|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Taktikai elemnek tartod, ha ütsz de 0 hekit foglalsz mert az ellenfeled elfokoz?
|
Igen, mert jó buli látni, hogy ha sok egységet halmozok föl, beverhetetlen vagyok.
|
|
2 |
3.64% |
Igen,reális egy stratégiai játékban, hogy az emberek létszáma határozza meg a földfoglalást.
|
|
1 |
1.82% |
Igen, én is ezt csinálom ha megtámadnak.
|
|
0 |
0% |
Igen, mert ha a termelő orimhoz odafokoz egy hadi ország, másképp nem tudom megvédeni magam.
|
|
0 |
0% |
Igen, ha van odafokozás, legyen elfokozás is, ezt tartom igazságosnak.
|
|
27 |
49.09% |
Nem, mert kizárólag a pénztől függ, semmi köze a játékhoz.
|
|
6 |
10.91% |
Nem, mert, ez még a lehetőségét is elveszi, hogy földet foglaljak 1M ponton.
|
|
1 |
1.82% |
Nem, mert értelmetlenné teszi a játékot.
|
|
9 |
16.36% |
Nem mert a stratégiai játékból , kereskedelmi játékot csinál.
|
|
4 |
7.27% |
Nem tudom miről van szó...
|
|
5 |
9.09% |
11-09-2009, 22:22
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
És a gond pont ezzel van, aki itt most ellenez egy olyan evidenciát miszerint egy beütő sereg földet vigyen az csak azért teszi mert félti a seggét.
semmi köze a játék fejlesztéséhez, jobbátételéhez, csak és kizárólag önös érdek vezérli.
|
Egy játékban már az is probléma, ha az aki játszik a saját érdekeit nézi?
Én pl. nem azért játszom, hogy Neked jó legyen, hanem, hogy én jól érezzem magam
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
11-09-2009, 22:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Egy játékban már az is probléma, ha az aki játszik a saját érdekeit nézi?
|
Ez a játékban teljessen rendben van.
De a játék fejlesztésében nem.
|
11-09-2009, 22:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Bár nem tőlem kérdezted, de azért elmondom róla a véleményem:
A konkrét példára csak annyi, hogy nem emléxem olyanra, hogy klánban ha elfokoztál volna akkor nulla hekit vitt volna, a sereg elengedés meg még most is benne van a játékban ha jól látom senkinek semmi baja vele.
De a példa alapvetően lényegtelen, az elv a lényeg, miszerint volt egy olyan gond, hogy az 1fős klánok szétütötték a 10 fős klánokat, természetessen a levlistán is megjelent a probléma, és az ottaniak nem körmük szakadtáig ragaszkodtak hozzá, hanem belátták, hogy ez nem jó így, tehát megalkottak egy olyan szabályt aminek következtében ezt már nem lehet megcsinálni.
És a gond pont ezzel van, aki itt most ellenez egy olyan evidenciát miszerint egy beütő sereg földet vigyen az csak azért teszi mert félti a seggét.
semmi köze a játék fejlesztéséhez, jobbátételéhez, csak és kizárólag önös érdek vezérli.
|
Köszönöm a korrekt választ. Mivel tényleg nem emlékszem azokra az időkre tisztán és világosan, kérdezném, hogy akkor hogy volt szabályozva az elfokozás, miért nem lehetett 0 hekis ütéseket csinálni?
Ha más volt a szabály és az jó volt miért lett megváltoztatva igy hogy most lehet 0-át ütni.
A seregelengedést azért is emlegettem fel (tudom illene vissza olvasni és pontosan idézni) mert valaki itt azzal érvelt hogy a nagy országok azért fokozgatnak el mert van pénzük bőven katonára. A sereg elengedéssel ugyan ez a helyzet, az engdhet el sereget akinek sok pénze van és tud új egységeket vásárolni.
Én úgy gondolom, hogy nem az a gond, hogy valaki ezt ellenzi, miután a megbeszélés nyilt, bármelyik fórumtag ellenezhet vagy támogathat bármit. Én inkább azt látom problémának, hogy kijelented, hogy az ellenzők féltik a seggüket és ezért nem akarnak módosítani. Ilyen kijelentés volt már címezve Remynek és rajta keresztül a klánomnak igy nekem is.
