|
|
![Hódító / Queosia forum](v6/forum_head.png) |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|
![](images/polls/bar2-l.gif) ![](images/polls/bar2.gif) ![](images/polls/bar2-r.gif)
|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|
![](images/polls/bar3-l.gif) ![](images/polls/bar3.gif) ![](images/polls/bar3-r.gif)
|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|
![](images/polls/bar4-l.gif) ![](images/polls/bar4.gif) ![](images/polls/bar4-r.gif)
|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|
![](images/polls/bar5-l.gif) ![](images/polls/bar5.gif) ![](images/polls/bar5-r.gif)
|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|
![](images/polls/bar6-l.gif) ![](images/polls/bar6.gif) ![](images/polls/bar6-r.gif)
|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|
![](images/polls/bar1-l.gif) ![](images/polls/bar1.gif) ![](images/polls/bar1-r.gif)
|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|
![](images/polls/bar2-l.gif) ![](images/polls/bar2.gif) ![](images/polls/bar2-r.gif)
|
19 |
14.18% |
![Old](v6/statusicon/post_old.gif)
10-28-2008, 19:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by KPeti999
De nem is értem mire akartál ezzel a különbséges hszeddel kilyukadni.
|
Arra, hogy nem kicsi a különbség a bónuszok között (amit Te írtál...)
Quote:
De Miért a hulla igen? ![Confused](images/smilies/confused.gif)
|
Miért, nem??
Nem tud az egyre erősödő házgyújtás ellen védekezni...
A hadi ereje egyre jobban elmarad a többi hadis fajtól...
|
10-28-2008, 20:12
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Miért, nem??
Nem tud az egyre erősödő házgyújtás ellen védekezni...
A hadi ereje egyre jobban elmarad a többi hadis fajtól...
|
A hulla alapból gyenge, feljebbi csopikban a többiek erősödnek meg, nem a hulla lesz gyengébb. 5. csopiba is csak azért tűnik játszhatónak, mert tele van olyan orikkal amelyeket 5*500 elittel bármikor be lehet ütni.
A hadiereje pedig 5. csopiban is csapnivaló akár egy gnómhoz mérve is.
|
The Following User Says Thank You to KPeti999 For This Useful Post:
|
|
10-28-2008, 21:00
|
![Zoli's Avatar](image.php?s=0794f3bb797e0ebce20822c894c3eeb6&u=1974&dateline=1209719688) |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
A hulla alapból gyenge, feljebbi csopikban a többiek erősödnek meg, nem a hulla lesz gyengébb. 5. csopiba is csak azért tűnik játszhatónak, mert tele van olyan orikkal amelyeket 5*500 elittel bármikor be lehet ütni.
|
szerintem ha körülöttem erősödnek, és én nem tudok, akkor gyenge vagyok...mivel ez a hullánál majdhogynem szintenként mutatkozik, így igen, a hulla szintenként gyengül.
annyi a különbség, hogy 5-ös szinten játszható ennek ellenére, máshol már alig...
The Following User Says Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|
10-29-2008, 09:47
|
Member
|
|
|
|
Gondolkodtam én is hogy a hullán mit lehetne változtatni, s az én meglátásom szerínt nem kéne a támadó erejét felemelni hogy ork2 legyen, mert nincs szükség még1 ork tipusu fajra. A játék attól szép hogy minden faj másban erős s minden faj másban gyenge, ezért a hullát is úgy kéne erősíteni hogy a a fajára jellemző változásokkal.
1. A hulla legnagyobb gondja, hogy a védelme harmatgyenge, még ha bent van a serege akkor is, viszont ha meg támad akkkor egy szövi szinte annyi sereggel kísérheti amennyi tábijuk van.
javaslat: A hullának nincs védelem varija, mert ugye nem tud varizni, viszont ha támad kap vérszomjat. Mi lenne ha védekezésnél is érvényesülne a vérszomj, tehát a hullának állandó vérszomja lenne, még ha bent csücsülnének a seregei is, ami 30% védő bónuszt jelentene. +erre rájön a szintenkénti hadi bónusza
2. Ha üt kísérik több sereggel.
javaslat:Többen is írták hogy seregenként kapja meg a bacit a támadó sereg, ez nekem is tetszik viszont elég volna ha a 2.-3. sereg csak 50% al növelné a betegséget, szóval 1000 hekin ha 5 hazajövő hullát ütő serege van, akkor 1000az alap 2. sereg 500at, 3.a500at 4.ik500at, 5.ik500at hozna vissza---)így 3.000 kör betegség lenne rajta.
