|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-16-2006, 10:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Szecsa,Kisbér mit neveztek kiélezett Fél-elfnek? 800 hekin a 14k toli a 10k vari,és a 6k íj kiélezett? 
|
Nem, az nem az. Az életképtelen 
|

12-16-2006, 10:41
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem, az nem az. Az életképtelen 
|
De miért? Hiszen befér tolival mindenhova 
|

12-16-2006, 10:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
termeszetesen kitartok amellett, hogy 200 hekire, tehat foleg indulasra tobb kell mint 23% kocsma az elfnek. kesobb a hekik novelesevel kevesebb is eleg. az en velemenyem meg az, hogy legalabb dupla ennyi vari kell. es inkabb kisebb katonai ero. arra joval feljebb van nagy szukseg nem az elejen. aztan jatssz ugy ahogy akarsz.
en ugy 33% kocsmat es kb. 25% templomot nyomok indulasra. tanyat is tartanek, de ehezessel, de semmikeppen nem tanyafree-vel. a hadierot veszem a legkisebbre. ezt az aranyt tartom 400-600 hekiig, attol fugg milyen a kornyek. aztan lehet csokkenteni %-osan a kocsmak es a templomok szamat fokozatosan. magasabb hekinel nincs szukseg ennyire.
|
Ez teljesen jó! Piros pont, tényleg!
Régen jártam már 200 hekin, és természetesen csoport függő is, hogy mennyi kiélezett hiéna várja a friss húsokat.
Amennyiben ez így van, természetesen módosítani kell az orid.
Abban ugye megegyeztünk, hogy 25% templom kell durván... Ezzel meg úgyis belátsz minden félelf-hez, magyarul tudni fogod, hogy milyen a környék... És ha látod, hogy sok az a félelf, aki lopni tud, akkor természetesen igazodni kell a környékhez, és nyomni még kocsmát.
De én alapból nem nyomnék annyit, csak ha szükség van rá. Ez persze nem zárja ki az azt, amit mondasz. Sőt! Lehet jobb is, hiszen több zsét tudsz összelopni... Meggyőztél.
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es itt jon a lenyeg.
kisber. ezutan nem fogok valaszolni semmit a hozzaszolasaidra. 1szeruen borzalmas szemelyiseged van. te vagy az 1etlen a dicsoseges a mindentudo, a mindenhato, csak neked lehet igazad. neha jokat mondasz, aztan gyorsan lerombolod. le mernem fogadni, hogy ahol megszolalsz ott konfliktus van. azert remelem el tudod viselni sajat magad. attol, hogy telerakod szmajlival meg nem lesz poenos, csak azt hiszed. aztan irjal am erre is vmit, hogy tied legyen az utolso es mindent megsemmisito szo. szevasz...
|
Köszönöm, köszönöm, hogy kiismertél. Viszont sajnos igen, le kell hurrognom azokat a hozzászólásokat, amik cáfolnak ugyan, de csak a levegőbe beszélnek, nem tudják konkrétan megmagyarázni az elképzeléseket.
Pl amit bemásoltam Neked, az a tökéletes példa, hiszen leírod, hogy több kocsma kell. De azt, hogy miért? Azt hogy miből legyen? Az hogy meddig? Az hogy minek a kárára, azt már nem.
Ezt természetesen a jövőben is le fogom hurrogni.
Míg ha olyan írásokat írsz, mint az előző beírásod, azt csak támogatni tudom, ahogy tettem azt most is!
És ha ismernél, akkor nem mondanál ilyen badarságokat rólam 
|

12-16-2006, 10:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De miért? Hiszen befér tolival mindenhova 
|
Azért Petyak, mert 10k varázslót a 4 szövitag közül legalább 2-3 ártózni tudja.
És lehetséges, hogy lopni tudsz bárkit, de 1 lopás után már egy gyenge szövi is földhöz vág varikkal...
-szerintem-
|

