Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-22-2007, 08:01
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
suti, viszont nincs mindenkinek allando 4-5-6 kek szamos 4 fobol allo szovije, akik minden korben tavoloznak, akit alig mernek megtamadni...

nekik biztosan eleg. ugye, suti?
es mi a helyzet azzal, aki vegig mf-kent szeretne teljesiteni az egesz jatekot 5-1 csoportig, a jo szovik eloszeretettel csapkodjak oket le hekire. neki mennyi penz kell? ugyanannyi?

akkor off. mert gondolom nem ide tartozik.
mfként szerintem lehetetlen egy jo szovit szetszedni.. mondhat barki amit akar, nem talalkoztam meg oylannal aki mf kent egy jo szovit leszedne.. az mf ek feljebb allando celpontjaik a szoviknek. a lépési hatar felé menve 5 oson 600 heki korul. feljebb meg szinten a hatar korul a szovik beallnak es levadasszak az mf eket.. nem kockaztatnak egy szovihaborut.... tehat teljes mertekben igazad van.. hogy az mf gyengebb mint a szovi.. viszont ha 5szor annyi penzed lenne se tudnal mit kezedeni a jo szovivel szerintem..

magamat egy atlagos jatekosnak tartom.. off
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-22-2007, 08:05
Member

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Gyújtogatás maradna szerintem is, de én a termelést is csökkenteném valahogy. Lehet, hogy akkor nem ezzel kellene, hanem már a korábban leírt módon, hogy 2k kör felett a termelés exponenciálisan csökkenne 7k körig. Legyen játék, és ne érje meg lufioriknak termelni a top-topban. Ha nem termel, vagy lép, vagy törli magát. Ha meg elszabizik, előbb-utóbb leesik onnan.
persze.. ez így korrekt.. hiszen ugyis csak termel feltolti az atmeno orikat aztan termel tovabb.. azonban azert szeretnem hogy az A ba is kiterjedjen mindez hogy ott is menjenek a kemenyebb harcok.. és ne csak a pénzről szoljon..

szeretném, ha végre nem csak oylan éplistákat látnék hogy minimum 50 százalék barakk

hanem lenne az orikba könyvtar.. meg banya vagy kovacs. pl a paicot ezer éve nem láttam az orikba..
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 09:33
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Én legfontosabbnak a minimum föld bevezetését tartom. Nem tetszik a csúcson termelés, de pláne nem tetszik a földleadás. A földleadást pedig leghatékonyabban a minimum föld bevezetése akadályozza.

Egyetértek Serggel abban, hogy szabi alatt csak azoknak csökkenjen a földje, akik teljesítették a fellépés feltételeit.

Nekem a maximum föld bevezetése nem tetszik. Elég nehezítés lenne a gyújtogatás és/vagy a termelés csökkenése.

Támogatom, hogy 2000 top kör után erőteljesen nehezedjenek a feltételek, a mértékek meghatározására nincs javaslatom.

Az 1A-ra ezeket a nehezítéseket nem terjeszteném ki. Ott más a játék célja, nem kéne fordulásra kényszeríteni a topot.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 10:05
Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Én legfontosabbnak a minimum föld bevezetését tartom. Nem tetszik a csúcson termelés, de pláne nem tetszik a földleadás. A földleadást pedig leghatékonyabban a minimum föld bevezetése akadályozza.

Egyetértek Serggel abban, hogy szabi alatt csak azoknak csökkenjen a földje, akik teljesítették a fellépés feltételeit.

Nekem a maximum föld bevezetése nem tetszik. Elég nehezítés lenne a gyújtogatás és/vagy a termelés csökkenése.

Támogatom, hogy 2000 top kör után erőteljesen nehezedjenek a feltételek, a mértékek meghatározására nincs javaslatom.

