|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-22-2007, 09:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én legfontosabbnak a minimum föld bevezetését tartom. Nem tetszik a csúcson termelés, de pláne nem tetszik a földleadás. A földleadást pedig leghatékonyabban a minimum föld bevezetése akadályozza.
Egyetértek Serggel abban, hogy szabi alatt csak azoknak csökkenjen a földje, akik teljesítették a fellépés feltételeit.
Nekem a maximum föld bevezetése nem tetszik. Elég nehezítés lenne a gyújtogatás és/vagy a termelés csökkenése.
Támogatom, hogy 2000 top kör után erőteljesen nehezedjenek a feltételek, a mértékek meghatározására nincs javaslatom.
Az 1A-ra ezeket a nehezítéseket nem terjeszteném ki. Ott más a játék célja, nem kéne fordulásra kényszeríteni a topot.
Egér a sajton... (#3744)
|

08-22-2007, 10:05
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én legfontosabbnak a minimum föld bevezetését tartom. Nem tetszik a csúcson termelés, de pláne nem tetszik a földleadás. A földleadást pedig leghatékonyabban a minimum föld bevezetése akadályozza.
Egyetértek Serggel abban, hogy szabi alatt csak azoknak csökkenjen a földje, akik teljesítették a fellépés feltételeit.
Nekem a maximum föld bevezetése nem tetszik. Elég nehezítés lenne a gyújtogatás és/vagy a termelés csökkenése.
Támogatom, hogy 2000 top kör után erőteljesen nehezedjenek a feltételek, a mértékek meghatározására nincs javaslatom.
Az 1A-ra ezeket a nehezítéseket nem terjeszteném ki. Ott más a játék célja, nem kéne fordulásra kényszeríteni a topot.
|
a minimum föld maximum fölé emelésével érdekes dolgokat kapnánk, ahogy azt már Ati írta régebben.. és nagyon sok földleadás fent megy.. jóval a fellépési határ felett..
a gyujtogatas onmagaban megoldas lenne a lepes kenyszeritesre.. ( mértékére javaslatom van még mindig  : az ösz terület 1 % a .. )
az A ra nem terjed ki a javaslat es nem fordulnak le akkor nem lehet utolerni majd a nagy orikat.. eddig azert vettek fel a versenyt a nagy A-s orikkal a kisebbek es jo reszt azert mentek fel mellejuk.. mert lentebb megtermeltek megtermeltettek.. azonban ha csak a 2-4 szintet szoritjuk vissza, akkor a nagy A-s orik utolerhetetlenek lesznek.. ugy gondolom, kérlek ebbe cáfoljatok meg ha nincs igazam..
|

08-22-2007, 10:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
a minimum föld maximum fölé emelésével érdekes dolgokat kapnánk, ahogy azt már Ati írta régebben.. és nagyon sok földleadás fent megy.. jóval a fellépési határ felett..
...
|
milyen érdekes dolgokat kapnánk? 
szerintem még mindig ez az egyik legjobb javaslat - annyit talán még hozzátennék, hogy a szabizás miatti földvesztés az vonódjon le a maximum földből is -> ezt úgy sem földleadás miatt vesztené el 
|

08-22-2007, 10:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
milyen érdekes dolgokat kapnánk? 
szerintem még mindig ez az egyik legjobb javaslat - annyit talán még hozzátennék, hogy a szabizás miatti földvesztés az vonódjon le a maximum földből is -> ezt úgy sem földleadás miatt vesztené el 
|
beszéljünk 5 ös csopirol ok? 600 heki a max fold amit vihetsz mennyi lenne a minimum föld? hol huzod meg a hatart hogy minimum föld?500? csak mert foldleadasok mondjuk mennek pl ugy hogy az 1000 hekis ori lead kb 300- 400 hekit.. mert 600 on akar lépni.. csak a 600 felettieket adjak altalaba.
de ha azt mondod legyen a minimum fold 800 heki.. akkor meg hogy fog fellépni az ember mikor csak 600 al léphet? 
|