12-16-2006, 10:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Azért Petyak, mert 10k varázslót a 4 szövitag közül legalább 2-3 ártózni tudja.
És lehetséges, hogy lopni tudsz bárkit, de 1 lopás után már egy gyenge szövi is földhöz vág varikkal...
-szerintem-
|
lehet igazad van,és valószínű hogy a egy kis toligyilok,vagy készüli levitele és már használhatatlan is vagyok,főleg az utóbbival.de mire valók az én szövitagjaim? és a kiváló varisunk? és ha esetleg gyorsabb vagyok mikor észreveszem az ártozást és varigyilokba megy át a dolog? Ez így sem okés?
|

12-16-2006, 11:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
lehet igazad van,és valószínű hogy a egy kis toligyilok,vagy készüli levitele és már használhatatlan is vagyok,főleg az utóbbival.de mire valók az én szövitagjaim? és a kiváló varisunk? és ha esetleg gyorsabb vagyok mikor észreveszem az ártozást és varigyilokba megy át a dolog? Ez így sem okés?
|
Hát szerintem nem... Hiszen ha gond lenne mit tudnál csinálni? 1 készültséget elnyomsz, ami ugye kb 12 lopást jelent (hiszen 1 szövifelmérés, meg mondjuk mind a 4-nek az éplistája). Tehát marad a félelfnek a 17-ből 12 ártó akciója. Ezt megteszed... Mondjuk lelopod a tolist, vagy mittomén (óriás varissal sokmindent nem tudsz csinálni 12 akcióból, a hadisoknak túl nagy kárt nem tudsz okozni - persze függ a hekiszámtól, meg a fajtól).
Szóval ott vagy, hogy nincs készültséged, és jön az ellenséges szövi.
Mondjuk az egyik hadi körönként nyom rád 1-2 fedést, amivel Te akkor ki is vagy lőve ugye.
Tehát van az ellenfélnél 2 hadi, 1 vari, 1 toli (persze lehet más felállás, de legyen ilyen most). És az egyik hadi pusztán körönkénti variregenelódásból téged kivon a forgalomból. Szóval 4 vs 3-ra módosul a képlet, ami már magában vesztes pozíció...
Tehát mindenképpen a félelf-nek is kell legalább annyi vari, hogy csak a varis tudja átártózni.
Ez ugye ha egy elf tolis (mondjuk olyan arányú, mint amit leírtam - 20-25% templom) is az ellenfélnél az óriás varisuk mellett, akkor ez igen nagy számú varázslószám a félelfnél.
Ha viszont az elf, és a hadik közé lövöd be a varikat, akkor meg az elf lesz az, aki körönkénti fedéssel kivon a forgalomból, és neki még ott a teljes tolikészültsége. ellentétben a ti oldalatokon, ahol te nem tudsz csökkentei nála készültséget, a hadisok nem tudnak csökkenteni, csak a varis tud csökkenteni (ha tud).
Mind1, 1 szó mint 100, szerintem a félelfnek is kell nem kevés varit tartania, ami ugye azt jelenti, hogy vagy kevesebb a védelme, vagy kevesebb a tolija. És szerintem a félelf-tulaj sem az amúgy is gyengusz védelmén fog spórolni 
Magyarul kevesebb tolit fog tartani, méghozzá kb annyival, amennyivel már nem fog tudni beférni az elf-hez
-szerintem-
|

12-16-2006, 11:44
|
Member
|
|
|
|
ez látod jó érv,az igaz,hogy elfel nem kiélezett fél-elfet kell lopni,de ha kevés a tolija nagyon mást sem tud,mert ugye ott a -20% és ha azt amit irtál kevesebb vari és több tolival?
|

12-16-2006, 11:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ez látod jó érv,az igaz,hogy elfel nem kiélezett fél-elfet kell lopni,de ha kevés a tolija nagyon mást sem tud,mert ugye ott a -20% és ha azt amit irtál kevesebb vari és több tolival?
|
Ezt nem értem. a 20% az mire vonatkozott? Az elfbónuszra, vagy a kevesebb zsákmányra?
Illetve mit írtam kevesebb vari, több tolit?
|

12-16-2006, 11:52
|
Member
|
|
|
|
nem ezt én kérdem. Hogy mi lenne ha kicsit kevesebb vari és több toli lenne?
|

12-16-2006, 11:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nem ezt én kérdem. Hogy mi lenne ha kicsit kevesebb vari és több toli lenne?
|
De miben?
Az elfben, a félelfben? Melyik elfben? Melyik félelfben? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|