Az 1A-ra ezeket a nehezítéseket nem terjeszteném ki. Ott más a játék célja, nem kéne fordulásra kényszeríteni a topot.

a minimum föld maximum fölé emelésével érdekes dolgokat kapnánk, ahogy azt már Ati írta régebben.. és nagyon sok földleadás fent megy.. jóval a fellépési határ felett..

a gyujtogatas onmagaban megoldas lenne a lepes kenyszeritesre.. ( mértékére javaslatom van még mindig : az ösz terület 1 % a .. )

az A ra nem terjed ki a javaslat es nem fordulnak le akkor nem lehet utolerni majd a nagy orikat.. eddig azert vettek fel a versenyt a nagy A-s orikkal a kisebbek es jo reszt azert mentek fel mellejuk.. mert lentebb megtermeltek megtermeltettek.. azonban ha csak a 2-4 szintet szoritjuk vissza, akkor a nagy A-s orik utolerhetetlenek lesznek.. ugy gondolom, kérlek ebbe cáfoljatok meg ha nincs igazam..
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 10:13
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Én még mindig nem támogatom azt, hogy ha felmegyek a top tetejére, akkor a saját országom verjen agyon.... Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy oda menyjen. Miért kéne megbüntetni mindenkit, aki ott akar lenni?

Mi van akkor, ha én ott vagyok 2/B-ben, és nincs kedvem A-ba menni, mert mondjuk nem akarok ott játszani? Akkor maga a játékprogram rákényszerít. lehet, hgoy bele kényszerülök egy olyan szintlépésbe, ami borzalmas hátrányokkal járna számomra. És a következő csoportban meg tönkrevernek.

Szóval itt a játékszabadság, és a szabályos és élvezetes játékhoz való jogom csorbul. Mert ha én jól érzem amgam a 2/B-ben, akkor hadd ne kelljen már szintet lépnem csak azért, hogy ne égjen tönkre az orim... És ha én meg tudtam csinálni, hogy a top tetejére megyek, akkor más is meg kell hogy tudja csinálni....

VAgy ha már mindenképpen muszáj ilyesmit bevezetni (akkor sem támogatom!!!) akkor ne 2k top kör legyen, hanem mittuomén... 8k...

És ha az A kimarad belőle, akkor maradjon ki belőle az anarch is. És ha mindenhova be lesz ez vezetve, akkor az A-ba is legyen.

Mert mi a különbség aközött, hogy én B-be ásom be magam a top tetejére, valaki meg A-ban? Miért kéne különbséget tenni? Mert aki A-ban évek óta be van oda ágyazódva, azt mennyivel könnyebb kiszedni onnan, mint bármelyik másik csoportban?

Szóval ezt most már nagyon nem támogatom. Mert ha én föllépek A-ban, az lesz az első, hgoy darabokra tépnek, és közel se tudok jutni a TOP-hoz sem, nemámhogy a top tetejéhez... Mert ugye a top tetejének annyi pénze, tartaléka meg mittudomén mije van, hogy a pofámba röhög, ha nekikmegyek, mert én is oda akarok menni a top tetejére...

Tehát ha én el vagyok lehetetlenítve, hgoy az A-ban felmenyjek az első 20 helyezett közé, akkor legyenek ők is megbüntetve. Vagy ne legyen senki. Nekem nem tetszik hogy az alsó 4 szint agyon lesz sújtva valami brutális szankcióval.

Megjegyzem 2000 kör nem valami sok... Az 83 nap (normál sebességgel).. még 3 hónap sincs... Szóval aki bemegy a TOP-ba, és ott akar játszani 3 hónapot, azt már ledaráljuk.

Miközben bizonyos csoportok tetején lehet ücsörögni akár 3 évet is.

