse vágom mi volt a taktikámmal a baj?
Gömbölni már az elején se tudtam senkit
Lopni egy kicsit tudtam de számolni kell azzal,hogy 1.25ös szorzó
Reply With Quote
Old 11-20-2006, 13:55
Harcosok's Avatar
Member

Szecsa te olyan okos vagy ha nem lennél ki kellene találni
Ugyanannyi tolim varim volt 8:00kor mint 5:30-kor
Na jó vagy 10-el kevesebb mert 1x a végén elkaptál a tolijaimat
Én utána már csak ij-lovat nyomtam
csak hallottál már olyanról:Taralkékolni az egységet a végére??????????????????????????
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules