|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-19-2006, 20:16
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon 
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben  Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem
Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett  Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.
(bocsi, ha szarkasztikus voltam)
|

11-19-2006, 20:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Sokminden vagyok, de gonosz nem, kikerem magamnak :P

11-19-2006, 20:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, nem volt vmi nagy tudas a nyereseged  Hany hekit fedeztel osszesen? 30 felett? Azert grat hozza.
En maradok az utogetos parbajnal,mivel az hogy lopkodsz es artozol a jatekban az nem nagy ..  S utsz lefele mittudomen hany korre...
Cassandra, vegulis magas nepessegem lett eleg hamar, a forumra kiirkaltam, hogy mikor mennyi volt a nepessegem.
Vegulis, nem szamit.
Harcosok-speciel volt a parbaj szoszerint is 
|
Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

11-19-2006, 20:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben  Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem
Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett  Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.
|
2006-11-19 19:57:03 Járvány (#321676) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2006-11-19 20:00:06 Buter land (#331696) elfoglalt 14 hektárt Járvány (#321676) országától.
akkor ezt nem is lattad, szecsa? ezzel nyert :P

11-19-2006, 20:21
|
Guest
|
|
|
|
De, lattam 
Csak vhogy ez kimaradt :P
|

11-19-2006, 20:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De, lattam 
Csak vhogy ez kimaradt :P
|
Ezekszerint akkor csak volt neki tamado egysege

11-19-2006, 20:25
|
Guest
|
|
|
|
Ezert kertem, hogy ossza meg velunk.
S bizonyara kellett neki lennie.
De hatha Iron is hozzaszol a temahoz...elvegre o lathatta, hogy mennyi egyseg ment ra tamadni.
|

11-19-2006, 20:27
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
és 1600. hsz 
|
amikor a párbaj elkezdődött akkor 1400 hsz volt még csak
200 hsz egy 4 órás párbaj alatt 
|

11-19-2006, 20:35
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is
csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés
jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett 
úgy kb a végére össz egységem száma:
1239 egységem lett volna készen 19:30-ra
nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volna   D
|

11-19-2006, 20:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is
jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett 
|
Kezdesz te is szep magyaros mondatokat irni :P
|
|
Posting Rules
|