|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-25-2006, 02:31
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Föntebb írtam, ha kb 8 órára a fertőzés megkapása után, tehát 12 órára az indítástól észreveszi, hogy fertőzött, s épít, akkor nem megy el semmije, ha nem, akkor kezdjenek el elmenni egységek, ez hadijáték, nem máltai szeretetszolgálat:P
(
|
Ezt azért elmagyarázhatnád még egyszer, mert szerintem nem így van, bár engem sokmindenről meg lehe győzni. Szal bekapom a betegséget, és úgy alakul a dolog, hogy 12 órával később veszem észre. Elkezdek túlórásan építeni kórházat, ezzel elérem a 21 órát, illetve 21 kört. Arra, ha neked olyan orid van, amelyikből 21 kör tomboló betegség után nem megy el semmi, akkor asszem jobb ha nem osztogatsz oriterveket...
Mellesleg ütöttem 1310 hekin B-ben hullát gnómmal, 756 emberem hullott első körben. De üthettem volna nem hullát, hanem olyat aki korábban beverte, és nem biztos, hogy a végén jól éreztem volna magam. A betegség járulékos következménye egy csatának. Már rég nem kísérhetnek vissza, már itthon ül a sereg, és csak utána egy órával jössz rá, hogy megbetegedtél...
"Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre."
Ha ezt kiikszeled, ugyanott leszel, mint aki nem fizet érte. És nem leszel "hátrányban" mint a nem VIP-es. ÉS akkro nem képzi a ht-se a katonáid, mint az állat. Hány kis x kellene nektek, erre az 1funkcióra?
Erről ennyit.
Magyarul fizetek egy kényelmi szolgáltatásért, de kikapcsolom, mert hátrányba hoz azokkal szemben akik nem fizetnek. Értem, és tök logikus, élőben is mindig így csinálom...
|

11-25-2006, 06:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Synkel telesen igazad van. Erre akartam ki jukadni fizetek valamiért amit aztán ne használjak mert hátrányba vagyok. MOST EZT ORDÍTVA ÍROM. NEM TUDOK 5 ÓRÁKAT GÉP ELŐTT LENNI NAPI 1-2 ÓRA MAX. CSALÁDOM VAN DOLGOZNOM KELL NEKEM NEM A JÁTÉK AZ ELSŐ HANEM A GYEREKEIM. EZÉRT KELL A HT, NEM HELYETTEM GONDOLKODIK CSAK AZT CSINÁLJA AMIT ÉN IS MEGTENNÉK. Ha meg ne kapcsoljam be akkor minek fizessem. Koránt sem biztos hogy Ati eldobja mert ha amiatt leálithat mindent (minden képzés teki irás stb) mert kifosztottak vagy leloptak és nincs lé, akkor ez ettől lényegesen kisebb dolog amit én szeretnék.
|

11-25-2006, 08:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Synkel telesen igazad van. Erre akartam ki jukadni fizetek valamiért amit aztán ne használjak mert hátrányba vagyok. MOST EZT ORDÍTVA ÍROM. NEM TUDOK 5 ÓRÁKAT GÉP ELŐTT LENNI NAPI 1-2 ÓRA MAX. CSALÁDOM VAN DOLGOZNOM KELL NEKEM NEM A JÁTÉK AZ ELSŐ HANEM A GYEREKEIM. EZÉRT KELL A HT, NEM HELYETTEM GONDOLKODIK CSAK AZT CSINÁLJA AMIT ÉN IS MEGTENNÉK. Ha meg ne kapcsoljam be akkor minek fizessem. Koránt sem biztos hogy Ati eldobja mert ha amiatt leálithat mindent (minden képzés teki irás stb) mert kifosztottak vagy leloptak és nincs lé, akkor ez ettől lényegesen kisebb dolog amit én szeretnék.
|
Laziga, fentebb már kérdeztem, de nem válaszoltál: ha tényleg csak ennyi időd van, miért hadi országod van (ahhoz kell a legtöbb idő), és miért nem a lassú csoportban vagy?
Másrészt ahogy korábban mondták, itt tényleg a vizet prédikál/bort iszik esete forog fent: az beszéljen tamagocsizásról, akinek a ht nem automatikusan rakja fel a varázslatokat, és nem automatikusan írja a tekercseket, hanem ezeket kikapcsolja, és csak az 5 piacralépést használja a vip-ből (a többi dolgot, pl. reklámmentességet nem mondom, mert nem tartozik ide). Akármibe lefogadom, hogy ezek az emberek simán használnák ezt az automatikus képzés-leállítást, ha netán megszületne.
|

11-25-2006, 09:03
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
S ha a pestis elmúlt, akkor automatikusan újra el is kezd képezni?
Vagy újra be kéne állítani, hogy azért hetente egyszer géphez is kelljen ülni ehhez a játékhoz?
Esetlen nem lehetne olyat is, hogy nekem 10 óránként osszon pénzt?
Vagy minden páros órában emeljen 10% adót, minden páratlanban meg csökkentsen ugyanennyit?
Ne a helytartó játszon!
Elvileg kisegítő bónusz lehetőség, nem bébicsősz 
|
Ne kezdjetek már minden hülye ötletet kitalálni csak azért, hogy egy értelmeset cáfoljatok. Valoszinű azért mentek szélsőséges irányba mert nincs értelmes ellenérvetek.
Kubbi igen ki lehet kapcsolni tehát aki sokat hadakozik az ne élvezze egy VIP-es szolgáltatás elönyét csak azért mert ő nem tamagocsizni akar. Egyszer szidjátok, hogy így mindenki tamagocsizni fog (nem értem miért épp erröl az ötletröl juttot eszetekbe ez amikor stratégiai dolgokat is megold a helytartó) érdekes modon épp azok az országokat érinti ez akik nem tamagocsiznak.
Egy tamagocsis orit a járvány igazából nem is veszéjeztet hiszen van 200bányája 50könyvtára 50kovácsmühelye bankjai amik ha leállnak nincs semmi gond kevesebb pénz pár körig. Viszont egy kiélezet orit meg tacsra is vághat HT segitséggel meg pláné.
És légyszi azért mert valaki nem tud az idejéböl csak mondjuk reggel egy fél órát és délután 2-3 órát gép elött ülni ami azért nem is olyan kevés ne akarjátok, hogy ö ne is támadjon mert akkor a saját tamagocsis érveteket cáfoljátok.
Arrakis te meg pláné ne gyere a tamagocsi szóval mert a hozzászólásaidból erös a gyanum, hogy te is közéjük tartozól.
|

11-25-2006, 09:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Laziga, fentebb már kérdeztem, de nem válaszoltál: ha tényleg csak ennyi időd van, miért hadi országod van (ahhoz kell a legtöbb idő), és miért nem a lassú csoportban vagy?
Másrészt ahogy korábban mondták, itt tényleg a vizet prédikál/bort iszik esete forog fent: az beszéljen tamagocsizásról, akinek a ht nem automatikusan rakja fel a varázslatokat, és nem automatikusan írja a tekercseket, hanem ezeket kikapcsolja, és csak az 5 piacralépést használja a vip-ből (a többi dolgot, pl. reklámmentességet nem mondom, mert nem tartozik ide). Akármibe lefogadom, hogy ezek az emberek simán használnák ezt az automatikus képzés-leállítást, ha netán megszületne.
|
Megválaszolom én helyette mert én nekem sincs egy kazal idöm. Pl. azért mert mi sérti a büszkeségem az, hogyha nem éles az orim. Egy stratégiai játék nekem nem a termelgetésröl szól hanem a csatákról. A lassú csoport meg a 3orás köreivel írtó lassú számunkra akiknek azért naponta van 1-2óra játék lehetöségük.
A második bekezdéssel abszolut egyetértek.
|