Quote:
Remy, Reaktor, az a baj veletek, hogy titeket egy dolog vezényel: hagyha bárki oda kerülne mellétek és megtámadna, és a matematika szabályai alapján nagyobb a támadó értéke mint a ti védelmetek nektek AKKOR IS KELL A LEHETŐSÉG, HOGY NE ÜSSENEK BEE! mert CSAK.
|
Itt is van erre gondoltam. Ilyen hozzászólásokkal próbálod a "hibát" javítani.
Én egyetértek Monróval a "hibát" javítani kell, de amig nincs javitva addig én is és a klánom is nem "hibának" hanem "taktikai elem" nek nevezzük ezt a lehetőséget.
Téged pedig Wand, megkérlek mély tisztelettel, hogy tartózkodj a fent idézett kijelentésektöl, mert nem fedik a valóságot.
Köszönöm.
Gyulaword (#79796)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|
11-09-2009, 22:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ez a játékban teljessen rendben van.
De a játék fejlesztésében nem.
|
Nem biztos, hogy mindent fejleszteni kell, csak azért, mert pár embernek nem tetszik vmi...
Nekem sem jön be pár dolog, de elfogadom, hogy benne van a játékban
Amit Ati belerak, úgy is jó, mert számomra többet ér ez a játék, annál, hogy csak úgy hátat fordítsak neki...
De ez a játék nem a tied, nem az enyém, a miénk és ha a többség úgy látja, van olyan dolog, amit nem szeretne, akkor legyen már a többség akarata szerint...
Nehéz ezt megérteni? Szerintem nem, max. nehéz elfogadni...
|
11-09-2009, 22:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
persze, minden további nélkül lehet megtudnálak lepni egy éplistával. Alapvetően hadis vagyok.
|
Hex, sokmindent ketsegbe vonhatsz wandnal, a jatektudasat nem kell. Nem tudnal sok ujat mondani neki, hidd el.
11-09-2009, 22:48
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Nem biztos, hogy mindent fejleszteni kell, csak azért, mert pár embernek nem tetszik vmi...
Nekem sem jön be pár dolog, de elfogadom, hogy benne van a játékban
Amit Ati belerak, úgy is jó, mert számomra többet ér ez a játék, annál, hogy csak úgy hátat fordítsak neki...
De ez a játék nem a tied, nem az enyém, a miénk és ha a többség úgy látja, van olyan dolog, amit nem szeretne, akkor legyen már a többség akarata szerint...
Nehéz ezt megérteni? Szerintem nem, max. nehéz elfogadni...
|
Ez a játék csak is Ati-é és vannak olyan dolgok amikben letojhatja hogy a többség mit akar, mert az lesz amit ő akar. Igazából max csak befolyásolni tudjuk a döntését ezzel a fórummal...
11-09-2009, 22:50
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ez a játék csak is Ati-é és vannak olyan dolgok amikben letojhatja hogy a többség mit akar, mert az lesz amit ő akar. Igazából max csak befolyásolni tudjuk a döntését ezzel a fórummal...
|
De azért nélkülünk Ati kukázhatná a szervereket...
|
11-09-2009, 22:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
De azért nélkülünk Ati kukázhatná a szervereket...
|
Volt már jópár népszerütlen döntése, és lám mégis dübörög a játék.
11-09-2009, 22:53
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Volt már jópár népszerütlen döntése, és lám mégis dübörög a játék.
|
Én egyről sem tudok
De mindegy, most nem erről van szó...
|
11-09-2009, 22:56
|
Administrator
|
|
Activity: 6%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Igazából max csak befolyásolni tudjuk a döntését ezzel a fórummal...
|
Például jelen témával meggyőzni arról, hogy ha valami a lefektetett, írott szabályok szerint működik, akkor az hiba.........
Még véletlenül sem arról, hogy ezen a helyzeten változtassunk, neeeem, hanem arról, hogy ha valami pont úgy működik, ahogy kell, akkor az hiba...
Hát hajrá.........
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|