Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-15-2006, 22:26
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

kedves kisber. amit pontokba szedtel en ugyanerrol papoltam 200 hekinel, az az az ucso verziot, ahova se varis se tolis nem fer be. csak a sereg. lehurrogsz, aztan leirod kesobb ugyanazt amit en javasoltam. 200 hekinel ajanlottal egy szepen leartozhato, felelfek altal lelophato - amugy eros -, elf orit. nos ugyanezen okobol irtam le, hogy nem eleg az a % ott...
Sponsored Links
Old 12-15-2006, 22:37
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
kedves kisber. amit pontokba szedtel en ugyanerrol papoltam 200 hekinel, az az az ucso verziot, ahova se varis se tolis nem fer be. csak a sereg. lehurrogsz, aztan leirod kesobb ugyanazt amit en javasoltam. 200 hekinel ajanlottal egy szepen leartozhato, felelfek altal lelophato - amugy eros -, elf orit. nos ugyanezen okobol irtam le, hogy nem eleg az a % ott...
Mindjárt megnézem mit írtál, de én már az elején is ezt mondtam, ezeket az arányokat...

Nah, megnéztem az egyetlen ehhez kapcsolódó beírásod a topicban:

"a 23% kocsma nekem keveske. siman vannak tanyafree felelfek, akiknek 200 hekin van 3800-4000 tolijuk es akkor az elfnek meg legyen 2392. ezek a felelfek nem a benakat fosztogatjak hanem az erosebb 200 hekiseket. en ha elffel vagyok, siman tobbet nyomok mint 46 kocsma az tuti, kulonben 1 het gyujtomunka 1 kor alatt szevasz. sztem pont az elejen kell irgalmatlan sok toli az elfnek. ha mf akkor meg foleg.
inkabb hadilag legyen gyengebb 200 hekinel. ugyse az elf ellen mennek 200-nal, hanem a lamak ellen."

Keresem a beírásom amiben ugyanezt leírom, de nem találom... Segítesz?
De még csak kbra sem írtam ilyent sehol... Szerintem...

Ha esetleg arra gondolsz, hogy a pontokba szedésnél azt írtam, hogy olyan kell, ami se nem beártózható se nem lopható, és mégis lehurrogtam a "javaslatos" - ami ugye csak abból állt, hogy többet nyomsz, de már azt, hogy mennyivel azt nem írtad... ugye...

De valóban, ha tele van a környék 35-36% kocsmával rendelkező fél-elffel, akkor ott lehet neked bármilyen orid. Azok lelopnak Még 30% kocsmával is lelopnak... De még több tolit ha tartasz, akkor is...
Az a 4k félelf tolvaj igen élezett tolvaj ám

Ha tényleg ilyenekkel van tele (nem tudom, lehet igazad van, régen voltam 5-ben), akkor fedezz 50 hekit, és máris nem lopnak le ezek a "kezdőket zúzzuk szét" csávók

Last edited by Kisbér; 12-15-2006 at 22:50..
Old 12-15-2006, 22:44
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 96%

