|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi a véleményed a játékbeli(!!!) adóról?
|
Változtatni kellene rajta.
|

|
28 |
43.75% |
Jó ez így.
|

|
21 |
32.81% |
Nekem midegy.
|

|
11 |
17.19% |
Nem is kéne adó! (Tehát változtatni kéne rajta...)
|

|
4 |
6.25% |

01-22-2007, 18:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A bankosok hoznak annyi pénzt a csoportokba, hogy a nem kevés pénzfelhordásból eredő hiányt pótolják. Nem kellene még egy hasonló pénzbevételi forrást teremteni. És mint már említettem, ha nem szeretnétek drasztikusan változtatni, akkor felesleges itt görcsölni.

01-22-2007, 18:36
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A bankosok hoznak annyi pénzt a csoportokba, hogy a nem kevés pénzfelhordásból eredő hiányt pótolják. Nem kellene még egy hasonló pénzbevételi forrást teremteni. És mint már említettem, ha nem szeretnétek drasztikusan változtatni, akkor felesleges itt görcsölni.
|
Én nem szeretnék drasztikusan változtatni de nagyon tetszik ez a topic. 
|

01-22-2007, 21:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Nem tudom mi az oka de a hódító gazdasága úgy működik jól hogy viszonylag minimális arany kerül be a játékba. Így momst a játék (szerintem) egyensúlyban van. Most gondold el mi történne ezzel az egyensúlyba ha minden ori (nem termeléssel mert az nem hoz be egy kanyi aranyat se) csak úgy napi 4 milkát termelne adóból. Egy nagy csopiba (1000 fő) az napi 4 mrd. Amíg sztem 10-20 milkánál több nem nagyon kerül be a játékba naponta. Felborulna az egész.
|
Szerintem nem kéne akkora adó, hogy 4M es összegek jöhessenek be naponta. Én már egy akkora összeggel is kiegyeznék, ami kis pluszt hozna a gazdasági tekercsek kopásán felül. Tudom ez csoportföggő is.
Meg a változtatás is lehetne olyan, hogy nem egyszerre csak megemelni az egészet, hanem szépen lassan. Aztán meg ha úgy néz ki, hogy kezd elszállni a dolog, akkor szépen lassan vissza... 
|

01-22-2007, 21:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Meteo
Szerintem nem kéne akkora adó, hogy 4M es összegek jöhessenek be naponta. Én már egy akkora összeggel is kiegyeznék, ami kis pluszt hozna a gazdasági tekercsek kopásán felül. Tudom ez csoportföggő is.
Meg a változtatás is lehetne olyan, hogy nem egyszerre csak megemelni az egészet, hanem szépen lassan. Aztán meg ha úgy néz ki, hogy kezd elszállni a dolog, akkor szépen lassan vissza... 
|
Bontsd le az épületekeidet legyen mindből ház, piac, meg tanya lessz egy csomó embered szerezz be előtte 1 mrd tartalékot amit szétoszthatsz állítsd az adót 100% ra és máris jön az adó. 
|

01-22-2007, 22:15
|
Member
|
|
|
|
Tudod mért írtam Meteo? Megmondom: százezrekről vitatkoztok...pff... aprópénz, 20milla alatt egy darab lovasomat se futtatnám meg 
Steve`sfield (#324643)
|

01-22-2007, 22:36
|
Member
|
|
|
|
Nah szavaztam én is 
Meg is mondom miért arra amire. Ez ügyben jelentős változást aligha lehetne hozni. Az adó jól van úgy, ahogy van.
Ahhoz, hopgy jelentősen növekedjen az ország bevétele brutális változtatásokra lenne szükség. Sztem nincs értelme. Ha növekedne a pénz a Hódítóban valószínüleg csökkennének a piaci árak és ott lennénk, hogy sehol.
Nem tartom szükségesnek.
|

01-23-2007, 14:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én is szavaztam 
És mert szerintem ez nem gazdasági játék 
Lehet belevinni egy kis gazdasági érzést, arra ott a piac  De a hitelintézetet hagyjuk ki szerintem 

01-23-2007, 23:09
|
Member
|
|
|
|
még az elején mikor felsoroltátok a bevételi forrásokat, kihagytad a legjelentösebbet, az ujrázásbol adodot.
ha minden szinten kihasználod a lehetöséget, a kettesröl fellépve már 16*pénz lehet nálad, még ha nem is készpénz a egész
|

01-23-2007, 23:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
még az elején mikor felsoroltátok a bevételi forrásokat, kihagytad a legjelentösebbet, az ujrázásbol adodot.
ha minden szinten kihasználod a lehetöséget, a kettesröl fellépve már 16*pénz lehet nálad, még ha nem is készpénz a egész
|
Sztem ez öszességében elhanyagolható. Annyira sokan sztem nem élnek ezzel a lehetőséggel.
|

01-23-2007, 23:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Sztem ez öszességében elhanyagolható. Annyira sokan sztem nem élnek ezzel a lehetőséggel.
|
Igen rosszul hiszed 
Komolyan nem értem hogy minek ír valaki olyan témához, amihez lövése sincs. 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|