Quote:
Originally Posted by Meteo
Na ez az, amit lehet hogy jó lenne megváltoztatni. Hogy ne csak arra legyen jó, hogy nem jó semmire.
Nemrég pénzszűkében voltam, gondoltam kicsit megemelem az adót. Aztán néztem mikor kiderült, hogy még a zsold fedezésére sem elég, nemhogy bevételem legyen belőle...
|
Megértetted egyáltalán amit írtam?
Quote:
Originally Posted by Synkel
Jó neked, nekem 70%-ra is fel kellett vinnem, mikor tévedésből elkaravánoztam rövid időn belül másodszor is minden pénzemet. Az elsőnél elhasználtam a segélykeretet, a másodiknál bevállaltam a morálzuhanást, mert azt némi pénzzel visszahozom, de ha a katmorál megindul két nyíllal lefele az csúnya véget sejtet egy hadisnak... Mellesleg bárkinek.
Szerintem az adó jó így ahogy van. Igazán komoly szerepe a régi típusú párbajokon van, de ha megemelnénk a hozamát, akkor annak a párbajfajtának is lőttek.
|
Igen, és nem csak annak a fajta párbajnak lenne vége, hanem az említett ügyeskedésnek is: nehogy elfogyjon az országból a pénz, mert komoly bajod lehet.
Van éppen elég bevételi forrás, az adó elsősorban egy ország egyensúlyában játszik szerepet, mely egyensúly jelenleg szerintem jól működik.