08-22-2007, 10:50
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
beszéljünk 5 ös csopirol ok? 600 heki a max fold amit vihetsz mennyi lenne a minimum föld? hol huzod meg a hatart hogy minimum föld?500? csak mert foldleadasok mondjuk mennek pl ugy hogy az 1000 hekis ori lead kb 300- 400 hekit.. mert 600 on akar lépni.. csak a 600 felettieket adjak altalaba.
de ha azt mondod legyen a minimum fold 800 heki.. akkor meg hogy fog fellépni az ember mikor csak 600 al léphet? 
|
a minimum föld teljesen egyén idolog, mindenkinek a valaha elért(azon a szinten) legnagyobb földterületének 80%(asszem)
ez a súgóban is benne van valahol(asszem szintlépés)
|

08-22-2007, 10:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
a minimum föld teljesen egyén idolog, mindenkinek a valaha elért(azon a szinten) legnagyobb földterületének 80%(asszem)
ez a súgóban is benne van valahol(asszem szintlépés)
|
sory. .. szoval 20 szazlekot meg igy is le lehet adni.. igaz jobb mint a semmi.. de az 1000 hekirol leadhatnak 200 at.. buntetlenul?
|

08-22-2007, 10:53
|
Member
|
|
|
|
Remy.. igen az a cél, de miota ugyanazok az orik a legnagyobbak? de akkor láss be egyet kérlek az 1 millás értékű A. s orik olyan elönybe vannak ami ellen ha tör valaki akkor csak ugy tud, hogy a lenti szintek termeloi finanszirozzak.. igazabol Nekem nincs gondom az A val soha nem volt mindig amilyen gyorsan tudtam léptem onnan, mert embertelen mikor 24 ora alatt alszol 5 szor 50 percet.. na jo suli idobe 7 szer 50 perc.. regen szerettem ejszakazni is.. de mára már kiégtem
na szoval ha az A ba nem lenne bevezetni elkezdenek lazadni a lenti termelok, hogy miertc sak rajuk vonatkozik, mert ti megtermelitek magatoknak fent amit meg kell termelni.. nem?
u.i.: a legjobb az arena.. 
|

08-22-2007, 11:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
na szoval ha az A ba nem lenne bevezetni elkezdenek lazadni a lenti termelok, hogy miertc sak rajuk vonatkozik, mert ti megtermelitek magatoknak fent amit meg kell termelni.. nem?
|
Nem. Gondolj bele, 1/A-ban klanban is lehet utni. Valamit barmikor odaerhet egy orszag melled. Nem csinalhatsz 60%os bankos orszagokat, mint lennt. Az az egy Pannonfolde kivetel van szerintem perpillanat 1/Aban, az osszes tobbi klan/orszag elerheto... Es ezert nem lehet ott eletkeptelen termeloket letrehozni, mint mashol...

08-22-2007, 11:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem. Gondolj bele, 1/A-ban klanban is lehet utni. Valamit barmikor odaerhet egy orszag melled. Nem csinalhatsz 60%os bankos orszagokat, mint lennt. Az az egy Pannonfolde kivetel van szerintem perpillanat 1/Aban, az osszes tobbi klan/orszag elerheto... Es ezert nem lehet ott eletkeptelen termeloket letrehozni, mint mashol...
|
nem viszont csinalhatok 70 % os barakkos orszagot amit eltart valaki..
ez kb olyan mint a véres gyémánt.. csak itt az a lényeg milyen pénzből szerzik a haboruhoz szukseges fedezetet..
|

08-22-2007, 11:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
tegyük fel, fölmegy 1000 hektárra, akkor a minimum föld 850 lesz
beverik párszor, visszaesik mondjuk 800 hektárra, ergó a fellépéshez szükséges minimális föld alá
ilyenkor visszafedezi, vagy üti magát 850-re, lebont 600 avagy 599 hektárra és rábök a fellépés gombra 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|