11-25-2006, 09:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem tudom a VIPesnek miért képezné állandóan a ht a katonát????
Ott van a kis x-etek
Megint beidézzem???
Ha ezt kiikszeled, ugyanott leszel, mint aki nem fizet érte. És nem leszel "hátrányban" mint a nem VIP-es. ÉS akkro nem képzi a ht-se a katonáid, mint az állat. Hány kis x kellene nektek, erre az 1funkcióra?
Erről ennyit.
De Ne izguljatok, Ati nem fogja támogatja a tomagocsi országok gyártását. 
Már egy sereg hasonló cucc ment a levesbe. 
|
figyi bátsi!!ha vipes vagy és a ht egyszerre képzi neked a 10% embert katonának akkor akkora láma vagy hogy inkább csak figyelgess és ne írj be semmit!! 
|

11-25-2006, 09:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Megválaszolom én helyette mert én nekem sincs egy kazal idöm. Pl. azért mert mi sérti a büszkeségem az, hogyha nem éles az orim. Egy stratégiai játék nekem nem a termelgetésröl szól hanem a csatákról. A lassú csoport meg a 3orás köreivel írtó lassú számunkra akiknek azért naponta van 1-2óra játék lehetöségük.
A második bekezdéssel abszolut egyetértek.
|
Azért pl. egy aktív tolvajt nem neveznék termelgetős országank, viszont ha elhasználja a készültségét reggel, délutánig "töltődik", közben meg foglalkozhat a valósággal a játékos. Semmiképpen nem kell órákig figyelnie az eseményeket egy-egy akció közben/után. És egy tolvaj is lehet kiélezett. Ja, és betegséget sem hoz haza
Szóval az aktív hadis és a tamagocsi között azért még akad átmenet 
|

11-25-2006, 09:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem tudom a VIPesnek miért képezné állandóan a ht a katonát????
Ott van a kis x-etek
Megint beidézzem???
Erről ennyit.
De Ne izguljatok, Ati nem fogja támogatja a tomagocsi országok gyártását. 
Már egy sereg hasonló cucc ment a levesbe. 
|
vegyél vissza kis barátom, és próbálj meg gondolkodni. ha nem megy akkor meg ne szólj hozzá.
|

11-25-2006, 09:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Azért pl. egy aktív tolvajt nem neveznék termelgetős országank, viszont ha elhasználja a készültségét reggel, délutánig "töltődik", közben meg foglalkozhat a valósággal a játékos. Semmiképpen nem kell órákig figyelnie az eseményeket egy-egy akció közben/után. És egy tolvaj is lehet kiélezett. Ja, és betegséget sem hoz haza
Szóval az aktív hadis és a tamagocsi között azért még akad átmenet 
|
Ez igaz de felsöbb szinteken már nem sok tolvaj van tehát amit mondasz az csak lentebbi szinteken állja meg a helyét.
Ha valakinek nincs ideje akkor ne legyen hadis ezt se tartóm túl igazságosnak.
Amugy meg egy tolvaj is támadhat egy épp kitámadó orit és ugyan úgy járhat mint a hadis ha ki van élezve.
Melesleg az ötlet nem vesz el semit senkitöl a hiánya viszont a vipes hadikat elég komolyan megszivathatja.
Igazából nem értem, hogy egy ilyen kis változtaás miért vált ekkora ellenreakciót ki egyesekböl. (ezt most nem rád értem laci mert te még ész érvekkel jösz.)
Last edited by McLoad; 11-25-2006 at 09:36..
|

11-25-2006, 09:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Nagyon sokszor voltam toli és rengetegen utálták is az orim. és tetszik ez a hadi dolog jó tudom ehez sokkal többet kellene lennem de az nem mindig megy, még hétvégén csak csak de hétköznap sajna nem megy. De én se értem ezeket a nagy ellenkezéseket. Bár Az nagyom tetszik hogy vannak jó néhányan akik bemerik vallani hogy meg vátozott a véleményük minden tiszteletem az övék és nem azért mert a javaslat mellet voksolnak hanem a nyitott gondolkodásért meg a nyilt öszinteségükért.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|