Itt valami nagyon nem okés.... (Vagy én nem értek tisztán valamit...)
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 10:40
Member

Default elözőre reagálás

sorry nem fogalmaztam tisztán az utolso mondataimmal.. azt akartam mondani hogy, ha az A ra nem terjedne ki akkor el huznának nagyon és ezért tartom fontosnak, hogy ott is keruljon bevezetesre ez a szabály..

mint ahogy a tobbiben is.. nos sok mindent lattam ebben a jatekban.. igaz nem eleget.. de az hogy valaki valahol van nem azt jelenti hogy azert van mert megérdemli vagy mert jol jatszott es kiharcolta.. Én úgy emlékszem, hogy régebben voltunk a szövimmel topban tehát első pár helyen.. talán pont a b ben.. és nemültünk rajta sokáig letelt nekik a 2000 kör nekem az 1000 az A ban és fordultunk tovabb..B ben toponulni csak azertmert nem akarsz a ba menni? akkor fordulj le 5 os csopiba..

szerintem is mindenhol kell bevezetni...
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 10:42
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
a minimum föld maximum fölé emelésével érdekes dolgokat kapnánk, ahogy azt már Ati írta régebben.. és nagyon sok földleadás fent megy.. jóval a fellépési határ felett..
...
milyen érdekes dolgokat kapnánk?
szerintem még mindig ez az egyik legjobb javaslat - annyit talán még hozzátennék, hogy a szabizás miatti földvesztés az vonódjon le a maximum földből is -> ezt úgy sem földleadás miatt vesztené el
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 10:43
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Ezt az As dolgot surgosen felejtsetek el, mert irtozatosan nagy butasag. Ott eddig sem volt gyujtogatas, es ezutan sem lesz. Effektive ra akarnatok kenyszeriteni az embereket, hogy forduljanak onnan? Menjetek mar, hiszen epp az a jatek celja, hogy oda feljuss, es minel nagyobb legyen az orid. ha valaki ezt probalja elerni, ra akarjatok kenyszeriteni, hogy forduljon le? Ugyan mar....
Ilyen alapon a B-bol valo fordulast is el lehet torolni, hiszen ugyis "kotelezo" lenne A-bol fordulni. Ez nonszensz, es nem is ertem, hogy fordult meg ilyen a fejetekben... Aki ezt mondja, szerintem azt se tudja mi az az 1/A....

Sutike neked kis 6ossal plane nem kellene ilyen irto nagy butasagokat beszelned... :P
Old 08-22-2007, 10:45
Alba Alba is offline
Member

A játék célja hogy az A csoport lejobbja legyél, nem az hoyg egy 5 ös csoport tetején ücsörögve passzolgasd a cimibknek a lovét.

A termelés romlása nem jó szerintem. Mert akkor jön az hogy kevesebb katit tudja képezni vagy kevesebbet tekercset írni vagy a pénzed nem kamatozik már annyira? Kicsit kivitelezhetetlen szerintem.

A minimum heki belátom a földleadások miatt fontos.De én azért mondtam hoyg ne mszükséges mert az erősdő gyujtogatás nem tezsi maugysem lehetővé hogy a topba dekkoljon valaki sokáig. Mondjuk egy topban eltöltött 200 kör alatt nem lehet azert sok lovét összeszedni azt be kell látni. És nem arra gondolok hogy 5ös csoportba 4000 hekin.
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 10:46
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
milyen érdekes dolgokat kapnánk?
szerintem még mindig ez az egyik legjobb javaslat - annyit talán még hozzátennék, hogy a szabizás miatti földvesztés az vonódjon le a maximum földből is -> ezt úgy sem földleadás miatt vesztené el
beszéljünk 5 ös csopirol ok? 600 heki a max fold amit vihetsz mennyi lenne a minimum föld? hol huzod meg a hatart hogy minimum föld?500? csak mert foldleadasok mondjuk mennek pl ugy hogy az 1000 hekis ori lead kb 300- 400 hekit.. mert 600 on akar lépni.. csak a 600 felettieket adjak altalaba.

de ha azt mondod legyen a minimum fold 800 heki.. akkor meg hogy fog fellépni az ember mikor csak 600 al léphet?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules