|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-20-2006, 10:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
helló
Egyszer valaki hiányolt, hát beugrottam, de azt ne várd Harcosok, hogy megfogadjam a tanácsod 
|

11-20-2006, 11:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Ez így van ez csak 1 párbaj volt  a párbaj ami megismételhető  persze úgy hogy esetleg Boszi is végig játsza  
|
Hát igen, legyen egy ugyan ilyen párbaj majd megint mondjuk hétköznap mert hétvégén többnyire sose érek rá
egyszer énis végig játszanék egy ilyet, mert kiváncsi lennék, hogy ki milyen is 4 órásban 
de amúgy más párbajra már tényleg nem megyek!
ilyen meghívásosra szívesen elmegyek
MSN-en mindig elérhető vagyok álltalában 
|

11-20-2006, 13:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, nem volt vmi nagy tudas a nyereseged  Hany hekit fedeztel osszesen? 30 felett? Azert grat hozza.
En maradok az utogetos parbajnal,mivel az hogy lopkodsz es artozol a jatekban az nem nagy ..  S utsz lefele mittudomen hany korre...
Cassandra, vegulis magas nepessegem lett eleg hamar, a forumra kiirkaltam, hogy mikor mennyi volt a nepessegem.
Vegulis, nem szamit.
Harcosok-speciel volt a parbaj szoszerint is 
|
Verred itt a melled szecsa még mindig ez a baj 
Fogadd el megnyertem
És nézd meg 1x ütöttem be Stevet ő volt üres
És egyszer mit tom én kit de ő nem volt üres
+egyszer a végén járványt
230hekim volt
És igen fedeztem azért mert fedeznem kellett mivel az elején járvány bevágott 
ja és alig volt tolim 170körül csak az meg semmi  mit akartok kis 40-kkel???
Tudod itt csak 1.25ös szorzó volt
Ártozni?  Jó szecsa te naon tudsz még gömbölni se tudtam senkit
nekem a végén volt:643 lovam,186varim,170toli,341ij,185támadó,87 védő 
Meg vagy 60sima kati
Had teki:28%
Laki teki:25%
Leloptamtalak téged is meg Járványt is 
Szecsa semmi baj te ettedtted az orim  Ha nem loplak a végén éhen halok
Ugyhogy köszi 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-20-2006, 13:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon 
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben  Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem
Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett  Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.
(bocsi, ha szarkasztikus voltam)
|
Na jó,hogy aztse tudod,hogy fedeztem de midn1 
Elöször bevágott Járvány -10heki 
Aztán fedeztem 18-at
Utána leloptam a néped és így fedeztem rola dmert így 4.lettél 2-3hekit fedeztem rolad
Ütöttem 2x3hekit
És a végén járványt 14hekire ugy volt töle kb 700érték elönyöm...
Aztán lefokoztam véletlenül a toli varit is és így lehuzott adáig 
Ja és leirtam mim volt
Gömböm nem mentettem le mivel az uccsó körben már az imátkozás ment csak  És Isten meghallgatta imámat
Ja meg szecsa álomvilágba élsz  Akkor vonjuk ki belölem azt a 3hekit amit Stevetöl szereztem jó akkor vegyük ugy mintha őt ütni se lehetett volna ...
Akkor járvány is kevesebb hekin lett volna
Sőt még te is mert akit ütöttél az lehet ütötte Stevet 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 11-20-2006 at 13:48..
|

11-20-2006, 13:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.
|
Jól tudsz hazudni ember 
Én népet csak ott elöl loptam valakitöl már fogalmam sincs kitöl
Töled max nyersit loptam mert kellett a kaja már az elején 
|

11-20-2006, 13:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
2006-11-19 19:57:03 Járvány (#321676) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2006-11-19 20:00:06 Buter land (#331696) elfoglalt 14 hektárt Járvány (#321676) országától.
akkor ezt nem is lattad, szecsa? ezzel nyert :P
|
Meg azzal,hogy kemény 170tolival loptam töle kb 2k haditekit 
Köszi Járvány 
|

11-20-2006, 13:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is
csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés
jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett 
úgy kb a végére össz egységem száma:
1239 egységem lett volna készen 19:30-ra
nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volna   D
|
Na akkor ez a 96naon kapos szám  mivel nekem is anyni volt és az éplistábol szecsának is annyi kb 6körül 
Ja és leirom mit képeztem az elején:
130vari
60ij
80 tolit 
Bevágtak láttam Járvány alámbontott de azthittem nem engem üt kockáztattam nem bontottam...
Utána te is alámbontottál ugyhogy 2épületet bontottam de így csak alád kerültem Járvány alá nem 
És csak volt elég támadóegységema végén ha befértem az elsőhöz 
Na meg a 28% hadi tekit el ne felejtsük már 
Volt valakinek jobb? 
De a végén 110ház volt már kb  lebontottam a fémbányát stb stb 
|

11-20-2006, 13:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, en nem bizonygatok semmit  Tolem is loptal tekit, embert mindent, tudom.
De akkor is 20< hekit fedeztel a jatek folyaman.
A taktikadat es tudasodat az en szememben hoztad a forma szerint.
ennyi 
|

11-20-2006, 13:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Én úgy látom, Harcosok kezd úgy járni, mint a nyuszika a viccben: ha van sapkája, az a baj, ha nincs, akkor meg az.
Most taktikától függetlenül: beállt a párbajba, megnyerte, mit kell kötekedni azzal, hogy milyen taktikával tette?
Ha meg nem nyerte volna meg, akkor meg az jönne, hogy mekkora szája van és mégis milyen béna.
|
Köszi
DE aztse vágom mi volt a taktikámmal a baj? 
Gömbölni már az elején se tudtam senkit 
Lopni egy kicsit tudtam de számolni kell azzal,hogy 1.25ös szorzó 
|

11-20-2006, 13:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Szecsa te olyan okos vagy ha nem lennél ki kellene találni 
Ugyanannyi tolim varim volt 8:00kor mint 5:30-kor 
Na jó vagy 10-el kevesebb mert 1x a végén elkaptál a tolijaimat 
Én utána már csak ij-lovat nyomtam
csak hallottál már olyanról:Taralkékolni az egységet a végére??????????????????????????
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|