|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-25-2006, 09:37
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
figyi bátsi!!ha vipes vagy és a ht egyszerre képzi neked a 10% embert katonának akkor akkora láma vagy hogy inkább csak figyelgess és ne írj be semmit!! 
|
Héj Ne anyázz megkérnélek jó?
Én kultúráltan írtam.
De hogy igazat adjak, tegnap este ütöttem hullát, és tényleg beteg lettem. 
|

11-25-2006, 09:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
vegyél vissza kis barátom, és próbálj meg gondolkodni. ha nem megy akkor meg ne szólj hozzá.
|
Te meg ne írj ilyen hangú üzit, csak mert elötted hasonlót ír, és ezen te felbátorodva, folytatod a sílusát. Szánalom
|

11-25-2006, 09:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Héj Ne anyázz megkérnélek jó?
Én kultúráltan írtam.
De hogy igazat adjak, tegnap este ütöttem hullát, és tényleg beteg lettem. 
|
hol láttál te anyázást??
ez a javaslat nem arról szól hogy hullát ütök és beteg leszek!!ezt mindenki(majdnem) tudja!!ez arról szól,hogy kimegyek egy orira akin még nem is látszik a betegség és megbetegszem tőlle!!
leesett?? 
|

11-25-2006, 09:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Ne kezdjetek már minden hülye ötletet kitalálni csak azért, hogy egy értelmeset cáfoljatok. Valoszinű azért mentek szélsőséges irányba mert nincs értelmes ellenérvetek.
Kubbi igen ki lehet kapcsolni tehát aki sokat hadakozik az ne élvezze egy VIP-es szolgáltatás elönyét csak azért mert ő nem tamagocsizni akar. Egyszer szidjátok, hogy így mindenki tamagocsizni fog (nem értem miért épp erröl az ötletröl juttot eszetekbe ez amikor stratégiai dolgokat is megold a helytartó) érdekes modon épp azok az országokat érinti ez akik nem tamagocsiznak.
Egy tamagocsis orit a járvány igazából nem is veszéjeztet hiszen van 200bányája 50könyvtára 50kovácsmühelye bankjai amik ha leállnak nincs semmi gond kevesebb pénz pár körig. Viszont egy kiélezet orit meg tacsra is vághat HT segitséggel meg pláné.
És légyszi azért mert valaki nem tud az idejéböl csak mondjuk reggel egy fél órát és délután 2-3 órát gép elött ülni ami azért nem is olyan kevés ne akarjátok, hogy ö ne is támadjon mert akkor a saját tamagocsis érveteket cáfoljátok.
Arrakis te meg pláné ne gyere a tamagocsi szóval mert a hozzászólásaidból erös a gyanum, hogy te is közéjük tartozól.
|
Ezel meggyőztél. 
Teljesen igazad van.
Már én se ellenzem.
|

11-25-2006, 09:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
hol láttál te anyázást??
ez a javaslat nem arról szól hogy hullát ütök és beteg leszek!!ezt mindenki(majdnem) tudja!!ez arról szól,hogy kimegyek egy orira akin még nem is látszik a betegség és megbetegszem tőlle!!
leesett?? 
|
Figy. Nem kell magyarázkodni.
Én is tudlak havernak, bácsinak, és öcsinek szólítani, de akár bátcsiinak is  . Ez csak egy szint, hogy ismeretlent nem öcsizek, és hasonlók.
|

11-25-2006, 09:45
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
taszi, lacqa tényleg hanyagoljátok ezeket a hozzászolásokat nem kell személyeskedni mert akkor azok véleményét is lejáratjátok akikkel egyett értettek.
|