3. Másik gond hogy van olyan szövi aki inkább védekezésre rendezkedik be s az mf-hullákat ütik úgy hogy egyik orijuk tele van nyomatva kórházzal s csak az üt hullát.
javaslat: A támadásban segédkező csapatok is vigyenek haza bacit a segélynyújtás miatt, s ők a saját területüknek a segítséghez adott katonák mértéke alapján kapják a bacit, Pl ha 50% támadó sereget adtak akkor 50% nyi bacit kapnának, 1000 hekin ez 500egység lenne. Ha ezt túl erősnek találjátok akkor esetleg elég lenne a 25% baci is, 250 egységnyi.
4. hulla nem egy bányász tipus, a piacon meg drága a nyers. Lassan tudja építeni az üres hekiket.
javaslat:
(a) Mivel a hulla igénytelen faj ezért igénytelen épületek is elég volna neki, ilyen kisebb tákolmányok. 50%al kevesebb nyersanyag kelljen neki egy épület felhúzásához.
(b) Amikor üt ugye hiába van az ellennek beépülve minden épülete, a csata során pusztuló épületeket a hulla kapja meg, mi lenne ha ezek az elpusztult épületek azonnal barakknak lehetne őket használni. Visszautalok arra hogy igénytelen a faj--) a félig lerombolt épületek tökéletesek a hulla katonáknak.
5. kevés a hely
hulla járatlan a tudományok terén, vagyis nem tudja magát képezni, a szintenkénti hadibónusz még belefér, mert a folytonos harcok során tapasztalatot szerez. Nem kell megnövelni drasztikusan a barakk férő helyeket. Elég volna ha szintenként kis mértékben növelnénk a férőhelyeket.
Ezeket csak a barakk-torony kapná meg a házakban meg továbbra is a normál 5. szinti férőhely érvényesülne.
5. szint 40
4. szint 42
3. szint 45.
2. szint 48
1. szint 50
azért csak 50, mert egy 30% laki tekivel rendelkezőnek pl elfnek 52 nehogy már egy tudatlan hulla több helyet kapjon mint egy "művelt" elfecske
Last edited by Peti; 10-29-2008 at 10:03..
|
10-29-2008, 13:03
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nekem tetszik amit írtál. Egyéniséggé tenné a hulla fajt.
Quote:
Originally Posted by Peti
(b) Amikor üt ugye hiába van az ellennek beépülve minden épülete, a csata során pusztuló épületeket a hulla kapja meg, mi lenne ha ezek az elpusztult épületek azonnal barakknak lehetne őket használni. Visszautalok arra hogy igénytelen a faj--) a félig lerombolt épületek tökéletesek a hulla katonáknak.
|
ezt a részt nem tenném hozzá.
10-29-2008, 13:06
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
3. Másik gond hogy van olyan szövi aki inkább védekezésre rendezkedik be s az mf-hullákat ütik úgy hogy egyik orijuk tele van nyomatva kórházzal s csak az üt hullát.
javaslat: A támadásban segédkező csapatok is vigyenek haza bacit a segélynyújtás miatt, s ők a saját területüknek a segítséghez adott katonák mértéke alapján kapják a bacit, Pl ha 50% támadó sereget adtak akkor 50% nyi bacit kapnának, 1000 hekin ez 500egység lenne. Ha ezt túl erősnek találjátok akkor esetleg elég lenne a 25% baci is, 250 egységnyi.
5. kevés a hely
hulla járatlan a tudományok terén, vagyis nem tudja magát képezni, a szintenkénti hadibónusz még belefér, mert a folytonos harcok során tapasztalatot szerez. Nem kell megnövelni drasztikusan a barakk férő helyeket. Elég volna ha szintenként kis mértékben növelnénk a férőhelyeket.
Ezeket csak a barakk-torony kapná meg a házakban meg továbbra is a normál 5. szinti férőhely érvényesülne.
5. szint 40
4. szint 42
3. szint 45.
2. szint 48
1. szint 50
azért csak 50, mert egy 30% laki tekivel rendelkezőnek pl elfnek 52 nehogy már egy tudatlan hulla több helyet kapjon mint egy "művelt" elfecske
|
Egész jó, tetszik, de:
Szövi szerintem nem jó, ha kap betegséget...
A másik, meg ha az utolsónál a férőhelynövekedést így írtad, miért ne lehetne 42, 44, 46, 48, 50 férőhely?? Szerintem úgy jobb lenne
A harmadik, hogy rombolt épületeket semmiképpen ne kapjon, ez butaság szerintem ![Smile](images/smilies/smile.gif)
|
10-29-2008, 14:21
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Ebbel teljesen egyetértek Petivel. Sőt! Szerintem a hulla jelenleg nemhogy nem gyengül, hanem még erősödik is, ahogy megyünk felfele.
Ellenben felfele haladva általában nagyobb játéktudással rendelkezőkkel találkozunk, valamint a föld értékének megnövekedése miatt hullával egyre kevesebb esélyünk lesz, így azt hihetnénk, hogy a hulla egyre gyengébb. Pedig ez hülyeség. A hulla szintenként erősödik, míg a többi faj nem!
De más dologot is fontos lenne szem előtt tartani! Nem értem, hogy ezt miért felejti el mindenki! A hulla a legkönyebben játszható faj! Szinte nem lehet vele taktikázni. 5 perc alatt meg lehet vele tanulni játszani és nagyon kényelmesen ki lehet belőle hozni a maximumot. Egy orkra meg keményen oda kell figyelni.
Szóval nehogy már úgy megerősítsétek a hullát, hogy egy éveket tapasztalt kőkemény játékost napi 10 belépés mellett lenyomjon egy 2 hónapot játszó hulla napi 1 belépés mellett.
Nem kell a hullából terminátort csinálni. Csak a játékba kell bevinni. Ha attól megvédjük, hogy sok sereggel pusztítság be, akkor már érdekes lesz vele játszani.
A gömb ne mutassa az egységeket, a távolba látás se hozzondarabszámot, tolikkal se látszodjanak a kintlévő seregek és máris játszható lesz a hulla.
|
10-29-2008, 16:53
|
![Zoli's Avatar](image.php?s=0794f3bb797e0ebce20822c894c3eeb6&u=1974&dateline=1209719688) |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
A gömb ne mutassa az egységeket, a távolba látás se hozzondarabszámot, tolikkal se látszodjanak a kintlévő seregek és máris játszható lesz a hulla.
|
na ne hülyéskedjél már!
így lesz a hullából elf...sőt, rosszabb...ezt nagyon ellenzem!
maradjunk inkább a férőhely-növekedésnél...
10-29-2008, 17:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
na ne hülyéskedjél már!
így lesz a hullából elf...sőt, rosszabb...ezt nagyon ellenzem!
maradjunk inkább a férőhely-növekedésnél...
|
most miért? ork már lett belőle most jön az elf korszak
már várom mikor tanul meg tolizni
Nem igazán értem miért kell hozzányúlni a hullához. A legkönnyebben játszható faj kezdőknek ideális. Lehet bármeddig erősíteni akkor is játékélmény szempontjából unalmas marad aki játszani akar úgy se a hullát választja.
|
10-29-2008, 17:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
most miért? ork már lett belőle most jön az elf korszak
már várom mikor tanul meg tolizni
Nem igazán értem miért kell hozzányúlni a hullához. A legkönnyebben játszható faj kezdőknek ideális. Lehet bármeddig erősíteni akkor is játékélmény szempontjából unalmas marad aki játszani akar úgy se a hullát választja.
|
ez igaz...én is a hullával kezdtem, azóta nem voltam vele...ezen kéne változtatni, hogy legyen kedvem hozzá...pár oldallal ezelőtt vetettem fel egy javaslatot, még senki nem reagált rá, szerintem az egy elfogadható erősítés lenne.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|