|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

10-29-2008, 13:21
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by KPeti999
A hulla alapból gyenge, feljebbi csopikban a többiek erősödnek meg, nem a hulla lesz gyengébb. 5. csopiba is csak azért tűnik játszhatónak, mert tele van olyan orikkal amelyeket 5*500 elittel bármikor be lehet ütni.
A hadiereje pedig 5. csopiban is csapnivaló akár egy gnómhoz mérve is.
|
Ebbel teljesen egyetértek Petivel. Sőt! Szerintem a hulla jelenleg nemhogy nem gyengül, hanem még erősödik is, ahogy megyünk felfele.
Ellenben felfele haladva általában nagyobb játéktudással rendelkezőkkel találkozunk, valamint a föld értékének megnövekedése miatt hullával egyre kevesebb esélyünk lesz, így azt hihetnénk, hogy a hulla egyre gyengébb. Pedig ez hülyeség. A hulla szintenként erősödik, míg a többi faj nem!
De más dologot is fontos lenne szem előtt tartani! Nem értem, hogy ezt miért felejti el mindenki! A hulla a legkönyebben játszható faj! Szinte nem lehet vele taktikázni. 5 perc alatt meg lehet vele tanulni játszani és nagyon kényelmesen ki lehet belőle hozni a maximumot. Egy orkra meg keményen oda kell figyelni.
Szóval nehogy már úgy megerősítsétek a hullát, hogy egy éveket tapasztalt kőkemény játékost napi 10 belépés mellett lenyomjon egy 2 hónapot játszó hulla napi 1 belépés mellett.
Nem kell a hullából terminátort csinálni. Csak a játékba kell bevinni. Ha attól megvédjük, hogy sok sereggel pusztítság be, akkor már érdekes lesz vele játszani.
A gömb ne mutassa az egységeket, a távolba látás se hozzondarabszámot, tolikkal se látszodjanak a kintlévő seregek és máris játszható lesz a hulla.
|

10-29-2008, 15:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
A gömb ne mutassa az egységeket, a távolba látás se hozzondarabszámot, tolikkal se látszodjanak a kintlévő seregek és máris játszható lesz a hulla.
|
na ne hülyéskedjél már!
így lesz a hullából elf...sőt, rosszabb...ezt nagyon ellenzem!
maradjunk inkább a férőhely-növekedésnél...

10-29-2008, 16:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
na ne hülyéskedjél már!
|
most miért? ork már lett belőle most jön az elf korszak
már várom mikor tanul meg tolizni
Nem igazán értem miért kell hozzányúlni a hullához. A legkönnyebben játszható faj kezdőknek ideális. Lehet bármeddig erősíteni akkor is játékélmény szempontjából unalmas marad aki játszani akar úgy se a hullát választja.
|

10-29-2008, 16:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
most miért? ork már lett belőle most jön az elf korszak
már várom mikor tanul meg tolizni
Nem igazán értem miért kell hozzányúlni a hullához. A legkönnyebben játszható faj kezdőknek ideális. Lehet bármeddig erősíteni akkor is játékélmény szempontjából unalmas marad aki játszani akar úgy se a hullát választja.
|
ez igaz...én is a hullával kezdtem, azóta nem voltam vele...ezen kéne változtatni, hogy legyen kedvem hozzá...pár oldallal ezelőtt vetettem fel egy javaslatot, még senki nem reagált rá, szerintem az egy elfogadható erősítés lenne.

10-29-2008, 19:30
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
A hulla miért ne lehetne ork2, hiszen elméleti síkon annak kéne legyen. Mivel kifejezetten militáris faj...
Miért mondjátok, hogy a hulla a kezdőknek ideális? Ez elég meggondolatlan kijelentés volt szerintem. Lévén hogy egy kezdő ha hullát választ soha többénem fog hódítóval játszani... Játékélmény 05, sikerélmény 0%, idegroham 100%.
|
The Following 3 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

10-29-2008, 19:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Egy hulla éplistája 4 féle épületből áll, ház, barakk őrtorony, bank. És erre az éplistára mondjátok, hogy ne legyen ork2.

Mé'? Mi más lehetne?
Nem kell bonoylítani, vagy kapjon annyi támadóerőt, hogy tudjon ütni, vagy kapjon annyi védelmet, hogy nehéz legyen beütni, vagy kapjon valami olyan képességet (erősebb baci, stb..), hogy ne érje meg már csak poénból is beveregetni, moráljavítás céljából...
Mert a hulla igenis militáris faj. Éplistáját tekitve a játék legmilitárisabb fajának kéne legyen.
Persze azt én se támogatom, hogy legyen durvább mint az ork. Ne legyen, ez természetes. De legalább a "dobogóra" kerüljön fel a legerősebb hadik listáján. 2. vagy 3. helyre. Mivel oda való! Igenis ork2 faj (...nak kéne legyen.)
Last edited by [HTPA]GeeForce; 10-29-2008 at 19:35..
|
The Following 4 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

10-29-2008, 22:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Persze azt én se támogatom, hogy legyen durvább mint az ork. Ne legyen, ez természetes. De legalább a "dobogóra" kerüljön fel a legerősebb hadik listáján. 2. vagy 3. helyre. Mivel oda való! Igenis ork2 faj (...nak kéne legyen.)
|
Hullából könnyű kihozni a maximumot. Ezért nem lehet túl erős! Kevés játéktudás szükséges hozzá, mert szinte semmi trükközési lehetőséget nem ad, semmi stratégiát. Csak mész és ütsz gondolkodás nélkül... Egy kevés játéktudású faj ne legyen megközelítőleg se a legtöbb játéktudást igénylő orkhoz hasonló erejü.
|
The Following 2 Users Say Thank You to tulip For This Useful Post:
|
|

10-29-2008, 22:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Hullából könnyű kihozni a maximumot. Ezért nem lehet túl erős! Kevés játéktudás szükséges hozzá, mert szinte semmi trükközési lehetőséget nem ad, semmi stratégiát. Csak mész és ütsz gondolkodás nélkül... Egy kevés játéktudású faj ne legyen megközelítőleg se a legtöbb játéktudást igénylő orkhoz hasonló erejü.
|
A hullából könnyű kihozni a maximumot... főleg amikor 4 körön belül midenki téged lop, és rajtad tartják 0-n a hírnevüket, tehát ok nélkül is ártózgatnak időnként.
Ezért nem lehet túl erős... ki beszél túlerősítésről?
Kevés játéktudás szükséges hozzá... igen? A hulla kezdő faj? Én máshogy hallottam, évekig azt hallgattam, hogy a hulla nem kezdőknek való faj. Most, hogy erősítést szeretne elérni pár játékos, most HIRTELEN a kezdőknek leginkább javasolt faj lett belőle. (érdekes pálfordulás volt.)
Mész és ütsz gonodolkodás nélkül... és gondolkodás nélkül lepattansz. Meg gondolkodással is.
Ne legyen orkhoz hasonló erejű... valóban ne legyen annyira durva, de egy 100%-osan militáris fajra nézve baromira nevetséges, hogy még egy fél-elffel is össze-vissza verem, ha akarom. Mint már elhangzott, még ha meg is lenne erősítve, akkor se váltaná ki az orkot, sőt, A-ba nem választanák így se, viszont színesedne a játék, mert jelenleg 1-el kevesebb faj van, mint amit választani lehet.
ui: úgy látom most az indok nélküli lehúzás kiszúrása dívik, úgyhogy akkor msot megszórom a bagázst. cask úgy, poénból.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 10-29-2008 at 22:40..
|

10-29-2008, 22:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
na ne hülyéskedjél már!
|
Ha az elfhez hasonlítod az ötletemet, akkor nem fogtál belőle fel semmit.
De úgy látszik, a többi részéből se fogtál fel semmit. Kár hogy nincs kedved gondolkodni és csak úgy osztod az észt.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
|
|
Posting Rules
|