11-25-2006, 09:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezt azért elmagyarázhatnád még egyszer, mert szerintem nem így van, bár engem sokmindenről meg lehe győzni. Szal bekapom a betegséget, és úgy alakul a dolog, hogy 12 órával később veszem észre. Elkezdek túlórásan építeni kórházat, ezzel elérem a 21 órát, illetve 21 kört. Arra, ha neked olyan orid van, amelyikből 21 kör tomboló betegség után nem megy el semmi, akkor asszem jobb ha nem osztogatsz oriterveket...
|
Azt ne felejtsd azert, hogy ha 12 oranal eszreveszed, es korhazat epitesz tuloraba, helyrehozod az emberhianyt is (lopsz, fokozol, intezoben pakolaszol, stb...) Igy utana ismet a kovetkezo kb 12-20kor a kritikus amikor tobbet kell benezned, de mar tudod, hogy be kell.
Quote:
taszi, lacqa tényleg hanyagoljátok ezeket a hozzászolásokat nem kell személyeskedni mert akkor azok véleményét is lejáratjátok akikkel egyett értettek.
|
Itt pedig semmi komoly bantast, vagy karonkodast nem lattam. Ne lenyetek ennyire kislanyok, egy kicsit csiposebb beiras utan. Semmi csunya nem volt sehol, anyazas meg vegkepp sehol.

11-25-2006, 10:01
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Azt ne felejtsd azert, hogy ha 12 oranal eszreveszed, es korhazat epitesz tuloraba, helyrehozod az emberhianyt is (lopsz, fokozol, intezoben pakolaszol, stb...) Igy utana ismet a kovetkezo kb 12-20kor a kritikus amikor tobbet kell benezned, de mar tudod, hogy be kell.
Itt pedig semmi komoly bantast, vagy karonkodast nem lattam. Ne lenyetek ennyire kislanyok, egy kicsit csiposebb beiras utan. Semmi csunya nem volt sehol, anyazas meg vegkepp sehol.
|
Remedy mis is tudjuk mit kell csinálni egy járvány esetén például nem engedjük a Ht-t képezni elsö sorban. Minek képezze ki amikor utána vissza kell ugyis fokozni öket.
Én személyeskedésröl beszéltem. Lehet felölem azt is de semmi haszna mert sehova nem vezet és utána mindenki a másik értelmi képeségeit kezdi el firtatni ahelyet, hogy arról szólna a forum amire létre hozták.
|

11-25-2006, 10:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Remedy mis is tudjuk mit kell csinálni egy járvány esetén például nem engedjük a Ht-t képezni elsö sorban. Minek képezze ki amikro utána vissza kell ugyis fokozni öket.
Én személyeskedésröl beszéltem. Lehet felölem azt is de semmi haszna mert sehova nem vezet és utána mindenkia másik értelmi képeségeit kezdi el firtatni ahleyet, hogy arról szólna a forum amire létre hozták.
|
Ha elolvastad volna normalisan, figyelve ra, rajonnel hogy nem az a mondando lenyege, hogy mit kell csinalni, hanem az, hogy a 21 ora az 12 ora. De a kedvedert most leirtam szepen.

11-25-2006, 10:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Te meg ne írj ilyen hangú üzit, csak mert elötted hasonlót ír, és ezen te felbátorodva, folytatod a sílusát. Szánalom
|
a hangnemmel kapcsolatban javaslom hogy olvasd vissza saját üzeneteidet, semmivel nem válaszoltam durvábban mint ahogyan te beszéltél rólam (illetve "rólunk VIP-esekről"...
és engedtessék meg nekem, hogy ha valaki finom stílusban ledegradál, és azt érzékeltetni hogy béna vagyok hiszen azt várom el hogy a helytartó játsszon helyettem, azt felszólítsam arra, hogy gondolkozzon, ugyanis nem erről szólt amit leírtam. nem használtam csúnya szavakat, nem hülyéztelek le, csak arra szólítottalak fel, amit megtettél, és sokadik hasonló tartalmú magyarázatra megértetted (és mellesleg elfogadtad az érveinket).
ebből számomra egyértelmű hogy eddig nem vetted a fáradságot hogy végiggondoljad amit leírtunk, és SZVSZ ez nagyfokú tiszteletlenség a vitapartnereiddel szemben.
részemről lezárva
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|