és csak annyit szólok hozzá h nem olyan kevés 800 heki körül a 11-12 k toli félelfben
más h gyorsan csökkenthető ez a szám
Old 12-15-2006, 22:54
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by dreaman68 View Post
és csak annyit szólok hozzá h nem olyan kevés 800 heki körül a 11-12 k toli félelfben
más h gyorsan csökkenthető ez a szám
Persze.. Ezeket már előre kinézed magadnak, és ahogy írtad, csökkented a számukat...
Valamint nézegeted folyton a varik éplistáját is... Ha van olyan varis, aki veszélyes lehet rád, akkor azt vagy lezúzatod a hadisokkal, vagy eléred, hogy ne bántson
Erre megint vannak diplomáciai módok
Old 12-15-2006, 22:56
Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Persze.. Ezeket már előre kinézed magadnak, és ahogy írtad, csökkented a számukat...
Valamint nézegeted folyton a varik éplistáját is... Ha van olyan varis, aki veszélyes lehet rád, akkor azt vagy lezúzatod a hadisokkal, vagy eléred, hogy ne bántson
Erre megint vannak diplomáciai módok
pontosan de ha nem diplomázol kell egy jó szövi is
vagy ha ő nem akar és cserébe agyonvered...
Old 12-15-2006, 23:01
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by dreaman68 View Post
pontosan de ha nem diplomázol kell egy jó szövi is
vagy ha ő nem akar és cserébe agyonvered...
Jahm, de általában szövit játszom... Ezen pl még nem is gondolkoztam, hogy egy szövis elf, meg egy mf elf között tennék-e szerkezetbeli különbséget...
Hmm...
Valószínűleg valóban, gyengébb lenne katonailag... (ami persze nem igaz, hiszen +40%)
De tolikat szerintem nem tolnék sokkal többet, hiszen 10%-ot kap az mf...
Inkább lennék erősebb variban...
Old 12-15-2006, 23:08
Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Jahm, de általában szövit játszom... Ezen pl még nem is gondolkoztam, hogy egy szövis elf, meg egy mf elf között tennék-e szerkezetbeli különbséget...
Hmm...
Valószínűleg valóban, gyengébb lenne katonailag... (ami persze nem igaz, hiszen +40%)
De tolikat szerintem nem tolnék sokkal többet, hiszen 10%-ot kap az mf...
Inkább lennék erősebb variban...
sztem én meg pont h toliban spékelném az mf elfet
Old 12-16-2006, 01:38
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

termeszetesen kitartok amellett, hogy 200 hekire, tehat foleg indulasra tobb kell mint 23% kocsma az elfnek. kesobb a hekik novelesevel kevesebb is eleg. az en velemenyem meg az, hogy legalabb dupla ennyi vari kell. es inkabb kisebb katonai ero. arra joval feljebb van nagy szukseg nem az elejen. aztan jatssz ugy ahogy akarsz.
en ugy 33% kocsmat es kb. 25% templomot nyomok indulasra. tanyat is tartanek, de ehezessel, de semmikeppen nem tanyafree-vel. a hadierot veszem a legkisebbre. ezt az aranyt tartom 400-600 hekiig, attol fugg milyen a kornyek. aztan lehet csokkenteni %-osan a kocsmak es a templomok szamat fokozatosan. magasabb hekinel nincs szukseg ennyire.

es itt jon a lenyeg.
kisber. ezutan nem fogok valaszolni semmit a hozzaszolasaidra. 1szeruen borzalmas szemelyiseged van. te vagy az 1etlen a dicsoseges a mindentudo, a mindenhato, csak neked lehet igazad. neha jokat mondasz, aztan gyorsan lerombolod. le mernem fogadni, hogy ahol megszolalsz ott konfliktus van. azert remelem el tudod viselni sajat magad. attol, hogy telerakod szmajlival meg nem lesz poenos, csak azt hiszed. aztan irjal am erre is vmit, hogy tied legyen az utolso es mindent megsemmisito szo. szevasz...
Old 12-16-2006, 04:40
Lion Lion is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Hmm Szecsanak igaza van szovi felallastol fugg.
A felelf a legerosebb ha van mellette egy kihegyezett orias akkor ugy tekizik az elfeket h orom nezzni meg ha tobb a tolija is az elfnek a 50% ala vitt tolikeszultsegevel mast nem tehet csak pisloghat igy fogynak a tekercs bonuszok etc etc Persze itt az idozites is nagy szerepet jatszik ha a varis orias nyit ra majd az utolso kor vegen lekapja a tolikeszultseget a felelf kibelezi sitty sutty Persze az ember is jo a tukor varazsa miatt de a felelf kikesziti ot is Persze ez is oszetetteb hisz udni kellene hogy akarsz garazdalkodni szoviben vagy csak ugy maganyosan lesz e hatveded vagy te leszel a fo bosszanto egyszall toli mennyire lehet szamitani a varazslora ha lesz a szovetegben ezek mind fontos tenyezok ahhoz h eldontsd h melyik fajt valsztod az elf vedelme a legjobb tamadasok ellen de konnyen kitekizik es akkor fujhatja

Lion
Old 12-16-2006, 09:42
petyac petyac is offline
Member

Longevity: 97%

Szecsa,Kisbér mit neveztek kiélezett Fél-elfnek? 800 hekin a 14k toli a 10k vari,és a 6k íj kiélezett?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules